Silivri' de karar günü

Ne olcaktı darbe yapmak için planlar yapanlar serbest bırakılıp dareb yapılması mı beklencekti.Yine asmalarını mı beklycekti mahkeme.Kusura bakmayında maymun gözünü açtı ..
maymun kelimesi kötü olmuş. sizler maymun değilsiniz. benzetme kendinizde olsa ,hoş değil. sizede yakışmaz.
neyse o insanlar benim gözümde suçsuz. komplolar sayesinde ve Atatürkçü oldukları için bu cezaları yediler..

Son düzenleme:
Paşa paşa yatacaklar !Zamanında biz asılmıştık, şimdi asılmadıklarına şükretsinler ! :))

pardon "siz" kimsiniz? ya helal olsun şu hükümete halkı siz-biz diye ayrımayı başardı işte en yakın kanıtı..siz kim biz kim ya neyin hırsı neyin öcü bu içinizdeki nefret?

hayatım boyunca tüm siyasi idamları kınadım siz-biz demedim Allah merhamet versin herkese!

eğer asılacak birileri varsa oda hapisteki elebaşı ve onun yandaşlarıdır! kolaysa onu assınlar da görelim hapiste beslemek kolay tabii.

Serbest bırakılanlar niye serbest bırakıldı peki bunuda açıkla o zman:)

Serbest bırakılanlar niye serbest bırakıldı peki bunuda açıkla o zman:)
sanırım amaç için daha az tehlikelilerdi ve bazılarını serbest bırakmak lazımdı. ki. tepki alınmasın. az tehlikeli gördüklerini göz boyamak adına bıraktılar.

sanırım amaç için daha az tehlikelilerdi ve bazılarını serbest bırakmak lazımdı. ki. tepki alınmasın. az tehlikeli gördüklerini göz boyamak adına bıraktılar.

haha yok yaa kafanızdan senaryo yazarak olmuyo bu işler.Ayrıca göz boyamak nedir , boyamasalar kaç yazar ? İçerde kalmaları için yeterince kanıt olmayanlar serbest bırakıldı bu kadar basit.Kanıt yoksa bi insan içerde tutulamaz.

O zaman geçmişide bu kadar konuşup haksızlığa karşı gelseydiniz.Bu zihniyet dha öncekilere yaptığı gibi,adnan menderesi astığı gibi Erdoğanıda alaşağı edecekti ama yok öylee

doğru göz boyamasalar ne yazar. dikta olunca buna bile gerek yoktu değilmi.
fakat halkın tepkisini unutmamak gerek.
bknz
yakın geçmiş:)

dipnot.
kanıtların gerçekliğini araştırdınız sanırım..çok eminsiniz de...
neyse karşılıklı yazmayalım. bunun için ban yemek istemem..

O zaman geçmişide bu kadar konuşup haksızlığa karşı gelseydiniz.Bu zihniyet dha öncekilere yaptığı gibi,adnan menderesi astığı gibi Erdoğanıda alaşağı edecekti ama yok öylee

ne demişim msjımda tüm siyasi idamlara karşıyım buna adnan menderes de dahildir..keşke mantığım sizinki gibi olsaydı o zaman bu kadar rahatsız olmazdım..

bu konuşmayı uzatmaya gerek yok "yok öyleee" gibi bir tartışma üslubu bana göre değil.selametle..

Evet siz diktayı iyi bilirsiniz malum geçmişte zehirlenenler asılanlar :) Halkın tepkisi derken hani bn bi değişim göremiyorum Ama sandıkta gösterir diyosan o başka tabi :)
Sizde suçsuz yere içerde olduklarına çok emnsiniz gördünüz heralde kanıt olmadığını? :) Ben Türkiye cumhuriyetinin mahkemesine güveniyorum sizin bu tereddütünüz niye:))

"Dirimden korkmayacaktınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes'in ruhu ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün hepinizi silip süpürecektir..." ADNAN MENDERES

Karar açıklanınca İlker Başbuğ şöyle demiş"
'Son sözü millet söyleyecektir'

Hayret, elinde "bazuka" varken öyle demiyordun ama!

Hacı Yakışıklı/Akit Yazarı

Paşa paşa yatacaklar !Zamanında biz asılmıştık, şimdi asılmadıklarına şükretsinler ! :))

"Dirimden korkmayacaktınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes'in ruhu ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün hepinizi silip süpürecektir..." ADNAN MENDERES

Bir sey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim
Bu arada önce sunu söyleyeyim her ne sekilde olursa bir cana kıyılmasından bir insanın asılmasından son derece uzgunum ve asla kabul etmıyorum

Sorum şu
Adnan Menderes'in nelerle suclandığını ve yargılandığını biliyor musunuz?

Evet biliyorum ama suclamalar yalandı iftiraydı diyorsanız bugunku suclananların da sucsuz olabilecekleri iftiraya ugramıs olabilecekleri ihtimali hic gelmiyor mu aklınıza, yoksa vicdanınız yalnızca sizin gibi dusunenler için mi gecerli?
Ha yok ben de suclu oldugunu dusunuyorum diyorsanız da suclu bir insanı neden körü körüne savunuyorsunuz bu vicdanınıza sıgıyormu ?

Lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…