maymun kelimesi kötü olmuş. sizler maymun değilsiniz. benzetme kendinizde olsa ,hoş değil. sizede yakışmaz.Ne olcaktı darbe yapmak için planlar yapanlar serbest bırakılıp dareb yapılması mı beklencekti.Yine asmalarını mı beklycekti mahkeme.Kusura bakmayında maymun gözünü açtı ..
Paşa paşa yatacaklar !Zamanında biz asılmıştık, şimdi asılmadıklarına şükretsinler ! :))
maymun kelimesi kötü olmuş. sizler maymun değilsiniz. benzetme kendinizde olsa ,hoş değil. sizede yakışmaz.
neyse o insanlar benim gözümde suçsuz. komplolar sayesinde ve Atatürkçü oldukları için bu cezaları yediler..
sanırım amaç için daha az tehlikelilerdi ve bazılarını serbest bırakmak lazımdı. ki. tepki alınmasın. az tehlikeli gördüklerini göz boyamak adına bıraktılar.Serbest bırakılanlar niye serbest bırakıldı peki bunuda açıkla o zman:)
sanırım amaç için daha az tehlikelilerdi ve bazılarını serbest bırakmak lazımdı. ki. tepki alınmasın. az tehlikeli gördüklerini göz boyamak adına bıraktılar.
pardon "siz" kimsiniz? ya helal olsun şu hükümete halkı siz-biz diye ayrımayı başardı işte en yakın kanıtı..siz kim biz kim ya neyin hırsı neyin öcü bu içinizdeki nefret?
hayatım boyunca tüm siyasi idamları kınadım siz-biz demedim Allah merhamet versin herkese!
eğer asılacak birileri varsa oda hapisteki elebaşı ve onun yandaşlarıdır! kolaysa onu assınlar da görelim hapiste beslemek kolay tabii.
doğruhaha yok yaa kafanızdan senaryo yazarak olmuyo bu işler.Ayrıca göz boyamak nedir , boyamasalar kaç yazar ? İçerde kalmaları için yeterince kanıt olmayanlar serbest bırakıldı bu kadar basit.Kanıt yoksa bi insan içerde tutulamaz.
O zaman geçmişide bu kadar konuşup haksızlığa karşı gelseydiniz.Bu zihniyet dha öncekilere yaptığı gibi,adnan menderesi astığı gibi Erdoğanıda alaşağı edecekti ama yok öylee
doğrugöz boyamasalar ne yazar. dikta olunca buna bile gerek yoktu değilmi.
fakat halkın tepkisini unutmamak gerek.
bknz
yakın geçmiş:)
dipnot.
kanıtların gerçekliğini araştırdınız sanırım..çok eminsiniz de...
neyse karşılıklı yazmayalım. bunun için ban yemek istemem..
Günün fotoğrafı
Eki Görüntüle 772905
bu devirde bir tek tecavüzcüye, sübyancıya müebbet yok
bir de eli kanlı bebek katillerine!onlara kırmızı halı da serecekler az kaldı
bu devirde bir tek tecavüzcüye, sübyancıya müebbet yok
Paşa paşa yatacaklar !Zamanında biz asılmıştık, şimdi asılmadıklarına şükretsinler ! :))
"Dirimden korkmayacaktınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes'in ruhu ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün hepinizi silip süpürecektir..." ADNAN MENDERES
aynen. neyse bu konularda yorum yapmak istemıyorum aslında, cinlerim tepeme çıkıyor ve kendimi kaybediyorum.
14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden 26 kişinin cezalarının toplamı bir Mustafa Balbay etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?