Silikonu büyütsem mi?

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
656
377
Kizlar selam nasilsiniz?
Ben 2019 yılında koltukaltı iziyle kas zarı altına Mentor marka sola 275cc sağa 300cc silikon taktırmıştım. Şu an gözüme küçük geliyor yani üstler düz geliyor böyle. Sütyensiz o istediğim dekolte yok hani. Sizce büyütsem mi? 350 cc gibi? Bi de kas altına mı koydursam elleyince daha mı yumuşak oluyor? Benimki şu an kas zarı altı. Bir de bu sefer mecbur meme altı iziyle olacak ona üzülüyorum koltukaltı iziyle yapan doktorum yurtdışına taşınmış
Boyum 172 cm kilo 55 kg

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Çok teşekkürler

Son düzenleme:
440 cc bendeki mükemmel duruyor. Gözüne küçük geliyorsa büyütmelisin.. senin vücudun senin kararın. Nasıl mutlu olacaksan yanındayız
Coook tesekkur ederim sizinki hangi marka acaba? Sert mi kas altında mı?
Meme altı izi geciyor mu? Benim meme altımda şu an hiç iz yok ona üzülüyorum ama napalım artık bi de boy kilonuz nedir?
Çok teşekkürler

Bir süre sonra gözünüz alıştığı için o da küçük görünmeye başlarsa bir daha büyütmek isteyecek misiniz bunu düşünüp ona göre karar verin bence. Ben hiç yaptırmadım ama gözlemlediğim kadarıyla estetik operasyonlar/işlemler ve dövmelerde böyle bir durum oluyor zaman içerisinde

Daha da büyüğünü istemem diye düşünüyorum yani umarım

350 cc de tatmin etmeyebilir sizi o zaman. Benim Mentor marka yüksek profil 275cc 1.5 ay oldum ameliyat olalı evet bana da küçük geliyor ama şöyle bir gerçek var dekolteyi çok rahat kullanıyorum asla göze batmıyor vücudum ile çok orantılı oldu boyum 170 kilom 50 belki bana 300 cc takılabilirdi ama asla daha fazlası değil evet fazlası çok güzel olurdu ama benim vücudumda abartılı olurdu ve belki saklama ihtiyacı duyacaktım zira dün bikini denedim mevcut göğüslerimle bile çok ön plana çıktı dekoltem daha büyüğünü düşünemiyorum.

İlk zamanlar benim de öyleydi. Şu an 3 yıl oldu o yüzden iyiyce aşağı inip küçüldü gibi hissediyorum

Bir arkadaşım 360 cc yaptırdı çok güzel duruyor evet ama bikinide üçgen giymeye cesaret edemiyor . Bira yaşam tarzı ve yaş ile alakalı dediğim gibi ben tekrar ameliyat olsam 300 cc altı istemem.

2019 yılı olduğuna göre silikonların muhtemelen %80 doludur canım. Haliyle ayağa kalktığında silikonun üst tarafı aşağı doğru yığılıyor ve dekolte oluşmuyordur. 6. nesil yeni silikonlar çıktı ve %100 dolular. Ondan özellikle dekolte konusu bu silikonlarlarla harika oluyor. Eğer karar verirsen bu tip silikonları sor.

Wowww evet benimki aşağıda kalıyor ve 275cc hani soldaki. Sağdaki 300cc onun üstü yine bi tık daha iyi. Mentor markaydı benimki. Sizin önerdiğiniz doktor marka var mı acaba

Ben 440 cc ile çok rahat giydim üçgen bikini. Çokta seksi duruyordu. Zaten yıllarca implant hayali kurdum yılda 3-5 günde seksi durmasını hakediyoruz kızlar..

Ben 440 cc ile çok rahat giydim üçgen bikini. Çokta seksi duruyordu. Zaten yıllarca implant hayali kurdum yılda 3-5 günde seksi durmasını hakediyoruz kızlar..
Önceden dediğim gibi yaş , yaşam tarzı gibi faktörler ile alakalı aslında benim anlatmak istediğim bahsettiğim kişi 2 çocuk sahibi 40 yaş üzeri bir kadın . Daha erken yaşlar ve vücudun orantısını bozmayacaksa bencede en bğyğk en yakışan protez kullanılmalı.

Merhaba banada 1 hafta once kas zari alti yuksek profil mentor marka 275 cc protez takildi. Bana da kucuk geliyor cok fazla kas zari altina yaptiran da yok kafama takilan seyler var sizinle iletisime gecmem mumkun mu acaba

Merhabalar, ben de 2,5 hafta önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım. 250 cc koydu doktor ondan önce de biraz memem vardı. Fakat dekolte hiç yok resmen… ameliyatsız haliyle aynı. Pushupla dekolte kısmının dolacağını düşünüyorum fakat pushupsız bomboş duruyor. Onca sıkıntıya ve paraya yazık olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…