• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Silikonlu boyaya sticker

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bekirege

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
1.345
1.079
248
42
:gitme:Bir sorum olucak arkadaşlar,ev grafitinden evim için duvar stickerleri aldım,fakat tam okumamışım:(( Benim boyam su bazlı silikonlu silinebilir boyalardan..içindede silikon v.s. içermemesi gerekiyr diyor..aranızda hiç silikonlu olmasına rağmen yapıştıran varmı?:((( ben çok beğenmiştim onları,ben şimdi yapıştıramıcakmıyım:gitme:

bizde evimizi yeni boyattık..su bazlı silikonlu silinebilir plastik boya..
biz sticker yapıştırdık,acaba aynımı boyalar sizinle ama bizde hiç bir sorun olmadı..
gerçi sorun ne olabilirmiş o kısmı anlıyamadım ama şu an salonumda stickerım mevcut,hatta fotosu bile var..
sorun derken kavlama vs yapıyormuş orayı açabilrmisin biraz

Özlem çok teşekkür ederim,öncelikle benim boya plastik boya değil,silikonlu silinebilir yazıyor,boyacıya özellikle sordum plastik değil dedi..sorun şu ; çıkartırken çok zor oluyor ve boya kalkıyormuş,birde yapışmama gibi bir durum olabilir dediler..mail attım boyamla ilgili uygun olmadığını sorun yaşabileceğimi ve ürünleri iptal ettiklerini söylediler..birde bizim duvarlara çok özel bişeyler yapıtılar ..stickerler boyayı filan kaldırırsa bütün emek boşuna gider..bu kadar sorun yaşanacağını bilmezdim:((( oğlumun odası plastik boya heryeri sticker kaldırıp başka yerlere yapıştırıyorum..

senin stickerler çok hoşmuş:))

Back
X