bende yeni üyeyim bi oğlum var en kısa zamanda göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ma tek korkum 2. ocuk düşünüyorum acaba emzirmeden sonra nekadar protezlerde sarkma olur? böyle bayanlar varsa aramızda yardımlarınızı deneyimlerinizi bekliyorum :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
silikonlu çocuklu bayanlar defarmasyon ne oranda acaba?
- Konu Sahibi taner
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
bende yeni üyeyim bi oğlum var en kısa zamanda göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum ma tek korkum 2. ocuk düşünüyorum acaba emzirmeden sonra nekadar protezlerde sarkma olur? böyle bayanlar varsa aramızda yardımlarınızı deneyimlerinizi bekliyorum :)
Canım ben emzirmiş bir bayan olaraktan cevap veriyim.Ama ben emzirme işlevleri bitikten sonra silikon taktırdım bilgine..İki çocugum var.Kızım 3 ay emdi,oglumda bir sene.Emzirdikten sonra gögsümün üst lobu boşaldı.Yani çıplakken bakıldıgında sadece altta meme dokum vardı,üst lobum boştu..Silikon olmadıgı halde bu kadar sarktıgına göre..kii... Benim meme büyüklügümde 80 B cuptı,yani çok büyük gögüslerim olmamasına ragmen görüntü bozulduysa silikon olupta meme dokusunun içinde protezin agırlıgı ve emzirdigin zaman gögsünde oluşacak sütün miktarı ile mutlaka ama mutlaka sarkıklık olacaktır Ama tabi sarkıklık miktarı kişiden kişiye,vücuttan gögüs yapısına göre degişen bir durum.Mesela benim gögüslerim geniş yuvarlak.Yapı itibariyle emzirmeden sonra gögüslerimin görünüşü bozulsada ameliyattan önce doktor görüşmelerinde görüştügüm bütün doktorlar ..İki çocuk emzirmenize ragmen gögüslerinizin durumu gayet iyi,sarkıklık yok,dikleştirme ameliyatı gerekmeden silikonla toparlanır,cevabı vermişlerdi..Sana tavsiyem ikinci çocugu eger erken bir zamanda yani 1-2 sene içinde düşünüyorsan ameliyatını ertele.Ama yok 5-6 sene sonra filan diyorsan ve gögüslerinin şu anki durumu seni çok rahatsız ediyorsa,eşinle beraberken rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme ameliyatını ol derim.. Son kararı sen vereceksin tabi.İstersen birkaç doktora gidip fikirde alabilirsin...
Canım ben emzirmiş bir bayan olaraktan cevap veriyim.Ama ben emzirme işlevleri bitikten sonra silikon taktırdım bilgine..İki çocugum var.Kızım 3 ay emdi,oglumda bir sene.Emzirdikten sonra gögsümün üst lobu boşaldı.Yani çıplakken bakıldıgında sadece altta meme dokum vardı,üst lobum boştu..Silikon olmadıgı halde bu kadar sarktıgına göre..kii... Benim meme büyüklügümde 80 B cuptı,yani çok büyük gögüslerim olmamasına ragmen görüntü bozulduysa silikon olupta meme dokusunun içinde protezin agırlıgı ve emzirdigin zaman gögsünde oluşacak sütün miktarı ile mutlaka ama mutlaka sarkıklık olacaktır Ama tabi sarkıklık miktarı kişiden kişiye,vücuttan gögüs yapısına göre degişen bir durum.Mesela benim gögüslerim geniş yuvarlak.Yapı itibariyle emzirmeden sonra gögüslerimin görünüşü bozulsada ameliyattan önce doktor görüşmelerinde görüştügüm bütün doktorlar ..İki çocuk emzirmenize ragmen gögüslerinizin durumu gayet iyi,sarkıklık yok,dikleştirme ameliyatı gerekmeden silikonla toparlanır,cevabı vermişlerdi..Sana tavsiyem ikinci çocugu eger erken bir zamanda yani 1-2 sene içinde düşünüyorsan ameliyatını ertele.Ama yok 5-6 sene sonra filan diyorsan ve gögüslerinin şu anki durumu seni çok rahatsız ediyorsa,eşinle beraberken rahatsızlık duyuyorsan hiç bekleme ameliyatını ol derim.. Son kararı sen vereceksin tabi.İstersen birkaç doktora gidip fikirde alabilirsin...
