• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silinen düğün fotoğraflarım ;(((

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
kızlar slm,

BDV bölümne konu açmıştım ama, şimdi bir de fotoğrafçı olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:

yani komik olmaz mıı 9 ay sonra fotoğraf çekimi yaptırmak, o günün heyacanı yok, saç, makyaj o günkü gibi olmaz.. Napyım ben şmdii?

Ben olsam çektirirdim yarın birgün çocuk olacak tam kalacak o günkü heyecan olmasın ki ne olur önemli olan eliniz de yıllar sonra bakacağınız resim leriniz olacak hiç olmamasından iyidir

Back