Silikonun göğüsten fırlaması :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
34
Bir buçuk ay önce kas altı 485 cc yuvarlak takıldı.Yanlardan sivri bir şekilde silikon belli dokununca da silikon olduğu çok bariz.Ödem falan değil yani.Tabiki doktoruma gidicem ama varmı başına gelen sonradan düzeldimi çok moralim bozuk

Boyutunu ben seçmedim doktorum ameliyatta kendisi uygun görmüş.Hiç dokum olmadığı için 485 gibi durmuyor zaten
Ama dokusu olmayan birine böyle göğüs takılirmi. Peki vucudunuz nasıl çok merak ettim. Hani uzun yapılı kadınlara bukadar silikon anca takılır. Geçmiş olsun

Senin dokun yok değildi ici boşalmıştı sadece, dokum yoktu demen yanıltıcı oluyor =) 485 cc kullanmasını sarkikligi dikleştirme yapmadan gidermek istemesine bağladım ben sahsen.

Ama görüntüde silikonun ele gelmesinden çok belli bir kısımda silikon ice gocmus gibi duruyor, o konuda da doktor hatası dışında bir ihtimal düşünemiyorum ben. Nasil öyle olur, onu da bilmiyorum. Bence albüm oluştur artik, tecrübeli üyeler resimleri gorunce daha yardımcı olabilir

yuvarlak silikon cebi düzgün açılmayınca yandan belli oluyor. 1.70 boy ve 70 kilo ya 485 cc cok değil gögüs kafesin geniştir zaten yapılı birisin cahil cüheyla gibi konuşmak yanlış tabi görmeden bir şey söylemek doğru değil belki büyük geldi belki dokun olmadığından bende hissediyorum protezi hatta öne eğilince ve düz yakına dalga dalga geçmiyor sebebi protez yuvarlak olması doku azlığı cep darlığı vs muayene ile anlaşılıyo.

Cep darlığı varsa nasıl düzelir acaba tekrar ameliyat dışında bi yolu varmıdır.Muaneye 2 ay sonra gidicem uzak olduğu için tekrar tekrar gidip gelme şansım olmadı.2 ayı beklicem mecbur.Evet dediğiniz gibi kalıplıyım yani sırtım baya geniş ameliyattan önce ne giyiyorsam sonra da aynı giyindim darlık vs hiç sıkıntı yaşamadım.

eğer öyle bi durum varsa aml tan başka seçenek yok ama zaten bu durumu dr un kabul etmeyecek muhtemelen doku azlığından diyip geçiştirecek. zaten bu aml ı bunun için oluyoruz dokumuz olsa olmayız mantiken. bana başka bi dr vücuduna büyük olduğu için böyle demişti. her daim koltuk altıma doğru ağrım ağrı demiyim aslında acı heq var yani memenin dış yanları sebebini hala bulabilmiş değilim

Canim senin albumun varmi
Béni izleyebilirmisin

Çok gecmis olsun Arkadaşim insallah doktorunuz bu durumu halleder. Resimleriniz varmi gorebilurmiyim Benimde 450 cc fakat kaldirma yaptirmadim ve cok pismanim bende mutlu degilim. Rica etsem Beni izlemeye alirmisiniz. Sevgiler.

Çok gecmis olsun Arkadaşim insallah doktorunuz bu durumu halleder. Resimleriniz varmi gorebilurmiyim Benimde 450 cc fakat kaldirma yaptirmadim ve cok pismanim bende mutlu degilim. Rica etsem Beni izlemeye alirmisiniz. Sevgiler.
Düzeltmek istese bile kesinlikle bi ameliyata daha girmek istemiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…