- 21 Haziran 2013
- 248
- 105
- Konu Sahibi sardunya2013
19 gün oldu ameliyat olalı 275cc takıldı ve şuan gözüme küçük geliyor keşke büyük olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim 275 cokda küçük bi protez diil.kas alti mi oldu dokun yokmuydu hic ? 275i sen mi istedin ?19 gün oldu ameliyat olalı 275cc takıldı ve şuan gözüme küçük geliyor keşke büyük olsaydı
Diklestirme yapilan bir memeye en fazla 275 cc aldi ne demek anlamadim dogrusu.zaten fazla olan bir deri var alinicak olan.daha buyuk cc olabilirdi bence.ben ameliyat olmadan once birkac cerrahla gorustum.ilk gorustugum cerrah 275 cc anca olur daha buyuk olmaz demisti.diger birkac cerrah da benzer cc ler soyledi.suan 420 cc protezlerim var.Dokum vardı dikleştirmede oldum doktorum en fazla 275 cc aldı dedi resim yüklüden şimdi
Fotograf koyarsaniz daha net yorumlar alirsiniz.benim de pek dokum yoktu.full destekli b cup kullaniyordum.deri fazlaligi vardi.benimde protez arti diklestirme oldu. Birazda isteklerimizi net anlatmamiz gerekiyor sanirim ve isteklerimizi dikkate alan cerrah bulmamiz.ben cok doktor gezdim mesela.sehir dışından da mail yoluyla pekçok cerrahla gorustum.benim isteklerimi önemseyen beni tam anlamiyla anlayan tek bir cerrah buldum.ona da ameliyat oldum.ilk cerrahin dedigi gibi 275 cc takilsaydi mutsuz olurdum.Çok fazla göğüs dokum yoktu emzirmeden dolayı üst lobun boşalmıştı
bak mesajin hemen aldinda düzenle yaziyor ordan sil uc nokta filan koy yada baska bisi yaz sonra degisiklikleri kaydet deNasıl silebilirim burdan
evet canim oylede olabilir fotolarinin oldugu mesaji duzenliceksin acele et amaAyrıntılı düzenleme denmi