bende yeni üyeyim bi oğlum var en kısa zamanda göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ma tek korkum 2. ocuk düşünüyorum acaba emzirmeden sonra nekadar protezlerde sarkma olur? böyle bayanlar varsa aramızda yardımlarınızı deneyimlerinizi bekliyorum :)
Canım ben emzirmiş bir bayan olaraktan cevap veriyim.Ama ben emzirme işlevleri bitikten sonra silikon taktırdım bilgine..İki çocugum var.Kızım 3 ay emdi,oglumda bir sene.Emzirdikten sonra gögsümün üst lobu boşaldı.Yani çıplakken bakıldıgında sadece altta meme dokum vardı,üst lobum boştu..Silikon olmadıgı halde bu kadar sarktıgına göre..kii... Benim meme büyüklügümde 80 B cuptı,yani çok büyük gögüslerim olmamasına ragmen görüntü bozulduysa silikon olupta meme dokusunun içinde protezin agırlıgı ve emzirdigin zaman gögsünde oluşacak sütün miktarı ile mutlaka ama mutlaka sarkıklık olacaktırAma tabi sarkıklık miktarı kişiden kişiye,vücuttan gögüs yapısına göre degişen bir durum.Mesela benim gögüslerim geniş yuvarlak.Yapı itibariyle emzirmeden sonra gögüslerimin görünüşü bozulsada ameliyattan önce doktor görüşmelerinde görüştügüm bütün doktorlar ..İki çocuk emzirmenize ragmen gögüslerinizin durumu gayet iyi,sarkıklık yok,dikleştirme ameliyatı gerekmeden silikonla toparlanır,cevabı vermişlerdi..Sana tavsiyem ikinci çocugu eger erken bir zamanda yani 1-2 sene içinde düşünüyorsan ameliyatını ertele.Ama yok 5-6 sene sonra filan diyorsan ve gögüslerinin şu anki durumu seni çok rahatsız ediyorsa,eşinle beraberken rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme ameliyatını ol derim.. Son kararı sen vereceksin tabi.İstersen birkaç doktora gidip fikirde alabilirsin...
mereba çok teşekkürler açıklamaların için oğlum şuan 3 yaşında eşim doğuda görev yapıyor o yüzden 2 yıl diyarbakırda olucaz sanırım ama biz istenbulda oturruyoruz doktor çok araştırdım bi sadece 1 kişiyle görüştüm oda bana güven ve işin ehli gibi birisi gelmedi ben bekarlığımdan beri takıntılıydım zaten hep evlenince ve teknoleji bukadar ilerleyince yaptırmaya karar verdim 2eşim çok destekliyor çünkü benim çok üzüldüğümü ve kafama taktığımı görüyo 75 zor dolduruyorum aynen seninki gibi göğsüm tam sarkmış değil ama üstü bomboş hep öyleydi emzirdikten sonra iyice boşaldı ve nerdeyse dümdüz iç çamaşırsız dışardan düz zanneder bakanlar ben doğal bi büyüklük istiyrum 80 olması bana yeterde artar çünkü boyum 1.60 kilom 50 kadıköyde aykut msırlıoğlu,boğaziçi tıp merkezi bi doktor daha var ismini hatırlıyamadım randevu aldım görüşücem ama boğziçi tıp la ilgili eleştiri çok okudum bu sitede aykut mısırlıoğlu iyi bi doktor gibi bide fuat yükesl var fiyat olarak diğerlerine nazaran uygun ve genelde hastaları memnun bakalım sana bi kaç soarabilirmiyim sen memnunmusun silikonlarından ben pişman olmakdan korkuyorum tek endişem 2. çocuk ama uzun bi süre düşünmüyoruz 3 4 yıl sonra ama tekrar bıçak altına yatmak istemm silikonlar ömürlük diyo doktorlar tabiki deformasyon olucak ama azmı çok aşırımı onu merak ediyorum senin nekadar oldu yaptıralı kaç cc ve hangi kesiyle yapıldı doktorun kimdi memnunmsuujn çok zordum ama cevaplarsan çok sevirim önerdiğin bi doktor varmı bide resim seninmi çok güzel gözüküyosun eğer sana aitse kıskandım vallaallah banada nasip etsin ameliyatdan hemen ertesi günü çocuklarınla ve evle ilgilenebildinmi benim bide şöyle bis orunum var çok oluyorum ama kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
