kim demiş apo sebest diye. ülkede şimdiye kadar atılmamış adımlar atılıyor. kaç şehit verdik biz bu vatana. kaç aydır şehit haberleri gelmiyor bundan rahatsız mı oldunuz. haber bekleyen haberciler gibi şehit haberi gelsede haber yapsak yada başbakana laf söylesek mi diyosunuz. af çıksa senden önce ben laf söylerim kime söylencekse. görmek istemeyene zaten ülkede olan hiçiyi bir şey yok.
İşte sizin bütün probleminiz bu haber gelmeyince şehit yok zannetmeniz, haber olmayınca terör bitti zannetmeniz, IMF borcu bitti diyince borç bitti sanmanız. Yani tv de gördüğünüz herşeye inanmanız.
af çıksa laf söylermişmiş, barış adı altına teröristlere verilen imtiyazlara lafınız yoktu herhalde.
bu tip konularda nasıl oluyosa anlamıyorum konunun gelip dayandığı en son nokta imam hatipliler,kat sayı bilmem ne oluyor..yani hepsinde aynı son,gerçek konudan uzaklaşılıyor..çok garip..
başbuğa terör örgütü mensubu diyenleri tarih affetmez demişti başbakan..
ama şimdi terör örgütü mensubu olmaktan müebbet hapis cezası verildi.
artık bu başbakan ciddiye alınır mı?
arkadaşım ne güzel yazmışsın maalesef bizim ülkemizin insanlarının en büyük sorunu bu okumuyor araştırmıyorlar tv de gördükleri duydukları herşeyi gerçek zannediyorlar IMF borcu bitti diye günlerce yayın yaptılar ama dış borcun alıp başını gittiğinden kimsenin haberi yok pkk çekildi diyor tv de nasıl oluyorsa insanlar bunu duyuyor ama pkk sadece hasta ve yaşlıları çekti asıl örgüt hala duruyor diye belgelerle kanıtlayanları duymazdan geliyorlar bunlar yazmakla bitmez güzel ülkem uyumaya devam.....
Çünkü konulara makul cevapları yok.Çünkü kendi düşünceleriyle değil başkasının söylemleriyle düşünüyorlar.Bildikleri iki konu var 1.türban,2.imam hatip...Sıkıştıkça bunları ortaya atıyorlar.bu tip konularda nasıl oluyosa anlamıyorum konunun gelip dayandığı en son nokta imam hatipliler,kat sayı bilmem ne oluyor..yani hepsinde aynı son,gerçek konudan uzaklaşılıyor..çok garip..
arkadaş nefret kusmaktan başka birşey yapmıyor, yazılanları okumuyor. cevap vermekten vazgeçtim o yüzden ben, zira putlaşan şey onun kafasındaki düşünceler. o yüzden bence siz de parmaklarını çok yormayınbabası askermiş ya tüm orduyu tanımakta kendisi.
Siz çıldırdınız mı? Benim yazdığım mesajı yanlışlıkla mı alıntıladınız yoksa ne demek istediğimi idrak mı edemediniz? Ne alakası var yazdıklarımla? Şaka gibisiniz! Bkz:
"Size bu sıkıntıları çektiren, asıl darbeyi yapan kişinin yargılanması için sizin desteklediğiniz iktidar tarafından neden bunca sene beklendiğine bir açıklama getirir misiniz? Üstelik bu tamamen bir rant çalışmasıyken. "Bakın darbe yapanı yargılıyoruz, bize oy verin!"
Artık açın şu gözlerinizi. Kullandırtmayın kendinizi. Nefretinizi kusacaksanız da gerekli ve asıl hedef olan kişilere kusun."
Tekrar soruyorum, istediği herşeyi yapabilen bir iktidar Kenan Evren darbecisini bunca sene neden yargılamadı? Benim 1 tane askeri putlaştıran mesajımı bulunuz lütfen. Allah'a iman ederim, peygambere inanırım hayatta en saygı duyduğum kişi ise Gazi paşam Atatürk'tür. 4. veya 5. kişilerle işim olmaz.
:)ben ihl li değilim.anadolu lisesinde okudum.ihl den son sene normal liselere geçiş yapan arkadaşlarım vardı.teferruatını bimiyorum ama geçiş de çok kolay birşey değil diye hatırlıyorum.müdürün insiyatifine bağlıydı biraz.durumu iyi olanlar kolejlere geçiyordu.Teşekkür ederim çok ciddi bir puan farkından bahsediyorsunuz.
Peki böyle bir uygulamayı bilerek neden İmam Hatip Lisesini tercih ettiniz?
Bir arkadaş yazmıştı,İHL lerinde normal liselerden farkı yok 1-2 ders dışında diye.
İmam Hatipte mağdur olacağınızı bile bile okuduysanız,sonrasında bana haksızlık yapıldı demenin bir anlamı var mı?
Bakın bu katsayı uygulamasını desteklemiyorum,özelliklede söylediğiniz kadar büyük bir puan farkı oluşturuyorsa,türban yasağını asla desteklemiyorum ama okumak isteyen bir öğrenci için çözümler çok .
Katsayı farkı çıkartıldığında İmam hatip lisesinde okuyan bir öğrenci puanı düşmesin diye okul değişikliği yapabilirdi sanıyorum.
Türban yasağı ilk çıktığı dönemde üniversitedeydim,bizlerde çok mücadele verdik,ama bazı hocalarımızı yenememiştik arkadaşlarımız için.
Yanlarında peruk getirip o hocaların dersinde peruk taktılar ve hepside mezun oldular.Başörtüsüne karışan hocalar var diye okulu bırakmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?