• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon SİLK'N FDA ONAYLI HPL(HOME PULSE LIGHT) YÖNTEMLİ EPİLASYON ALETİ kullanan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayseavea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ayseavea

Ziyaretçi
yeni çıkmış bu ürün ama belki aranızda kullanan vardır diye düşündüm.çok kararsız kaldım lazer merkezlerine mi gitsem bu ürünümü kullansam :sinifsinif:

ben yeni aldım. uygulaması kolay. kıl köklerini yakıyor. ama kesin çözüm olup olmadığını 6-7 kullanımdan sonra göreceğiz. sonuçları paylaşırım.

Ben cihazı bugün aldım. Lazer epilasyon deneyimim yıllardır var. Pek çok çeşidini denedim ve biliyorum. Annemde ve kendi üzerimde denedim. Benim tenim anneme göre daha koyu ama ikimizin tüylerini de yakıyor. Oldukça etkili gibi görünüyor. En yüksek seviyedeyken ağrısı dayanılır seviyede. Kullanımı çok rahat. Atış yaptığı alanı geniş. Pratik. Ataşehir'de Türkiye distribütoru var bu cihazın. Uygun fiyata ordan aldım.

Merhaba;
Acaba cihazı oradan kaça aldım?
Bir de hala kullanıyor musun , nasıl etkileri acaba?
Teşekkürler

ya ben ilk defa duydum bu aleti..Evde alıp kendimiz mi uyguluyoruz?lazerlemi tedavi ediyor acısız mı yani ?

Fiyatı 1600 ila 1300 arasında değişiyor.
Silk’n™ evinizde kullanabileceğiniz, doktorlar tarafından önerilen ve Amerika FDA onaylı kalıcı tüy alma cihazıdır. Güvenli, kullanımı kolay ve düşük masraflı olan Silk’n™ gözle görülür klinik sonuçlar verirken size kişisel rahatlık sağlar.

Silk’n™ Home Skinovations Ltd. tarafından istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için geliştirilmiş Home Pulsed Light™ (HPL™) teknolojisini kullanır.

Silk'n™ Nedir?
Silk’n™ uzun vadeli ve kalıcı tüy alma amaçlı geliştirilmiş kişisel, ışık teknolojisiyle çalışan bir epilasyon cihazıdır.

Silk'n™ Kullanımı
Silk'n™ açık ten renkli (Fitzpatrick Cilt Türü I-IV) ve kahverengi ve siyah tüylü kişiler tarafından kalıcı tüy alma amacıyla kullanılmak üzere tasarlanmış, kişisel kullanıma uygun bir cihazdır.

Evde kullanım için tasarlanan Silk'n™ cihazının saldığı ışın deri yüzeyindeki kıl şaftındaki pigment tarafından emilerek kıl folikülünü geçici bir süre etkisiz hale getirir.

Silk’n™ istenmeyen vücut tüylerinden kurtulmak için geliştirilmiştir. Silk’n™ kullanımı için ideal alanlar koltuk altları, kasık, kol ve bacaklardır.

Silk'n™ Yöntemiyle Kalıcı Tüy Dökme
Silk'n™ kişisel kullanıma uygun kalıcı tüy dökme amaçlı geliştirilmiş, “Fototermal” teknolojisiyle çalışan bir cihazdır.

Lazer ve ışın kullanarak tüy alma işlemi iyi bilinen ve kanıtlanmış bir yöntemdir. Dünyanın değişik yerlerinde 15 yıldır klinik kullanımında tüylerden uzun süreli kurtulma için güvenli ve etkili bir yöntem olarak kanıtlanmıştır.

Silk’n™ cihazında kullanılan Home Pulsed Light™ teknolojisinin farkı nedir?
Silk’n™, Home Skinovations şirketinde bilimadamları tarafından, istenmeyen tüylerin evde güvenli ve etkili bir biçimde yokedilmesi için özellikle geliştirilen Home Pulsed Light™ teknolojisini (HPL™) kullanır. Bu teknoloji Silk’n™ cihazının küçük, portatif ve diğer benzer sistemlere göre kullanımının kolay olmasını sağlar. Diğer ışık ve lazer sistemleri gibi HPL™ de ışık enerjisini kullanarak tüydeki melanin pigmentini hedefler.

