Merhaba arkadaşlar bende geçen yıl meme büyütme operasyonu olmak istedim. Doğumlardan önce göğüslerimin hacmi yeterli idi emzirme ve sonrasında yavaş yavaş hacimlerini kaybetmeye başladı ve sarktı, silikon taktırıp içleri doldurulmasını istedim . Bunun için bir kaç doktora gittim ve Benim göğüslerime benzeyen tipte hastalara silikon uygulamaları gördüm. Fakat hiç biri içime sinmedi, silikon dolgunluk sağlıyor fakat meme uçları yeteri kadar kalkmıyor bunun için ekstra ikinci bir müdahalenin şart olduğunu söylediler .bazı doktorlarda bikinili fotoğraf gösterdi meme uçlarının yeri belli olmuyordu. Uzun dönemde de memenin silikon üzerinden kayıp tekrar sarkması söz konusu oluyormuş. Son gittiğim doktor ise silikonsuz meme dikleştirme operasyonundan bahsetti. Çok az kişinin yaptığı bu ameliyatın özelliği gençliğinizde göğüs hacminiz yeterli ve dikliğindem memnun iseniz zamanı tersine çevirip göğüsü tekrar şekillendirip tıpkı silikon benzeri bir görünüm elde etmenin mümkün olabileceğini söyledi .bana yaptığı ameliyatları gösterdiğinde inanamadım. Tıpkı silikonlu gibi ama silikonsuz yapılmış bir ameliyat . Sonunda aradığım ameliyatı bulmuştum ve geçen yıl ameliyatımı oldum . Çok memnunum . Göğüslerim şimdi gençliğimdeki hacminde ve dikliğinde.Sütyen takmadan tişört giymek büyük mutluluk.