• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitti düğün fotoğraflarımm ;( bi fikir lütfenn

Gercekten mii :KK43: ne biliym nerdeyse 1 yıla yaklaştık ya banada garip geliyo tekrar cekim yapmk falan ama bi yandan hiç olmaması daha kötü
Hiç öyle düşünme canm bu defa iyi araştır ön görüşme yap mesela çekimden önce sempatik bi fotoğrafçı bul.çünkü fotoğrafçıyla ilişki çok önemli bence elektrik bi tutarsa fotoğraf çektirenlerde poz verirken falan hiç gerilmiyor çok eğlenceli bi çekim ve dolasıyla Harika kareler çıkıyo.dediğim gibi bi elbise bi taç bile kurtarır maksat güzel fotolar güzel anılar ;)

merhaba hanımlar;

Gecen agustos ayında evlendim. kayınbiraderim üni okuyor aynı zamnda fotoğraf çekimi yapıyor. Nişan zamanı dış çekimimizi yapmıştı çokta güzel bir albüm olmuştu.

Nikah günüde fotoğraflarımızı o çekti. Ancak düğün gecesi sacma bi sebepten eşimle kavga ettiler ve fotoğraflarımızı sildiğini düşündüm.:KK61:sonra telefonlarımıza cıkmamaya basladı aileden anne babasıylada görüşmedi uzun bir süre. Sonra barışıldı ve fotoları silmediğini hemen yapıp vereceğini söyledi, sonra tekrar izini kaybettrdiii . Derken en sondaa silindi bende yok foto falan dedi ve tekrar büyük bir kavga ettik ve tamamen bağımızı kopardık eşimde aynı şekilde..

Şimdi napayım kızlar o kadar üzgünümki anlatamam. daha gec değil gidip tekrar cekim yapalım diyorummm ama gelinliğim kiralıktı hala aynısı duruyor mudur bilmiyorum, yani birde o günün heyecanıyla cekilmeyecek içimede siner mi bilmiyorum. Böyle anısız kalıp yıllar sonra pişman olmakta istemiyorum :KK61:
Benimde albümüm hiç olmadı pcde makinayla çekilmiş fotolar vardı onlarda silindi benimde hiç yok :( en çok buna üzülüyorum bende

Yukarıda bir arkadaşın verdiği öneri süper bence. Önümüz yaz, giyin beyaz tiril tiril gelinliğimsi güzel bir elbise, kafanıza çiçeklerden taç takın. Eşiniz de buz mavisi ya da artık siyah mı olur nasıl isterse bir takım giysin, paçaları düzgünce kıvırsın ayakkabı giymesin. Siz sandalet giyebilirsiniz. Kumsalda çektirin fotoğrafları, hem eğlenirsiniz hem doğal pozlar olur hem de hoş bir anı olur. Klasik düğün fotoğraflarından kat kat daha güzel bana kalırsa.

Bu sayede kayınpederin ne mal olduğunu da anlamış oldunuz işte. Boşverin daha büyük sorunlarınız da olabilirdi. Güzel bir beyaz elbise alın deniz kenarında çektirirsiniz .

Bu sayede kayınpederin ne mal olduğunu da anlamış oldunuz işte. Boşverin daha büyük sorunlarınız da olabilirdi. Güzel bir beyaz elbise alın deniz kenarında çektirirsiniz

Kayınbirader bunu yapan. Hakikaten nasıl bi insanmış ki abisine bunu yapıyor, nişanlıyken falan o kadarda iyiydiki aramız onunla..bir yandanda yasadıgım hayalkırıklığına üzülüyorum

Yukarıda bir arkadaşın verdiği öneri süper bence. Önümüz yaz, giyin beyaz tiril tiril gelinliğimsi güzel bir elbise, kafanıza çiçeklerden taç takın. Eşiniz de buz mavisi ya da artık siyah mı olur nasıl isterse bir takım giysin, paçaları düzgünce kıvırsın ayakkabı giymesin. Siz sandalet giyebilirsiniz. Kumsalda çektirin fotoğrafları, hem eğlenirsiniz hem doğal pozlar olur hem de hoş bir anı olur. Klasik düğün fotoğraflarından kat kat daha güzel bana kalırsa.