Canım bogaziçi tıp merkezinde görev yapan Op.Dr.Defne Erkara var.Arkadaşım ona meme küçültme ameliyatı oldu.Ona görünebilirsin istersen.Fiyat olarak uygun bir yer.Gdip görüşmeni öneririm yinede tabi..Yada siteye girip mail yolu ilede bilgi alabilirsin foto gönderiyorlar bilgi veriyorlar..Ben silikonlarımdan memnunum.Bu ameliyatı olduguma dair hiçbir zaman pişmanlık yaşamadım Allahımda yaşatmasın inşallah..Ameliyattan önce benimde senin gibi endişelerim vardı tabi.Ya pişman olursam diye..Ama olmadı..Yahu şu görüntüye duruşa bak..nasıl pişman olabilirim yahuu...mereba çok teşekkürler açıklamaların için oğlum şuan 3 yaşında eşim doğuda görev yapıyor o yüzden 2 yıl diyarbakırda olucaz sanırım ama biz istenbulda oturruyoruz doktor çok araştırdım bi sadece 1 kişiyle görüştüm oda bana güven ve işin ehli gibi birisi gelmedi ben bekarlığımdan beri takıntılıydım zaten hep evlenince ve teknoleji bukadar ilerleyince yaptırmaya karar verdim 2eşim çok destekliyor çünkü benim çok üzüldüğümü ve kafama taktığımı görüyo 75 zor dolduruyorum aynen seninki gibi göğsüm tam sarkmış değil ama üstü bomboş hep öyleydi emzirdikten sonra iyice boşaldı ve nerdeyse dümdüz iç çamaşırsız dışardan düz zanneder bakanlar ben doğal bi büyüklük istiyrum 80 olması bana yeterde artar çünkü boyum 1.60 kilom 50 kadıköyde aykut msırlıoğlu,boğaziçi tıp merkezi bi doktor daha var ismini hatırlıyamadım randevu aldım görüşücem ama boğziçi tıp la ilgili eleştiri çok okudum bu sitede aykut mısırlıoğlu iyi bi doktor gibi bide fuat yükesl var fiyat olarak diğerlerine nazaran uygun ve genelde hastaları memnun bakalım sana bi kaç soarabilirmiyim sen memnunmusun silikonlarından ben pişman olmakdan korkuyorum tek endişem 2. çocuk ama uzun bi süre düşünmüyoruz 3 4 yıl sonra ama tekrar bıçak altına yatmak istemm silikonlar ömürlük diyo doktorlar tabiki deformasyon olucak ama azmı çok aşırımı onu merak ediyorum senin nekadar oldu yaptıralı kaç cc ve hangi kesiyle yapıldı doktorun kimdi memnunmsuujn çok zordum ama cevaplarsan çok sevirim önerdiğin bi doktor varmı bide resim seninmi çok güzel gözüküyosun eğer sana aitse kıskandım vallaallah banada nasip etsin ameliyatdan hemen ertesi günü çocuklarınla ve evle ilgilenebildinmi benim bide şöyle bis orunum var çok oluyorum ama kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
Ben ameliyatımı gizli yaptırdım. Evde sadece 2 kızkkardeşim biliyordu Allah razı olsun onlar yatıp kalkarken destek oldular. Annem ve babama da boynumun tutulduğunu söyledimkayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
Ben ameliyatımı gizli yaptırdım. Evde sadece 2 kızkkardeşim biliyordu Allah razı olsun onlar yatıp kalkarken destek oldular. Annem ve babama da boynumun tutulduğunu söyledimve hiç bir şekilde anlamadılar böylece atlattım çok şükür.
Canımsın arzum yaaOhh... ne güzel benim kız kardeşim yokkHiç olmadı .. Benimde kız kardeşim olsaydı bana destek verir yardımcı olurdu.Bazen böyle durumları görünce çok kıskanıyorum valla..Ama olsun Sizler benim kız kardeşlerimsiniz
Canımsın arzum yaa
benimde sadece annem ve babam biliyordu birde ablamlar ama onlar burada yaşamıyor ben boyun tutulması diye kandıramazdım zaten 1 hafta komple tutulmuştumemziren bir anne olarakta yorumum şu ki azıcık sarktı
birazcık derken nekadar çok kötü gözükücek kadarmı peki sütünü etkiledimi buarada ben ameliyetımı oldum 1 ay oldu korkularım hala devam ama 2.çocukla ilgili sen yaşadığın süreci anlatırmısın hamilelik ve emzirme döneminde :18::18::18:merhaba, ben de 23unde ameliyat olacagim ama sonrasinda hamilelikte problem oluyor mu diye de endise ediyorum. emzirmekle ilgili bir problem yasadin mi canim?
taner sm cnm Defne Erkara ya mı odun sende memnun kaldınmı? nekadara maal oldu?
Arzum77 cnm arkadaşın memnun kalmış sanırım defne hanımdan bende olucam ama hasan fındık sanırım biraz pahalı defne hanımla görüşicm benim de emzirmeden dolayı biraz sarktı üst lop boşaldı.bi kaç dr a göründüm silikon yeterli dedi.bende doğğal olsun damla olsun diyodum ama senin yazılardan sonra kas altı yuvarlak düşündüm.benim boy 174 kilo 65 şu an biraz aldım meme altı ölçüm 82cm meme çevresi 92 şu an sanırım 85 a oldu yani sence bana kaç cc takılmalı hoş güzel dogun göğüs istiyorum ama yayvan olsun istemiyorum bazıları yayvan duruyo çok dikkat cekici de omasın ay delircem 6 dr a gittim hala dolaşıyorum maddi imkanım olsa direk hasan fındığa giderdim(((((( Arzum77 yardımlarını bekliyorum .doktorumdan ne istemeliyim en son gittiğim 280 dedi ama okuduklarımdan bana az geecek sanki ????şimden teşekkürler sevgiler.....<3<3<3<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?