Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende az önce konusunun silinmesini isteyen üyenin konusunu BURAYI OKUYAMADAN sildim ...bilginize
şimdi ne olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=222479
deryam bir derdim var bölümü için bir yapışkan hazırladım
bi bak istersen
düzeltilecekler varsa sen halledersinŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=4099419#post4099419
Konu Silinmiyecek ama Yemek bölümünde çok gereksiz eline sağlık teşekkürler mesajları var.Bunları deneme tahtasına taşımaya devam edicekmiyiz acaba?
Selam,
Konu silmek yok evet ama mesaj silmek var!
Dikkat edilmesi gereken nokta konularda kilitleme yapılırken aynı silmede olduğu gibi açıklama yapmak eğer konu tekrarı ise konunun linkini vermek
MEsaj silerkende eğer kavga, hakaret, kötü içerik vb. bir nedenle siliniyorsa ki silinmemeli, öncelikle yönetim alanına taşınmalı. Gerekli uyarı ve cezalar verildikten sora ki bu işlemi müdireler yapıyor onlar gerekli mesaj taıma işlemlerini yaptıktan sonra eski yerine tekrar taşınmalı.
Yukarıda saydığım tarzda ceza gerektiren mesajları lütfen silmeyin ki aynı durumda ceza alan üyelerimize haksızlık olmasın.
Daha öcneden sitede karşılıklı trtışma, hakaret vb sebeple silinen mesajalr gördüm. Ama unutmayın ki bir cok kullanıcı bu sebeplerden dolayı siteden uzaklaştırılıyor. Onlara haksızlık yapılmıs olmasın.
Şimdilik bu kadar
aklıma gelirse yazarım.
Kolay Gelsin
~Konu kapatmalarda standart bir mesaj kullanimina basliyoruz. Bugünden baslayarak bunu uygulamaya gecelim
Standart mesajimiz bu bosluklar uygun sekilde doldurulup konuya eklenecek islem sirasinda
........... sebebi ile konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu moderatoru ile iletişime geçebilirsiniz.
Yeni link : .....
Baska anlasilmayan yerler varsa yazin buradan iletelim arkadaslarimiza yerimseniben
"........... sebebi ile konunuz kilitlenmiş olup sorularınız için konu moderatoru ile iletişime geçebilirsiniz.
Yeni link : ....."
~Birlestirme islemi hala yasaktir, yapilmiyor. Bir konuya baska bir konudan mesaj tasimada birlestirme isleminin aynisi linkler degisiyor. Bunu yapan arkadaslarimiz var bu da yasak lütfen bu sekilde Mesaj Tasimada yapilmasin.
~Bilgi paylasimi olmayan anlamsiz baslik ve bos icerikli konular ilk 5 saat icerisinde silinecektir...
Bu konuyu yanlış anlama olasığım var..
Tekrar içerikli konular da, bu direktife dahil midir?
Konu açılım saatinden sonraki ilk beş saat içerisinde benzer/tekrar/boş içerik/anlamsız konuları silebiliriz, diye anladım ve bu şekilde de işlem yaptım.
Bir hatam varsa lütfen uyarınız.