Silikonlarım göğsüme sığmadı yardım

teşekkür ederimben küçük istedim 255 cc kas zarı altı yapıldı ama şu an çok büyük geliyo gözüme
Bende doğal bir görüntü istiyorum zaten minyon biriyim çok büyük istemiyorum. Umarım sizi mutlu eder Şuan nasılsınız peki ağrınız var mı doktorunuz kimdi acaba?

Bende doğal bir görüntü istiyorum zaten minyon biriyim çok büyük istemiyorum. Umarım sizi mutlu eder Şuan nasılsınız peki ağrınız var mı doktorunuz kimdi acaba?
doktorum ali tufan soydan bursada şu an hiç ağrım yok birkaç saat ağrı kesici de yapılmadı o esnada da olmadı hemşire gelip kendisi yaptı yoksa benim bi ağrı kesici talebim olmadı sanırım süreci biraz gözümde büyüttüm

motiva round takıldı bu arada ben doğal olsun bedenim büyümesin dedim 255 cc şu an büyük geliyo gözüme çünkü çok minyonum

40 kilomuuu bende 160 boy 56 kilo gögüs capı 450 kurtarır dedi venim kalcamda baya geniş yanı alt geniş üst yok

Nasıl hisediyorsun agrın sızın nasıl bende zar altı yaptırmayı düşünüyorum
şimdi linçlerler mi bilmiyorum sıfır ağrı diyebilirim kas zarı altının avantajı olsa gerek kalktım yürüdüm tek başıma yattım yemeğimi kendim yedim hiç böyle hayal etmemiştim o kadar çok yorum okudum vlog izledim kendimi çok kötü senaryolara hazırlayıp girdim ameliyata uyanırken de hiç acı ağrı hissetmedim uzun bi süre ağrı kesici de yapmadı hemşireler yapmasalar da idare edermişim darısı başına

Lilly e kocaman maşallah

Ohh süper valla cok sevindim senin adına benimde dünya senaryom var ben şimdi sana kaca yaptırdın diye sorsam söylemek istemezsende sorun degil

1.65 boy 48 kiloyum birine 320 birine 300 cc takıldı. Doktorum 400 bile takarız demişti. Yani bu sizin derinizin esnekliğiyle vs ilgili. Aşırı büyük takması ilerde sizin için dalgalanma vs gibi sonuçlar çıkarabilirdi

motiva round takıldı bu arada ben doğal olsun bedenim büyümesin dedim 255 cc şu an büyük geliyo gözüme çünkü çok minyonum
Süreciniz güzel geçmesine baya sevindim. Bende o kadar çok okudum araştırdım ki bir haftam kaldı çok korkuyorum nedense ya. Okudugum seyler beni baya kötü etkiledi umarım sürecim sizin gibi ağrısız kolay geçer

herkesin ağrı eşiği farklı ama ben ameliyata karar verip gün aldıktan sonra yaklaşık üç hafta boyunca kendimi çok kötü senaryolara hazırladım çok yorum okudum çok vlog izledim resmen bu üç haftayı kendime zindan ettim süreci kötü geçirenleri burada okudukça çok olumsuz etkilendim bu kadar çok istediğim ameliyata gözüm kapalı girecekken ben napıyorum bile bile kendime bunları mı yaşatacağım dedim narkozdan uyanırken felaket ağrılarla uyanacağımı felçli gibi yatıp kalkamayacağımı düşündüm açıkçası ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür benim kas zarı altı oldu ameliyatım belki ondan belki ağrı eşiğim yüksek belki de doktorumun elinin hafifliği ama böyle olacağını bilseydim asla ertelemezdim şu an memelerim olduğuna inanamıyorum giyemicek olsam da oyshoda iç geçirip baktığım ama asla alamadığım braletleri ve sütyenleri aldım online olarak bir kaç ay giyemesem de arada ayna karşısında giyip memelerime bakmayı düşünüyorum umarım sizin de çok güzel geçer süreciniz

Resmen şuan yaşadığım şeyleri özetlemişsiniz. Bir de şuan evliyim ve gerçekten soyunurken kendi içimde bi utanma duygusu yaşıyorum bu beni çok üzüyor.. ağrı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum umarım ameliyatı da kolayca atlatırım Bu arada bende oyshodan iç çamaşırı aldım kendime 2 hafta önce ispanyadaydım tatilde. En büyük pişmanlığım neden o tayil öncesi yaptırmadığım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…