En iyi sonuçlar için Silk’n™ ile tüy alma tedavinizi planlayın

Tam bir kıl büyüme döngüsü 18-24 ay sürebilir. Bu süre içinde uzun vadeli ve kalıcı tüy yok etme için birçok Silk'n™ tedavisi gerekebilir.
Tüy almanın etkinliği kişiden kişiye, vücut alanına, tüy rengine ve Silk’n™cihazının kullanım şekline göre değişir.

Tam bir kıl büyüme döngüsü sırasında tipik bir Silk’n™ tüy alma planı:

Silk’n™ ile ilk 3 - 4 tüy alma terapisi yaklaşık iki hafta aralıkla yapılır.
Silk’n™ ile 5. – 7. tüy alma terapileri yaklaşık dört hafta aralıkla yapılır.

Bundan sonra Silk’n™ cihazı genellikle arada sırada ve gerektiğince, uzun vadeli sonuçlar elde edilinceye kadar kullanılır.

Teknik özellikler:

Işın boyutu: 2cm x 3cm [6cm2]
Hız: Her 3.5 saniyede 1 ışın: 1.7 cm2/sec
Teknoloji: New Home Pulsed Light™
Maksimum Enerji Seviyesi: Max 5J/cm2
Dalga boyu: 475-1200nm
Elektriksel gereksinimler: 100-240VAC, 2A
Yarım bacak tedavisi için gereken süre: 30 dakika
ışlem ve Güvenlik: Güvenlik algılayıcı ucu, azami güvenlik ve kontrol için kullanıcı tarafından etkinleştirilmeyi sağlar. Vücudun her yerinde kullanımı kolaydır.
Ürün Kutu Ölçüleri: Yükseklik 22,86 cm, Genişlik 22,86 cm, Derinlik 13.21 cm
Cihaz ağırlığı: 4 pound (1,81 kg.)

arkadaşlar diğer cihazların işe yaramadığına kanaat getirdim ama bu cihaz hakkında da yeteri kadar yorum yok, kullananlar varsa yorumlarını bekliyoruz...

Merhaba cihazı alalı 2 hafta oldu Tüyler az da olsa dökülüyor Sanırım işe yaradı:))

kızlar bu aletten ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım. başka kullanıp olumlu sonuç alan var mı? o kadar parayı boşa vermek istemiyorum açıkçası.

güzellik salonlarında sonuç alamadığınız IPL cihazının ev kullanımı için geliştirilenidir,kalıcı epilasyon sağlamaz,sadece uzun süreli ağda etkisi sağlar ,pulse light olan tüm cihazlarda durum bu şekildedir.Ağda ,epilatör gibi yöntemlerin alternatifidir...

türkiye'de çok pahalı satılıyor. amerika ve kanada için satış fiyatı 499$

valla kizlar ben aldim ve cok memnunun benim tuylerim dokulmeye basladi bile artik kurtuluyorum o igrenc seylerden:lepi:

valla kizlar ben aldim ve cok memnunun benim tuylerim dokulmeye basladi bile artik kurtuluyorum o igrenc seylerden:lepi:
yüz için uygun mu?kesin tavsiye ediyor musunuz bu aleti?verilen paraya değiyor mu?yan etkisi falan oldu mu(sivilce kızarıklık gibi)?ben her yöntemi denediğim için hayli hassaslaştı cildim.ve aldıkça artıyor tüyler çıldırcam artık yaa :çok üzgünüm: cevap verirseniz çooooooooooook sevinim.

Kartuşlarının çabuk biteceğini düşünüyorum. her yerde philips in lumea ipl cihazına bakıyorum. Onun kartuş sorunu yok bildiğim kadarı ile. Daha ekonomik. Bilinen bir marka hemde. bakalım artık :uhm:

Canım bu cihaz yüz bölgesinde uygulanmıyor Ya evet kartuşu da çabuk bitiyor Benim iyi dökülmüştü sonra kartuşu bitti yenisini de almadım tüyler geri çıktı Hala boşluklar var ama çoğu geri çıktı 3 lü kartuşdan aldım şimdi gelecek Yeniden deneyeceğim bakalım Çok ümitliydim bu cihazdan Ama 24 ay kullanmak gerekiyormuş Yeniden çıksa bile geç çıkıyor O da bişey Şu kartuş derdi olmasa Gelişmelerden haberdar edicem sizi Baş belası tüyler offf ya

merhaba . yıllardır tüy sorunundan kurtulmak için denemediğim şey kalmadı tek umudum bu lazer aletleri kaldı. bu tüy sorunu yüzünden intiharı bile düşündüm.o derece yani.. lütfen kullanıp da memnun kaldıysanız paylaşın.

Back