-
- Konu Sahibi Cherrywoman
ben de geçen sene tam pandemi öncesi ordaydım bir dahaki gidişimde memiktolarımı da götüreceğim çünkü geçen sene evde şarjda bırakmıştımResmen şuan yaşadığım şeyleri özetlemişsiniz. Bir de şuan evliyim ve gerçekten soyunurken kendi içimde bi utanma duygusu yaşıyorum bu beni çok üzüyor.. ağrı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum umarım ameliyatı da kolayca atlatırımBu arada bende oyshodan iç çamaşırı aldım kendime 2 hafta önce ispanyadaydım tatilde. En büyük pişmanlığım neden o tayil öncesi yaptırmadığım oldu
Bendee bir dahaki gidişimde dolgun dolgun gitmek istiyorumben de geçen sene tam pandemi öncesi ordaydım bir dahaki gidişimde memiktolarımı da götüreceğim çünkü geçen sene evde şarjda bırakmıştımağrı eşiğiniz yüksekse rahat atlatırsınız kas zarı altının cidden hiç sıkıntısı yok ben bu şekilde olacağını bilseydim çok çok önce olurdum bu ameliyatı
umarım süreç güzel geçer sizin için deBendee bir dahaki gidişimde dolgun dolgun gitmek istiyorumson bir haftam kaldı
Merhaba canım bende 350 CC istemiştim ama 280 e 290cc ile çıkmışım,bende duyunca şaşırdım ama zorlardı dedi senle aynı boydayim.ama.kilom senden 10 kg fazla amaAranızda benim gibi silikon aralıgına karar verip sığmayanlar oldumu deneyimleriniz nelerdir ? Arkadaşlar çok güzel bir ameliyat geçirdim ama mutsuz olduğum tek konu doktor göğüs çapımı ölçtü ve 10.5 cm çıktı göğüsümde vardı ama sarkmış boş bir deri gibiydi diklestirme yapıldı. Önceden 70A 80-81 cm olan gögüsüm 70D 88-90cm de suan 1.hafta 90 cm umarım küçülmez 280 cc hight profil takıldı ameliyat öncesi min 280-max 330 cc arası konuştuk ama ameliyattan çıktığım da 280 cc takılmış neden diye sorduğum da 280 cc 10.5 çapta olduğu diğer silikonların gögüsüme sığmadığını taşma yaptığını abes durduğu söylendi boyum 165 kilom 48 fit bir fiziğim var cılız değilim. diklestirmeden dolayı belli bi kesi + silikon bu kadar sığdı dedi kesi olmasa daha büyük koyabilirdik 315 gibi ama kesiden dolayı silikon yarayı çok gerer ve ilerde dikişlerin gerilir açılır yada izlerin genişler büyür dendi fikirleriniz nedir yaşayanlar varmı bu durumu
bu sitede ameliyat olmak isteyip vazgeçen pek görmedim erteleyenler olmuş olabilir ama bir şekilde yeni memelerine kavuşmuşlarKızlar merhaba ben çok gerildim ya hastaneden arayıp ameliyatımı 6 eylülde yapabileceklerini söylediler birden panikledim gerildim korktum hayır dedimben sizi aratım dedim aslında ameliyattan korkmuyorum sonrasında pişman olmaktan korkuyorum üf kafam allak bullak oldu gene vazmı gecsem
bu sitede ameliyat olmak isteyip vazgeçen pek görmedim erteleyenler olmuş olabilir ama bir şekilde yeni memelerine kavuşmuşlareğer aklınızda varsa ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız er ya da geç bu ameliyatı oluyorsunuz bence ertelemeyin
kız korkma eğer yaptıracaksan bir an önce olsun bitsin tabi ki insan geriliyor süreci gözünde büyütüp işkence dolu günler geçirebiliyor ben 3 haftamı kendime zindan ettim detaya düşerek ameliyat izleyip insanların ameliyat sonrası yaşadıkları acıları izleyerekilk vaz gecen ben olurmuşum :). Yaaa bilmiyorum cok korktum birden 6sında ameliyat edelim deyince :)