Evet fikir cok guzel. Hatta haftaya kapadokya ya gidiyoruz orda cektrmeyi de düşündüm bi ara.Ama o günkü gelinlikli albümüm olmıycak ya hep içimde kalcak gibime geliyo :KK61:

Pardon kayınbirader dicekken kayınpeder demişim :110:
Dediğim gibi Allah daha büyük dertler vermesin her şey halledilir.

Evet fikir cok guzel. Hatta haftaya kapadokya ya gidiyoruz orda cektrmeyi de düşündüm bi ara.Ama o günkü gelinlikli albümüm olmıycak ya hep içimde kalcak gibime geliyo :KK61:

Üzülmeyin artık insanlar öyle kabarık gelinlikler tercih etmiyor bile, tiril tiril giyip çıkıyorlar nikaha gider gibi. Mini gelinlik giyen bir arkadaşım oldu daha yeni. Daha doğal, samimi pozlarınız olacak sizin için hoş bir anı olacak, çocuklarınız görürse görecek. Birine kendinizi beğendirme durumunuz yok ki. Sıkmayın canınızı, belki eski fotoğraflarınıza göre çok çok daha güzel olur. :)

Üzülmeyin artık insanlar öyle kabarık gelinlikler tercih etmiyor bile, tiril tiril giyip çıkıyorlar nikaha gider gibi. Mini gelinlik giyen bir arkadaşım oldu daha yeni. Daha doğal, samimi pozlarınız olacak sizin için hoş bir anı olacak, çocuklarınız görürse görecek. Birine kendinizi beğendirme durumunuz yok ki. Sıkmayın canınızı, belki eski fotoğraflarınıza göre çok çok daha güzel olur. :)

Zaten o gün çekime gec gelmşti ve nikaha yetişemeyiz dye eve yakın sacma bir yerde 15-20 dk süren bi çekim yapmıştı :kızgın:

birçok insan önemsiz bulabilir ama bence çok önemli
ileride de pişman olursun
ilk gün heyecanını falan boş ver, elinden geleni yap bence

bizim dış fotolarını tanıdık bir fotoğrafçı çekmişti, rezil çekmiş, fotoğraflar elimde olmasına rağmen ve 15 sene geçmiş olmasına rağmen aklıma geldikçe pişman oluyorum daha iyi araştırsaydık diye
aynen bn evleneli 5 sene oldu kayinpederin akrabası çekti dış çekim oldu guyaa uyuz adam nerde bina belediye çöpçüsu varsa hepsini arkanıza almış shop fln da yapmamış bnm de acemiligime geldi o zaman hala hevesim var tekrar çektirmeye matmazell26 matmazell26 sizde öyle yapın bence

aynen bn evleneli 5 sene oldu kayinpederin akrabası çekti dış çekim oldu guyaa uyuz adam nerde bina belediye çöpçüsu varsa hepsini arkanıza almış shop fln da yapmamış bnm de acemiligime geldi o zaman hala hevesim var tekrar çektirmeye matmazell26 matmazell26 sizde öyle yapın bence

Tanıdık daha cok yardmcı olacagına daha beter yapıyor. Bende düşünüyorum bişeyler yapmam lazm çok gec olmadan :KK43:

Tanıdık daha cok yardmcı olacagına daha beter yapıyor. Bende düşünüyorum bişeyler yapmam lazm çok gec olmadan :KK43:
aynen öyle terzi kendi söküğünü dikemez hesabına ceviriyolar işi :( bnde utanıyorum şimdi çoluk çocuk sahibi olduk ne dicekler diye yoksa bn ikna etmeyi de bilirim de lafa size varır diye düşünüyorum siz daha geç olmadan yapın istediğiniz gibi harika gelinlik bulursunuz inşallah

Aslında eşim de cok sıcak bakmıyo, ya ne ayıp yine gelinlk damatlık mi giyeceğiz diyor :/
Senin salak kardeşinin yüzünden de.. yoksa bende istemezdiö böyle olsun.. hem suçlu hem güçlü eşinde. . Doğru dürüst bi fotoğrafçı tutsatdı..

Hiç vakit kaybetme, git daha güzel bir gelinlik bul daha güzel saç yaptır ve foto cektir. Sakın uzuntune kapılıp erteleme sonra çookkkkk pişman olursun.

Evlilik yıldönümünde yeniden gelinlik kiralayin. Hatta kesinlikle farkli bi gelinlik olsun. Düğün günü daha stresli bence, böylesi daha eğlenceli olur. Giden geri gelmez cunku, bosuna kendinizi uzmeyin.

Back