Silivri' de karar günü

Genelkurmay, Akademisyen, Prof.Dr. , Gazeteci , Yazar : TERÖRİST

Apo : BARIŞ ELÇİSİ

14 yaşındaki kıza tecavüz eden 26 kişinin cezalarının toplamı bile bir Mustafa Balbay etmiyor..

Bu mu adalet?

Darbe yapacağından şüphe edilen değil; darbeyi bizzat yapan Kenan Evren kaç yıl hapis yedi?

Başbakan Erdoğan:'' Başbuğ'a terör örgütü mensubu diyenleri tarih affetmez'' (1 Şubat)

Babama müebbet ceza verilmiş gibi içim titredi.
Pardon ağırlaştırılmış müebbet ceza !
Bundan ötesi yok zaten
Ne için bu kin ?
Kenan Evren e verilmeyen cezaların kat be kat fazlasını sırf asker diye başkalarına verdiniz !
Yazıklar olsun.
Yargı denilen birşey kalmamış bizde hepsi bir kişiye bakar olmuş !

Şuandan itibaren Türkiye'deki bütün hukuk fakülteleri ve adliyeler yıkılıp yerine AVM yapılabilir. Gereği kalmadı artık. Adalet 4,99 Bimde !

Bu kadarını gerçkten beklemiyordum.
Hala adamların suçu nedir bilmiyorum,o kadar ok müebbet varki

ah parkon beynimden vurulmuşa döndüm o kadar kötüyüm ki anlatamam diyecek o kadar çok şeyim var ama söyleyecek gücüm yok. ülkeyi böleceğim diyen adamıı mecliste başköşeye oturtup genelkurmay başkanına AĞIRLAŞTIRILMIŞ müebbet ..

Allahım bu günleri de mi görecektik, yıkıldım ben.

Muharrem İnce'den karara ilk tepki: ''Onlar tutuklu değil rehinedir, onlar Abdullah Öcalan'ın pazarlık konusudur''

Bu ülkede tecavüzcü, dolandırıcı, katil bir sürü insan eli kolu serbest gezerken bu insanlara düşünceleri yüzünden ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini kınıyorum. Defolup gitsinler artık bu halk bu diktatör adamı ve pislik yandaşçılarını istemiyor. Ne yüzsüz, utanmaz insanlar bunlar. Apo'yu salacaklar ama bütün hakçısı, hukukçusu, askeri içeride. Böyle sistem böyle yönetim dünyanın başka hiç bir ülkesinde yok yazıklar olsun... Çok üzgünüm artık adliyelerin yerine avm dikebilirler. Benim için adalet uzunca bir zamandır zaten can çekişiyordu bugünde ölmüştür...

Son düzenleme:

Çok bitiğim ben bugün,inanamıyorum.
Adalet sistemimize güvenmek istiyordum...
Biz Apo ya sinirlenip küfür ettikçe insanlık!!!!! deyip onu bile koruyanlar bugün bu kararı alkışlıyorlar.
Vicdansız ,merhametsiz,düşünmeyi bilmeyen,okumayan,kendini geliştirmeyip bir adamın peşine takılan ,her yaptığını alkışlayan insanların düşünmeye hiç niyeti olmadığını ben bugün bir kez daha anladım.

Amaç da bu zaten güzel arkadaşım. Haini saldıklarında ülkeyi kurtaracak kuvayi milliye güçlerini oluşturacak bütün adamlar bütün vatanseverler içerde

Darbenin amacı devlet bekası tehlikeye girdiğinde yeniden ayağa kaldırmaktır, hani nerde asker nerde ??? kulaklarım uğulduyor yazamıyorum bağıra bağıra ağlamak istiyorum ben arkadaşımın 24 günlük gelinken dul kaldığını gördüm nasıl eridiğini gördüm kılları kıpırdamadı allah belalarını versin daha yazmıyorum yazamıyorum.

bu hükümet sürekli demokrasiyi getirdik diyor ya ne komik evet getirdiler bugün gördük içlerinde Allah korkusu yok Allah er yada geç bugünki yaptıkları kıyımı ödeticek onlara öyle bir ödesinler ki bu mübarek günlerde o asker ailellerinin o insanların gözyaşlarını akıttı ya fitil fitil gelsin burnundan hesabı ya bu tarafta ya öteki tarafta sorulsun inşallah

sırf apoyu çıkarmaya sebep kılıf hazırlıyorlar yaaa işte görsün bunu bu halk görsün gerçekleri

kendinden öncekine tü kaka onlar demokrat değil darbeci diyordu ya kendi faşizanlığı kendi ayrımcılığında bulunsun bugün bize ne denli demokrat olduklarını gösterdi tekrar insanların özgürce seyahat hakkını bile kısıtladılar daha napsınlar hukuk değil guguk develtiyiz vesselam

teröriste insanlık diye bağıran bu karara alkış tutan eller benim milletimden olamaz kanıbozuk onların yazıklar olsun içim yanıyor benim, içeri giren adamlar olmasa nerde benim namusum nerde rahat uykum nerde allah kahretsin ((((

nişanlım asker benim hudutta görev yapıyor hududu korumalarına bile izin yok lanet ediyor hergün o şerefsizler telleri söküp sınırdan geçiyor hergün gidip elleriyle kuruyor o telleri oraya tekrardan. yaşadıkları insan hayatı değil kimin için bu eziyet cefa kimin için ???? onlar orada olmasaydı o teröristler neler yapardı o tek bi adamcığın peşine takılanlar soruyorum onlara beynim karıncalanıyor yazamıyorum artık.

içeri giren herhangi biri değil benim ağabeyim babam kardeşim benim memleketimin vatanımın bekçisi benim insanım. ahh allahımm

"Ergenekon" davasında müebbet hapis cezası alan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, kararla ilgili internet sitesi aracılığıyla değerlendirmede bulundu.
İlker Başbuğ, şu ifadeleri kullandı:

“Eğer bir ülkede, toplum hâkimlerin bağımsızlığını sorguluyorsa, verilen hükümlerin hukuka uygun olduğuna ilişkin şüpheler taşıyorsa, o ülkede hukukun üstünlüğünün var olduğu ileri sürülemez.
Bu durumda yargılananlar için son sözü millet söyleyecektir. Ve millet yanılmaz ve aldanmaz.
Her zaman doğruların, hak ve haklının yanında, yani adaletin yanında olanların, vicdanları rahat olur. Ben öyleyim.”

Bir haksızlığın karşısında durmak; insanı ne darbeci, ne yobaz, ne Türk, ne Kürt, ne Müslüman, ne Gayrimüslim yapar.
Sadece İNSAN yapar...

Paşa paşa yatacaklar !Zamanında biz asılmıştık, şimdi asılmadıklarına şükretsinler ! :))

nedir bu misilleme olayı. nedir bu kısasa kısas.
yanlışa yanlışla mı cevap verilir hep.
eskiden bu oldu şimdi intikammmmmmmmm naraları atmak doğru mu.

aynı yanlışı siz bunu yazarak ve mutlu olarak yapmıyor musunuz. ne farkı kaldı kınadıklarınızdan.
benim gözümde hiç farkınız yok.
aynısınız.

Ne olcaktı darbe yapmak için planlar yapanlar serbest bırakılıp dareb yapılması mı beklencekti.Yine asmalarını mı beklycekti mahkeme.Kusura bakmayında maymun gözünü açtı ..

rahmetli Uğur Mumcu ne de güzel söylemiş ;demokratik bir toplum için en büyük tehlike yolsuzluklara,karanlık olaylara ve hakıszlıklara karşı kamuoyunun duyarlılığını yitirmesidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…