Benimde kas üstü olacak ama bende kas zarı altı istiyorum benim gögüslerim lücük ama cok sarkık 3 cocuk emzirdim. Toparlama istemedigimden biraz endişe ediyorum silikon kurtarırmı diyekız korkma eğer yaptıracaksan bir an önce olsun bitsin tabi ki insan geriliyor süreci gözünde büyütüp işkence dolu günler geçirebiliyor ben 3 haftamı kendime zindan ettim detaya düşerek ameliyat izleyip insanların ameliyat sonrası yaşadıkları acıları izleyerekbenim kas zarı altı olduğu için ağrısız oldu ama eğer ağrım olsaydı da katlanırdım sonuçta sonsuza dek sürmeyecek bu ameliyatı olan herkes belirli süreçlerden geçiyor ama hepsi bitip gidiyor ben bir hafta ağrı sızıyı bir ömürlük memiktolarım için göze almıştım açıkçası
doktorunuzla görüştüğünüzde bu konuda açıklama yapmadı mı size? açıkçası bekar olduğum için bu emzirme sonrası meme nasıl oluyor bir fikrim yok belki toparlama gerektirmez direkt silikonla halledebilir doktorunuz eğer kas zarı altı olursa kas altına göre daha ağrısız bir süreç geçirirsinizBenimde kas üstü olacak ama bende kas zarı altı istiyorum benim gögüslerim lücük ama cok sarkık 3 cocuk emzirdim. Toparlama istemedigimden biraz endişe ediyorum silikon kurtarırmı diye
doktorunuzla görüştüğünüzde bu konuda açıklama yapmadı mı size? açıkçası bekar olduğum için bu emzirme sonrası meme nasıl oluyor bir fikrim yok belki toparlama gerektirmez direkt silikonla halledebilir doktorunuz eğer kas zarı altı olursa kas altına göre daha ağrısız bir süreç geçirirsiniz
Gerçekten ihtiyacınız varsa göze alın olun ,ama zaten varsa memeniz ekstra büyütmek için narkoz almaya değmez .Benim gerçekten bir tanesi hiç yoktu ve tübüler di,3 gün önce oldum,ve mutlaka yanınızda sizi iyi gözlemleyerek refakatçiniz olsunKızlar merhaba ben çok gerildim ya hastaneden arayıp ameliyatımı 6 eylülde yapabileceklerini söylediler birden panikledim gerildim korktum hayır dedimben sizi aratım dedim aslında ameliyattan korkmuyorum sonrasında pişman olmaktan korkuyorum üf kafam allak bullak oldu gene vazmı gecsem
3 cocuk emzirdim içi boş balon gibi bir memem var yaşım 32 yama memelerim 80 yaşında gibi yani sadece büyütmek icin degil tüm hayatımı kötü etkiledigi icin istiyorum ama ben devlette olacagım icin korkuyorum galiba yani özelde olsam dahamı az korkardım. Hani kulaktan kulaga dolma bilgiler var malüm devlet hastaneleriyle ilgili ondan dolayı biraz korkuyorumGerçekten ihtiyacınız varsa göze alın olun ,ama zaten varsa memeniz ekstra büyütmek için narkoz almaya değmez .Benim gerçekten bir tanesi hiç yoktu ve tübüler di,3 gün önce oldum,ve mutlaka yanınızda sizi iyi gözlemleyerek refakatçiniz olsun
Devlet özel ayrımı çok da yapmamak lazım işinin ehli insanlar var devlettede hatta ihtisasına devam eden kişiler orda prof vs bulabilirsiniz devlette . Psikolojinizi etkiliyorsa Hergun aklınızdan.cıkmiyorsa iyi araştırıp olabilirsiniz3 cocuk emzirdim içi boş balon gibi bir memem var yaşım 32 yama memelerim 80 yaşında gibi yani sadece büyütmek icin degil tüm hayatımı kötü etkiledigi icin istiyorum ama ben devlette olacagım icin korkuyorum galiba yani özelde olsam dahamı az korkardım. Hani kulaktan kulaga dolma bilgiler var malüm devlet hastaneleriyle ilgili ondan dolayı biraz korkuyorum
Evet zaten prof yapıcak ameliyatımı. Muayene oldugumda güzel ilgilendiDevlet özel ayrımı çok da yapmamak lazım işinin ehli insanlar var devlettede hatta ihtisasına devam eden kişiler orda prof vs bulabilirsiniz devlette . Psikolojinizi etkiliyorsa Hergun aklınızdan.cıkmiyorsa iyi araştırıp olabilirsiniz
Aslında sadece hastane devlet ama doktor özelDevlet özel ayrımı çok da yapmamak lazım işinin ehli insanlar var devlettede hatta ihtisasına devam eden kişiler orda prof vs bulabilirsiniz devlette . Psikolojinizi etkiliyorsa Hergun aklınızdan.cıkmiyorsa iyi araştırıp olabilirsiniz
Aslında sadece hastane devlet ama doktor özel