• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon SİLK'N FDA ONAYLI HPL(HOME PULSE LIGHT) YÖNTEMLİ EPİLASYON ALETİ kullanan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayseavea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar, bu cihazı ben de bugün gördüm, fiyatı bayağı uygun, lazer yaptıra yaptıra üstesinden gelemedim şu tüylerin. Verdiğim parayla 5 tane bu cihazdan alırdım. Kalıcı çözüm beklemiyorum artık hiç değilse ele vereceğime alıp evde kendim yapayım. Kullanan arkadaşlar uygulama süresi ve hangi kıllarda etkili olduğunu yazarlarsa çok faydalı olur.

arkadaşlar çok olmuş ama alıp da kullananların memnuniyet durumunu merak ettim.. Belki bende alabilirim.

lütfen kullananlar düşüncelerini paylaşsın

evet arkadaşlar, ben de merak ediyorum, kullananlar ne durumda?
alalım mı biz de? epilasyon merkezlerinden de kurtuluruz.
tamamen dökülmese de uzun süreli ağda etkisine de razıyım ben, acı çekmeyiz bari :34:

kızlar gercekten kullannlar cvplasın bende almayı dusunuyorum parasına degermı

Kizlar bu makineyi bende almayi düşünüyorum tabi 2014 de teknoloji biraz daha gelişti ancak makineler de marka ayni o yüzden alanlar iyi sonuc aldi mi avantaj ve dezavantajlarini yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Kullananlardan ses yok belli ki

arkadaşlar gerçekten tüylerinizin lazer epilasyona ihtiyacı varsa (okadar yoğunsa) ev tipi lazer beklentinizi karşılamayabilir diye düşünüyorum çünkü ben hastanede ve özel merkezlerde bilfiil bu işlemi yaptırmış biri olarak lazer in deri altındaki kıl köklerine indiği için her gittiğim yerde özel gözlük, jel ve işlem sonrası birtakım tıbbi losyonlar sürdüm.Şu anda şükürler olsun belden aşağısı bebek gibi:21:evet toptan hesaplanınca büyük paralar gidiyo ama çektiğim sıkıntıları düşününce hiç dönüp bakmıyorum verdiğim paraya. yinede şu ev tipi lazerleri bende merak ettim hastanelerin yarı fiyatı paraya ve okadar garanti nasıl verebiliyorlar diye.bunun için hepinizin bildiği taksitle satış yapan bir alışveriş merkezine kızkardeşimle gittim.kardeşim gerçekten çok tüylü kolları falan inanılmaz siyah uzun uzun:KK23:3 farklı marka gösterdiler fiyatlar birbirine çok yakın.kardeşimin bileğine denedik birini kadın bayaaynı bölgeye üst üste 8-10 kez atış yaptı kardeşim hiç bir ısı hissetmedi ama kıllarıda ocakta ütülenmiş tavuk tüyü gibi kelek kelek oldu büzüşüverdi.ardından bir hafta sonra kökleri kalan kıllar aynı gürlükte çıktılar.Zaten satış yapan kadınlarda kullanma talimatını anlatırken 3 ay boyunca her hafta bu işlemi yapıp ardındaki 3 ayda 15 günde bire düşürün falan diyorlar...ne anladım o işten ne vakitten tasarrufu var ne netice istedğin şekilde olmuyor...bizim beklentimizi karşılamadı.yinede alıp deneyen farklı sonuçlar gören varsa paylaşırsa deneriz:KK54:

Back