mereba çok teşekkürler açıklamaların için oğlum şuan 3 yaşında eşim doğuda görev yapıyor o yüzden 2 yıl diyarbakırda olucaz sanırım ama biz istenbulda oturruyoruz doktor çok araştırdım bi sadece 1 kişiyle görüştüm oda bana güven ve işin ehli gibi birisi gelmedi ben bekarlığımdan beri takıntılıydım zaten hep evlenince ve teknoleji bukadar ilerleyince yaptırmaya karar verdim 2eşim çok destekliyor çünkü benim çok üzüldüğümü ve kafama taktığımı görüyo 75 zor dolduruyorum aynen seninki gibi göğsüm tam sarkmış değil ama üstü bomboş hep öyleydi emzirdikten sonra iyice boşaldı ve nerdeyse dümdüz iç çamaşırsız dışardan düz zanneder bakanlar ben doğal bi büyüklük istiyrum 80 olması bana yeterde artar çünkü boyum 1.60 kilom 50 kadıköyde aykut msırlıoğlu,boğaziçi tıp merkezi bi doktor daha var ismini hatırlıyamadım randevu aldım görüşücem ama boğziçi tıp la ilgili eleştiri çok okudum bu sitede aykut mısırlıoğlu iyi bi doktor gibi bide fuat yükesl var fiyat olarak diğerlerine nazaran uygun ve genelde hastaları memnun bakalım sana bi kaç soarabilirmiyim sen memnunmusun silikonlarından ben pişman olmakdan korkuyorum tek endişem 2. çocuk ama uzun bi süre düşünmüyoruz 3 4 yıl sonra ama tekrar bıçak altına yatmak istemm silikonlar ömürlük diyo doktorlar tabiki deformasyon olucak ama azmı çok aşırımı onu merak ediyorum senin nekadar oldu yaptıralı kaç cc ve hangi kesiyle yapıldı doktorun kimdi memnunmsuujn çok zordum ama cevaplarsan çok sevirim önerdiğin bi doktor varmı bide resim seninmi çok güzel gözüküyosun eğer sana aitse kıskandım valla allah banada nasip etsin ameliyatdan hemen ertesi günü çocuklarınla ve evle ilgilenebildinmi benim bide şöyle bis orunum var çok oluyorum ama kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
mereba çok teşekkürler açıklamaların için oğlum şuan 3 yaşında eşim doğuda görev yapıyor o yüzden 2 yıl diyarbakırda olucaz sanırım ama biz istenbulda oturruyoruz doktor çok araştırdım bi sadece 1 kişiyle görüştüm oda bana güven ve işin ehli gibi birisi gelmedi ben bekarlığımdan beri takıntılıydım zaten hep evlenince ve teknoleji bukadar ilerleyince yaptırmaya karar verdim 2eşim çok destekliyor çünkü benim çok üzüldüğümü ve kafama taktığımı görüyo 75 zor dolduruyorum aynen seninki gibi göğsüm tam sarkmış değil ama üstü bomboş hep öyleydi emzirdikten sonra iyice boşaldı ve nerdeyse dümdüz iç çamaşırsız dışardan düz zanneder bakanlar ben doğal bi büyüklük istiyrum 80 olması bana yeterde artar çünkü boyum 1.60 kilom 50 kadıköyde aykut msırlıoğlu,boğaziçi tıp merkezi bi doktor daha var ismini hatırlıyamadım randevu aldım görüşücem ama boğziçi tıp la ilgili eleştiri çok okudum bu sitede aykut mısırlıoğlu iyi bi doktor gibi bide fuat yükesl var fiyat olarak diğerlerine nazaran uygun ve genelde hastaları memnun bakalım sana bi kaç soarabilirmiyim sen memnunmusun silikonlarından ben pişman olmakdan korkuyorum tek endişem 2. çocuk ama uzun bi süre düşünmüyoruz 3 4 yıl sonra ama tekrar bıçak altına yatmak istemm silikonlar ömürlük diyo doktorlar tabiki deformasyon olucak ama azmı çok aşırımı onu merak ediyorum senin nekadar oldu yaptıralı kaç cc ve hangi kesiyle yapıldı doktorun kimdi memnunmsuujn çok zordum ama cevaplarsan çok sevirim önerdiğin bi doktor varmı bide resim seninmi çok güzel gözüküyosun eğer sana aitse kıskandım valla allah banada nasip etsin ameliyatdan hemen ertesi günü çocuklarınla ve evle ilgilenebildinmi benim bide şöyle bis orunum var çok oluyorum ama kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
