• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti düğün fotoğraflarımm ;( bi fikir lütfenn

Siz daha önce yine bir konu açmıştınız yanılmıyorsam. Arıyoruz açmıyor fotoğrafı istiyoruz diye...bizde demiştim fotoğrafların başına bir iş gelmiş olabilir:KK43: çok üzüldüm yaa..bence bir gelinlik kiralayın ve yeniden çekim yapın.

yok o konuyu açan ben değildim ama, aynı şey geldi başımıza ya

Esin'in kardeşi yüzünden bu oldu.mahcup olup;seve seve yeniden çektirmeli.
Çektir canim .cocuklarin ilerde cok üzülür.benim annemle babamın yoktu.o dönem yağmur yağıyormuş;köyden şehre gelip çektirmemişler.annemi ve babamı kaybettim.orta yaştayım.evlad olarak;cok üzülürüm.

illa kabarık gelinlik falan giymek zorunda değilsin bence şimdi salaş tüllü elbiseler ile resimler çektiriyorlar çokta güzel oluyor sahilde falan öyle bir şey düşünebilirsin. Hatta benim bir çok arkadaşım ayrıca öyle elbiseler alıp çekimde onları kullandı. Tabi öncekinin yerini tutmaz ama buda bir fikir olabilir sana belki

merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:
Ben düğünden 2 ay sonra cektirdim. Oyle gitme gibi bisey olmuyo. Bilakis daha guzel oluyo bence

gelinlik giymek zorunda da değilsiniz şöyle yaza uygun uçuş uçuş beyaz bir elbise giyip elinize çiçeğinizi alın, dış çekim yaptırın hem bence o günün stresi olmadan daha eğlenceli olur.

merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:
Ne kadar kötü insanmış kaynın. Fotoğrafları size karşı kullanmaya hiç hakkı yok. Bence o resimler duruyor. Manyak mıdır nedir?

Uzucu bir durum gercekten.benim de 1 tane bile dugun fotografim yok ama bu benim salakligimdan.evliligimizin ilk aylarinda simdi konusunu bile tam hatirlayamadigim bir sebepten kavga etmistik.ben de ne kadar album foto falan varsa yirttim attim o gece.kizginligin bana fotograflardan ne istedin kafami kiraydin keske de yirtmasaydin onlari dedi esim ama is isten gecti maalesef.gecen esime dedim nikah mi tazelesek acaba foto cekiliriz yeniden diye.gecen seneki tatil fotolarimiz duruyor onlari yirt.bunun icin nikah mi tazelenir hic dedi.offff offff 10 yildir bununla ilgili imalarini cekiyom bir de esimin.hakli da

Uzucu bir durum gercekten.benim de 1 tane bile dugun fotografim yok ama bu benim salakligimdan.evliligimizin ilk aylarinda simdi konusunu bile tam hatirlayamadigim bir sebepten kavga etmistik.ben de ne kadar album foto falan varsa yirttim attim o gece.kizginligin bana fotograflardan ne istedin kafami kiraydin keske de yirtmasaydin onlari dedi esim ama is isten gecti maalesef.gecen esime dedim nikah mi tazelesek acaba foto cekiliriz yeniden diye.gecen seneki tatil fotolarimiz duruyor onlari yirt.bunun icin nikah mi tazelenir hic dedi.offff offff 10 yildir bununla ilgili imalarini cekiyom bir de esimin.hakli da

ya işte bende yıllar sonra keşke çekseydm tekrar diye pişman olur muyum acaba? hem çok gözümde büyüyor sil baştan çekmek, hemde aynı gelinliğim olmuycak diye üzülüyorum. Nasıl da özene özene diktirmiştimm :KK43:

Ozel gunlerde akraba tanıdıkla asla is yapılmaması gerekiyor. Olan olmuş önünüze bakmalısınız. Tekrar dış çekim yapın ilerde içinizde ukte kalmasın. Çoğu kişi dış cekim icin farklı elbise bile alıyorken siz neden başka model gelinlik kiralamayasınız .Hem iki farklı gelinlik giymiş olursunuz. Birde bu açıdan düşünün derim.

Back