- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.010
- Konu Sahibi cileklipasta95
Böyle bir arkadaşlık hiç olmadı demek istemedim. Dediğiniz gibi yalnız bir döneminiz olmuş bu hayatınızda çok belli, hatta bu aslında devam ediyor fark ettirmek istediğim o oldu.Evet, belirli bi yaşa kadar çok yalnızlık hissettim ve bu arkadaşlık benim için çok değerliydi. Fakat hayali bir en yakın arkadaşlık durumu değildi. Ben onun ailesinin içine girmiştim, o benim ailemin içinde girmişti, birlikte çok büyük projeler yaptık, zor zamanlarda ben ona o bana destek oldu.. Ve bunca şeye rağmen ben bana yanlış yapabileceğini düşünmedim, davranışlarının altında kötü niyet aramadım.. Kurban rolünü oynamıyorum, sadece büyük bi şok geçirdim ve bunu paylaşmak istedim
Çünkü o sırada kendinizi birbirinize daha yakın hissettiğiniz bir dönem olmuş olabilir, o dönemde bu kişi sizin "en yakın arjadasiniz" olmuş olabilir.
Ancakk ilişkiye bir etiket koyup onu orda aynı bırakmak doğru değil. Ne zaman ki size boburlenmeye başladı iş için, kavga dövüş olmaya başladı aranızda siz aslında artık değil en yakın arkadaş yakın arkadaş bile değildiniz ki, bundan çıkmışsınız yani.
Ancak sadece durumu kabullenmeyip hala en yakın arkadaşımdı demeye devam etmişsiniz, sebebi sadece yalnızlık.
Size tavsiyem korkmayın yalnız olmaktan bu derece. Tekrar yeni insanlarla tanışıp belki yakın olduğunuz dönemler olur ancak bu bozulunca sıkı sıkıya tutunmayın onlara, insanlar gelip gidecek hayatımızdan. İlla sürekli hepsiyle küsmek zorunda da değiliz ancak değişen enerji ve yapıları fark edip yeni durumlara göre ve buna uygun davranmaliyiz, üzülmemek için kendi hayatımızda kurban gibi olmamak için.