ayrıca imla hataları için özür gönderince farketdim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım bogaziçi tıp merkezinde görev yapan Op.Dr.Defne Erkara var.Arkadaşım ona meme küçültme ameliyatı oldu.Ona görünebilirsin istersen.Fiyat olarak uygun bir yer.Gdip görüşmeni öneririm yinede tabi..Yada siteye girip mail yolu ilede bilgi alabilirsin foto gönderiyorlar bilgi veriyorlar..Ben silikonlarımdan memnunum.Bu ameliyatı olduguma dair hiçbir zaman pişmanlık yaşamadım Allahımda yaşatmasın inşallah..Ameliyattan önce benimde senin gibi endişelerim vardı tabi.Ya pişman olursam diye..Ama olmadı..Yahu şu görüntüye duruşa bak..nasıl pişman olabilirim yahuu... Silikonlar ömürlük tabikide,o konuda endişen olmasın.Yani bir kaza bir darbe komplikasyon olmadıgı sürece silikonların senine beraber Ama tabi zamanla gögüste deformasyın olacak.Mesela sen ikinci çocugu düşünüyorum diyorsun.Şu anda ameliyat olsan ikinci çocuguda 3-4 sene sonra olsan emzirme döneminden sonra gögsünde deformasyon olacak tabikide haliyle.Yani hafifde olsa sarkma olacak belkide dikleştirme ameliyatına gerek duyulacak..Bu seni ya çok rahatsız edecek yada rahatsız etmeyecek o şekildede hayatını devam ettirebilirsin..İlerki dönemler için şimdiden birşey söylemek dogru olmaz ama emzirmeden sonra sarkma konusu olacagına garanti verebilirim malesef.. Silikonsuz haliyle gögüslerimiz bu hale geldi çocuk emzirdikten sonra sence silikonlu olunca sarkmazmı?? Ama daha öncede başka bir konuyada sana yazmıştım ama okumadın sanırım senin şu durumun seni çok rahatsız ediyorsa ikinci çocuguda 3-4 sene sonra düşünüyorsan ameliyatını ol.Yok ben garantiye aliyim,beklerim diyorsan tabi ikinci çocuktan sonra..Kararı sen vereceksin...mereba çok teşekkürler açıklamaların için oğlum şuan 3 yaşında eşim doğuda görev yapıyor o yüzden 2 yıl diyarbakırda olucaz sanırım ama biz istenbulda oturruyoruz doktor çok araştırdım bi sadece 1 kişiyle görüştüm oda bana güven ve işin ehli gibi birisi gelmedi ben bekarlığımdan beri takıntılıydım zaten hep evlenince ve teknoleji bukadar ilerleyince yaptırmaya karar verdim 2eşim çok destekliyor çünkü benim çok üzüldüğümü ve kafama taktığımı görüyo 75 zor dolduruyorum aynen seninki gibi göğsüm tam sarkmış değil ama üstü bomboş hep öyleydi emzirdikten sonra iyice boşaldı ve nerdeyse dümdüz iç çamaşırsız dışardan düz zanneder bakanlar ben doğal bi büyüklük istiyrum 80 olması bana yeterde artar çünkü boyum 1.60 kilom 50 kadıköyde aykut msırlıoğlu,boğaziçi tıp merkezi bi doktor daha var ismini hatırlıyamadım randevu aldım görüşücem ama boğziçi tıp la ilgili eleştiri çok okudum bu sitede aykut mısırlıoğlu iyi bi doktor gibi bide fuat yükesl var fiyat olarak diğerlerine nazaran uygun ve genelde hastaları memnun bakalım sana bi kaç soarabilirmiyim sen memnunmusun silikonlarından ben pişman olmakdan korkuyorum tek endişem 2. çocuk ama uzun bi süre düşünmüyoruz 3 4 yıl sonra ama tekrar bıçak altına yatmak istemm silikonlar ömürlük diyo doktorlar tabiki deformasyon olucak ama azmı çok aşırımı onu merak ediyorum senin nekadar oldu yaptıralı kaç cc ve hangi kesiyle yapıldı doktorun kimdi memnunmsuujn çok zordum ama cevaplarsan çok sevirim önerdiğin bi doktor varmı bide resim seninmi çok güzel gözüküyosun eğer sana aitse kıskandım valla allah banada nasip etsin ameliyatdan hemen ertesi günü çocuklarınla ve evle ilgilenebildinmi benim bide şöyle bis orunum var çok oluyorum ama kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
