• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti düğün fotoğraflarımm ;( bi fikir lütfenn

Dedim valla. Birde diyorki silbaştan fotoğrafcı tut gelinlik parası, gelinlk kirası ohooo ://:kızgın:
Ne yap et ikna et.. ben evlendiğim zaman dış mekan yoktu sadece stüdyo vardı.. şimdi bile Üzülüyorum keşke olsaydı bizde dış mekana gitseydik diye.

Evlilik yıldönümünde yeniden gelinlik kiralayin. Hatta kesinlikle farkli bi gelinlik olsun. Düğün günü daha stresli bence, böylesi daha eğlenceli olur. Giden geri gelmez cunku, bosuna kendinizi uzmeyin.

Yani haklısınız zaten coğu kişi düğün dışında bir günde cekiyor, veya kışın evlenenler yazı beklyor cekim için. Hemen halletmem lazm bir şeklde yaa

ay ne güzel yeni bir gelinlik kiralarsın, belki daha çok hoşuna gider:KK36:. benim foto olayında da maalesef arkadaşa iş yaptırdık, albümleri kurtardım Allahtan ama dijital ortamda vereceğini söylediği 350 kadar resim maalesef ki dost kazığı ile silinip gitti....

Akrabayla arkadaşla iş yapmayacaksın ye boşuna demiyorlar. Benim de arkadaştan dilim yandı. Resimleri kurtardık ama bisürü para saydığımız düğün videosu :kusmuk:gibi olmuş. Bence evlilik yıldönümünüze denk getirip yeni bir fotoğraf çekimi yaptırın hem anı olur hem güzel bir kutlama olur hem de fotoğrafınız olmuş olur. :süslü::KK19:

Umarım en büyük sebebi fotoğraf değildir

aslında psikolojisi normal biri değil zaten sürekli yüksek meblağlarda para ister durur, borca girer, haciz gelir. Hiçbir zaman ayık kafayla gezmez. Yine bizden para istediği bir gün yok veremeyiz deyince bende de foto falan yok o zaman sildim dedi. Yani bu karakterde bir insan asla hayatımda yer alamaz, evime giremez dedim. Eşimde aynı fikirde.

Akrabayla arkadaşla iş yapmayacaksın ye boşuna demiyorlar. Benim de arkadaştan dilim yandı. Resimleri kurtardık ama bisürü para saydığımız düğün videosu :kusmuk:gibi olmuş. Bence evlilik yıldönümünüze denk getirip yeni bir fotoğraf çekimi yaptırın hem anı olur hem güzel bir kutlama olur hem de fotoğrafınız olmuş olur. :süslü::KK19:

çekim sorun değil yaptırmayı düşünüyorum da gelinlik kirası, yeniden gelinbaşı, foto ücreti birr sürü masraf tam da en sıkışık olduğumuz dönemde yaw :KK42:

yıl dönümünüzde yapabilirsiniz yeni bir çekim. başka gelinlik olsun önemli değil bence :)

Bizim dış çekim fotograflarımız bilgissayarımızda bılmem hangı klasorun ıcınde duruyor
Hıc bana gore degıl boy boy gelınlık fotografları cıkartıp evın duvarlarına asmak.
Hatta evde asılı olan tum fotograflar gayet salas ve gezı tatıllerde cekılen olagan fotograflar.
O sebeble buyuk bır kayıp degıl bana gore, ben olsam cekımde yaptırmazdım . Mesela hamıleyken cekım yaptırmak ıstıyorum ama yınede eve astırmam , dugun gıbı cekıldıkten sonra en fazla 2 kere bakıp bır daha bakmayacagım bır anı cocuklara :KK16:

ilerde çocuğunuza falan hatıra olur.bence yeniden çektirin. gelinlik başka olsa da olur ne olacakki

sanırım kaynınız hala ergenlikten çıkamamış. resim silmek nedir, hem de abisinin en özel gününün resimleri. tartışmış bile olsalar o fotoları vermeliydi. beyaz elbise, çiçekli taçla resim çektirme fikri benim çok hoşuma gitti :KK68: klasik fotolardan çok daha orjinal bir fikir. neden yapmayasınız ki ;)

merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:
ben düğünümden 2 hafta yaptırdım dış çekimi. o kadar eğlenceli ve rahattı ki. aman gelinlik kirlenir mi aman yetişirmiyiz telaşı yoktu güle oynaya çekim yaptık :)

ben düğünümden 2 hafta yaptırdım dış çekimi. o kadar eğlenceli ve rahattı ki. aman gelinlik kirlenir mi aman yetişirmiyiz telaşı yoktu güle oynaya çekim yaptık :)

ben hep derdim ki kesinlkle aynı gün çekilecek, baktıkça o günü hatırlatsın bana diye. Ama şimdi olana bak ya :(

Siz daha önce yine bir konu açmıştınız yanılmıyorsam. Arıyoruz açmıyor fotoğrafı istiyoruz diye...bizde demiştim fotoğrafların başına bir iş gelmiş olabilir:( çok üzüldüm yaa..bence bir gelinlik kiralayın ve yeniden çekim yapın.

Back