-
- Konu Sahibi Cherrywoman
ay hadi sıra sendeMaşallah lily 2 gün sonra darısı başıma
teşekkür ederimGeçmiş olsun 26 agustosda bende ameliyat olucam sizin gibi kilom. Acaba size kaç cc hangi protez takıldı bir de kas altı mı?
Bende doğal bir görüntü istiyorum zaten minyon biriyim çok büyük istemiyorum. Umarım sizi mutlu ederteşekkür ederimben küçük istedim 255 cc kas zarı altı yapıldı ama şu an çok büyük geliyo gözüme
doktorum ali tufan soydan bursada şu an hiç ağrım yok birkaç saat ağrı kesici de yapılmadı o esnada da olmadı hemşire gelip kendisi yaptı yoksa benim bi ağrı kesici talebim olmadı sanırım süreci biraz gözümde büyüttümBende doğal bir görüntü istiyorum zaten minyon biriyim çok büyük istemiyorum. Umarım sizi mutlu ederŞuan nasılsınız peki ağrınız var mı doktorunuz kimdi acaba?
motiva round takıldı bu arada ben doğal olsun bedenim büyümesin dedim 255 cc şu an büyük geliyo gözüme çünkü çok minyonumBende doğal bir görüntü istiyorum zaten minyon biriyim çok büyük istemiyorum. Umarım sizi mutlu ederŞuan nasılsınız peki ağrınız var mı doktorunuz kimdi acaba?
Merhaba 160 40-41 kiloyum ben görünüşünden çok memnunum. Ama nasıl duracağı kişiden kişiye değişiyor göğüs kafesi genişliği meme çapı vs birçok etken var. 300 cc yaptırıp çok büyük diye memnun olmayan da var, küçük oldu diyen de var. O yüzden doktorunuzla iyice nasıl olmasını istediğinizi konuşun bence
Kac cc takıldı canım darısı başımaaaaçok iyiyim kızlar rahat uyandım şu an ağrım yok sonunda ya
teşekkür ederim canım 255 cc takıldı darısı bsşınaKac cc takıldı canım darısı başımaaaa
Nasıl hisediyorsun agrın sızın nasıl bende zar altı yaptırmayı düşünüyorumteşekkür ederim canım 255 cc takıldı darısı bsşına
şimdi linçlerler mi bilmiyorum sıfır ağrı diyebilirimNasıl hisediyorsun agrın sızın nasıl bende zar altı yaptırmayı düşünüyorum
Lilly e kocaman maşallahşimdi linçlerler mi bilmiyorum sıfır ağrı diyebilirimkas zarı altının avantajı olsa gerek kalktım yürüdüm tek başıma yattım yemeğimi kendim yedim hiç böyle hayal etmemiştim o kadar çok yorum okudum vlog izledim kendimi çok kötü senaryolara hazırlayıp girdim ameliyata uyanırken de hiç acı ağrı hissetmedim uzun bi süre ağrı kesici de yapmadı hemşireler yapmasalar da idare edermişim darısı başına
çarşamba günü bir maşallah da sana geliyorLilly e kocaman maşallah
Ohh süper valla cok sevindim senin adına benimde dünya senaryom varşimdi linçlerler mi bilmiyorum sıfır ağrı diyebilirimkas zarı altının avantajı olsa gerek kalktım yürüdüm tek başıma yattım yemeğimi kendim yedim hiç böyle hayal etmemiştim o kadar çok yorum okudum vlog izledim kendimi çok kötü senaryolara hazırlayıp girdim ameliyata uyanırken de hiç acı ağrı hissetmedim uzun bi süre ağrı kesici de yapmadı hemşireler yapmasalar da idare edermişim
özelden yazıyorumOhh süper valla cok sevindim senin adına benimde dünya senaryom varben şimdi sana kaca yaptırdın diye sorsam söylemek istemezsende sorun degil
Tamam canımözelden yazıyorum
İnşallahçarşamba günü bir maşallah da sana geliyor
doktorum ali tufan soydan bursada şu an hiç ağrım yok birkaç saat ağrı kesici de yapılmadı o esnada da olmadı hemşire gelip kendisi yaptı yoksa benim bi ağrı kesici talebim olmadı sanırım süreci biraz gözümde büyüttüm
Süreciniz güzel geçmesine baya sevindim. Bende o kadar çok okudum araştırdım ki bir haftam kaldı çok korkuyorum nedense ya. Okudugum seyler beni baya kötü etkiledi umarım sürecim sizin gibi ağrısız kolay geçermotiva round takıldı bu arada ben doğal olsun bedenim büyümesin dedim 255 cc şu an büyük geliyo gözüme çünkü çok minyonum
herkesin ağrı eşiği farklı ama ben ameliyata karar verip gün aldıktan sonra yaklaşık üç hafta boyunca kendimi çok kötü senaryolara hazırladım çok yorum okudum çok vlog izledim resmen bu üç haftayı kendime zindan ettim süreci kötü geçirenleri burada okudukça çok olumsuz etkilendim bu kadar çok istediğim ameliyata gözüm kapalı girecekken ben napıyorum bile bile kendime bunları mı yaşatacağım dedim narkozdan uyanırken felaket ağrılarla uyanacağımı felçli gibi yatıp kalkamayacağımı düşündüm açıkçası ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür benim kas zarı altı oldu ameliyatım belki ondan belki ağrı eşiğim yüksek belki de doktorumun elinin hafifliği ama böyle olacağını bilseydim asla ertelemezdim şu an memelerim olduğuna inanamıyorum giyemicek olsam da oyshoda iç geçirip baktığım ama asla alamadığım braletleri ve sütyenleri aldım online olarak bir kaç ay giyemesem de arada ayna karşısında giyip memelerime bakmayı düşünüyorumSüreciniz güzel geçmesine baya sevindim. Bende o kadar çok okudum araştırdım ki bir haftam kaldı çok korkuyorum nedense ya. Okudugum seyler beni baya kötü etkiledi umarım sürecim sizin gibi ağrısız kolay geçer
Resmen şuan yaşadığım şeyleri özetlemişsiniz. Bir de şuan evliyim ve gerçekten soyunurken kendi içimde bi utanma duygusu yaşıyorum bu beni çok üzüyor.. ağrı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum umarım ameliyatı da kolayca atlatırımherkesin ağrı eşiği farklı ama ben ameliyata karar verip gün aldıktan sonra yaklaşık üç hafta boyunca kendimi çok kötü senaryolara hazırladım çok yorum okudum çok vlog izledim resmen bu üç haftayı kendime zindan ettim süreci kötü geçirenleri burada okudukça çok olumsuz etkilendim bu kadar çok istediğim ameliyata gözüm kapalı girecekken ben napıyorum bile bile kendime bunları mı yaşatacağım dedim narkozdan uyanırken felaket ağrılarla uyanacağımı felçli gibi yatıp kalkamayacağımı düşündüm açıkçası ama düşündüğüm gibi olmadı çok şükür benim kas zarı altı oldu ameliyatım belki ondan belki ağrı eşiğim yüksek belki de doktorumun elinin hafifliği ama böyle olacağını bilseydim asla ertelemezdim şu an memelerim olduğuna inanamıyorum giyemicek olsam da oyshoda iç geçirip baktığım ama asla alamadığım braletleri ve sütyenleri aldım online olarak bir kaç ay giyemesem de arada ayna karşısında giyip memelerime bakmayı düşünüyorumumarım sizin de çok güzel geçer süreciniz