Canım ben 14-Şubat-2011 Tarihinde ameliyat oldum.Bu 14- şubatta bir sene olucak Allahın izniyle.400cc kas zarı altına yuvarlak protez meme ucu kesisi ile koyuldu.Doktorum Hasan Fındık,ben doktorumdanda sonuçtanda çok çok menmunum..Benim kendi açtıgım konum var orayı müsait zamanında göz atarsan bütün yaşadıgım süreci paylaştım sizlerle
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html Avatar fotosu bana ait evet,teşekkür ederim begendigine çok sevindim
Canım bende kayınvalidelerimle aynı binada oturuyorum.Bende ilk önce bu ameliyatı gizli oliyim,saklamayı düşünüyordum ama kesinlikle saklanabilecek bir durum degil.Ameliyattan sonra sırt agrıların oluyor,kollarını fazla hareket ettiremiyorsun,yatıp kalkarken bu işi kendi başına yapamıyorsun birisinin senin sırtından tutup destek vermesi lazım.Sonra ameliyat olup bitmiyırki,kontrollerin var.Ne diyeceksin ailene? Yani bir kılıf uydurman lazım benim gibi maleseff..Bak yine sana cevap yazmıştım ama okumamış olabilirsin bu linkede göz at http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...cevremdekiler-fark-ederse-3.html#post22615171 Yeni soruların olursa benim konuma yazarsan daha çabuk cevap yazabilirim sana..Görüşmek üzere...
Ben ameliyatımı gizli yaptırdım. Evde sadece 2 kızkkardeşim biliyordu Allah razı olsun onlar yatıp kalkarken destek oldular. Annem ve babama da boynumun tutulduğunu söyledim ve hiç bir şekilde anlamadılar böylece atlattım çok şükür.kayınvaldemlerle aynı binayız kimseye söylemek istemiyorum çünkü anlayışla karşılımazlar diye düşünüyorum burun olunca tepki vermiyo kimse göğüs olunca hopbaaa herkes ayaklanıyo çekmek istemiyorum onların konuşmalarını eleştirilerini acaba saklanabilirmi yani ertesi günü hiç kalkamıyomusun sen deneyimlisin cevaplarsan minetdar kalırım çok teşekkürler şimdiden sağlıkla kal çocuklarınla ve yeni cicişlerinle
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben ameliyatımı gizli yaptırdım. Evde sadece 2 kızkkardeşim biliyordu Allah razı olsun onlar yatıp kalkarken destek oldular. Annem ve babama da boynumun tutulduğunu söyledim ve hiç bir şekilde anlamadılar böylece atlattım çok şükür.
Ohh... ne güzel benim kız kardeşim yokk Hiç olmadı .. Benimde kız kardeşim olsaydı bana destek verir yardımcı olurdu.Bazen böyle durumları görünce çok kıskanıyorum valla..Ama olsun Sizler benim kız kardeşlerimsiniz
Son düzenleme:
Canımsın arzum yaaOhh... ne güzel benim kız kardeşim yokk Hiç olmadı .. Benimde kız kardeşim olsaydı bana destek verir yardımcı olurdu.Bazen böyle durumları görünce çok kıskanıyorum valla..Ama olsun Sizler benim kız kardeşlerimsiniz
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canımsın arzum yaa
Canciger kızkardeşlerim benimm...Hee.. Birde üvey kızkardeşlerimde var tabi...
benimde sadece annem ve babam biliyordu birde ablamlar ama onlar burada yaşamıyor ben boyun tutulması diye kandıramazdım zaten 1 hafta komple tutulmuştum emziren bir anne olarakta yorumum şu ki azıcık sarktı
merhaba, ben de 23unde ameliyat olacagim ama sonrasinda hamilelikte problem oluyor mu diye de endise ediyorum. emzirmekle ilgili bir problem yasadin mi canim?
birazcık derken nekadar çok kötü gözükücek kadarmı peki sütünü etkiledimi buarada ben ameliyetımı oldum 1 ay oldu korkularım hala devam ama 2.çocukla ilgili sen yaşadığın süreci anlatırmısın hamilelik ve emzirme döneminde :18::18::18:merhaba, ben de 23unde ameliyat olacagim ama sonrasinda hamilelikte problem oluyor mu diye de endise ediyorum. emzirmekle ilgili bir problem yasadin mi canim?
taner sm cnm Defne Erkara ya mı odun sende memnun kaldınmı? nekadara maal oldu?
