Silikonlarım göğsüme sığmadı yardım

ben de geçen sene tam pandemi öncesi ordaydım bir dahaki gidişimde memiktolarımı da götüreceğim çünkü geçen sene evde şarjda bırakmıştım ağrı eşiğiniz yüksekse rahat atlatırsınız kas zarı altının cidden hiç sıkıntısı yok ben bu şekilde olacağını bilseydim çok çok önce olurdum bu ameliyatı

Bendee bir dahaki gidişimde dolgun dolgun gitmek istiyorum son bir haftam kaldı

Merhaba canım bende 350 CC istemiştim ama 280 e 290cc ile çıkmışım,bende duyunca şaşırdım ama zorlardı dedi senle aynı boydayim.ama.kilom senden 10 kg fazla ama

Kızlar merhaba ben çok gerildim ya hastaneden arayıp ameliyatımı 6 eylülde yapabileceklerini söylediler birden panikledim gerildim korktum hayır dedim ben sizi aratım dedim aslında ameliyattan korkmuyorum sonrasında pişman olmaktan korkuyorum üf kafam allak bullak oldu gene vazmı gecsem

bu sitede ameliyat olmak isteyip vazgeçen pek görmedim erteleyenler olmuş olabilir ama bir şekilde yeni memelerine kavuşmuşlar eğer aklınızda varsa ve kendinizi iyi hissetmiyorsanız er ya da geç bu ameliyatı oluyorsunuz bence ertelemeyin

ilk vaz gecen ben olurmuşum :). Yaaa bilmiyorum cok korktum birden 6sında ameliyat edelim deyince :)

ilk vaz gecen ben olurmuşum :). Yaaa bilmiyorum cok korktum birden 6sında ameliyat edelim deyince :)
kız korkma eğer yaptıracaksan bir an önce olsun bitsin tabi ki insan geriliyor süreci gözünde büyütüp işkence dolu günler geçirebiliyor ben 3 haftamı kendime zindan ettim detaya düşerek ameliyat izleyip insanların ameliyat sonrası yaşadıkları acıları izleyerek benim kas zarı altı olduğu için ağrısız oldu ama eğer ağrım olsaydı da katlanırdım sonuçta sonsuza dek sürmeyecek bu ameliyatı olan herkes belirli süreçlerden geçiyor ama hepsi bitip gidiyor ben bir hafta ağrı sızıyı bir ömürlük memiktolarım için göze almıştım açıkçası

Benimde kas üstü olacak ama bende kas zarı altı istiyorum benim gögüslerim lücük ama cok sarkık 3 cocuk emzirdim. Toparlama istemedigimden biraz endişe ediyorum silikon kurtarırmı diye

Benimde kas üstü olacak ama bende kas zarı altı istiyorum benim gögüslerim lücük ama cok sarkık 3 cocuk emzirdim. Toparlama istemedigimden biraz endişe ediyorum silikon kurtarırmı diye
doktorunuzla görüştüğünüzde bu konuda açıklama yapmadı mı size? açıkçası bekar olduğum için bu emzirme sonrası meme nasıl oluyor bir fikrim yok belki toparlama gerektirmez direkt silikonla halledebilir doktorunuz eğer kas zarı altı olursa kas altına göre daha ağrısız bir süreç geçirirsiniz

toparlama olmadan kac cc kurtarır bemi dedim 450 dedi gözlerim kocaman acıldı büyük diye

Gerçekten ihtiyacınız varsa göze alın olun ,ama zaten varsa memeniz ekstra büyütmek için narkoz almaya değmez .Benim gerçekten bir tanesi hiç yoktu ve tübüler di,3 gün önce oldum,ve mutlaka yanınızda sizi iyi gözlemleyerek refakatçiniz olsun

3 cocuk emzirdim içi boş balon gibi bir memem var yaşım 32 yama memelerim 80 yaşında gibi yani sadece büyütmek icin degil tüm hayatımı kötü etkiledigi icin istiyorum ama ben devlette olacagım icin korkuyorum galiba yani özelde olsam dahamı az korkardım. Hani kulaktan kulaga dolma bilgiler var malüm devlet hastaneleriyle ilgili ondan dolayı biraz korkuyorum

Devlet özel ayrımı çok da yapmamak lazım işinin ehli insanlar var devlettede hatta ihtisasına devam eden kişiler orda prof vs bulabilirsiniz devlette . Psikolojinizi etkiliyorsa Hergun aklınızdan.cıkmiyorsa iyi araştırıp olabilirsiniz

Evet zaten prof yapıcak ameliyatımı. Muayene oldugumda güzel ilgilendi

Aslında sadece hastane devlet ama doktor özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…