Silikonun büyüklüğünden memnun olmayanlar

Dokum vardı dikleştirmede oldum doktorum en fazla 275 cc aldı dedi resim yüklüden şimdi
Diklestirme yapilan bir memeye en fazla 275 cc aldi ne demek anlamadim dogrusu.zaten fazla olan bir deri var alinicak olan.daha buyuk cc olabilirdi bence.ben ameliyat olmadan once birkac cerrahla gorustum.ilk gorustugum cerrah 275 cc anca olur daha buyuk olmaz demisti.diger birkac cerrah da benzer cc ler soyledi.suan 420 cc protezlerim var.

Çok fazla göğüs dokum yoktu emzirmeden dolayı üst lobun boşalmıştı
Fotograf koyarsaniz daha net yorumlar alirsiniz.benim de pek dokum yoktu.full destekli b cup kullaniyordum.deri fazlaligi vardi.benimde protez arti diklestirme oldu. Birazda isteklerimizi net anlatmamiz gerekiyor sanirim ve isteklerimizi dikkate alan cerrah bulmamiz.ben cok doktor gezdim mesela.sehir dışından da mail yoluyla pekçok cerrahla gorustum.benim isteklerimi önemseyen beni tam anlamiyla anlayan tek bir cerrah buldum.ona da ameliyat oldum.ilk cerrahin dedigi gibi 275 cc takilsaydi mutsuz olurdum.

caniiimmm buraya koyma fotolari butun erkekler gorecek kaldir hemen ben sana anlatayim album nasil yapacagini

yukarda solda altalta 3 cizgi var oraya tikla albumlere tikla sonra sagda album oluştura tikla album ayarlarinida sadece izlediklerim diye isaretle yoksa yine herkes görür

X