Arzum77 cnm arkadaşın memnun kalmış sanırım defne hanımdan bende olucam ama hasan fındık sanırım biraz pahalı defne hanımla görüşicm benim de emzirmeden dolayı biraz sarktı üst lop boşaldı.bi kaç dr a göründüm silikon yeterli dedi.bende doğğal olsun damla olsun diyodum ama senin yazılardan sonra kas altı yuvarlak düşündüm.benim boy 174 kilo 65 şu an biraz aldım meme altı ölçüm 82cm meme çevresi 92 şu an sanırım 85 a oldu yani sence bana kaç cc takılmalı hoş güzel dogun göğüs istiyorum ama yayvan olsun istemiyorum bazıları yayvan duruyo çok dikkat cekici de omasın ay delircem 6 dr a gittim hala dolaşıyorum maddi imkanım olsa direk hasan fındığa giderdim (((((( Arzum77 yardımlarını bekliyorum .doktorumdan ne istemeliyim en son gittiğim 280 dedi ama okuduklarımdan bana az geecek sanki ????şimden teşekkürler sevgiler.....<3<3<3<
Arzum77 cnm arkadaşın memnun kalmış sanırım defne hanımdan bende olucam ama hasan fındık sanırım biraz pahalı defne hanımla görüşicm benim de emzirmeden dolayı biraz sarktı üst lop boşaldı.bi kaç dr a göründüm silikon yeterli dedi.bende doğğal olsun damla olsun diyodum ama senin yazılardan sonra kas altı yuvarlak düşündüm.benim boy 174 kilo 65 şu an biraz aldım meme altı ölçüm 82cm meme çevresi 92 şu an sanırım 85 a oldu yani sence bana kaç cc takılmalı hoş güzel dogun göğüs istiyorum ama yayvan olsun istemiyorum bazıları yayvan duruyo çok dikkat cekici de omasın ay delircem 6 dr a gittim hala dolaşıyorum maddi imkanım olsa direk hasan fındığa giderdim (((((( Arzum77 yardımlarını bekliyorum .doktorumdan ne istemeliyim en son gittiğim 280 dedi ama okuduklarımdan bana az geecek sanki ????şimden teşekkürler sevgiler.....<3<3<3<
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
taner sm cnm Defne Erkara ya mı odun sende memnun kaldınmı? nekadara maal oldu?
Yorumunu tesadüfen gördüm canım
Evet,arkadaşım Defne hanıma ameliyat oldu.Yalnız arkadaşım meme küçültme,toparlama ameliyatı oldu.Doktoru protez ilaveside yapalım daha dik kalısı olsun demişti ama arkadaşım protez istememişti.İlk sene iyiydi görüntü ama ikinci sene gögüs üst lobu boşalmıştı,sadece o konuda sıkıntı yaşadı.Fakat bu doktorun hatası degildi tabi..Çünkü doktoru uyarmıştı arkadaşımı..
Bende arkadaşım ameliyat oldugunda Defne hanımla görüşmüştüm.Bana önerdigi cc küçüktü.Sanırım 250-275cc civarı bir büyüklük önermişti Şimdi düşünüyorumda eger kabul etseymişim ne olurmuş Benim gögüslerimi kaldırmazdı kesinlikle,hoş olmazdı..Defne hanım genelde daha küçük gögüslerden yana bilgin olsun.Dikkat çekici bir gögüs istiyorsan aradıgını bulamayabilirsin..Ama tabi yinede mutlaka görüş,Hasan beylede görüş fiyata takılma..Durumunu anlatırsan,güzel bir indirim istersen Hasan bey yardımcı olacaktır
280cc diye doktor hangi yöntemi tavsiye etmişti?? Cc büyüklügü kadar kullanılacak yöntemde çok önemli.Eger kas altı olursa proteze biraz baskı yapıp ezecegi için normalden daha küçük durabilir,bunu unutma.Gögüs altı ölçün 82 cm ise gögüs kafesin çokta dar degil,biraz büyük bir protez olur gibime geldi.Doktorla konuşma yapınca cc olarak degilde gögüslerinin iki beden büyümesini istedigini söyle.Bakalım o zaman kaç cc önerecekler