Silikonlarım göğsüme sığmadı yardım

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
28
Aranızda benim gibi silikon aralıgına karar verip sığmayanlar oldumu deneyimleriniz nelerdir ? Arkadaşlar çok güzel bir ameliyat geçirdim ama mutsuz olduğum tek konu doktor göğüs çapımı ölçtü ve 10.5 cm çıktı göğüsümde vardı ama sarkmış boş bir deri gibiydi diklestirme yapıldı. Önceden 70A 80-81 cm olan gögüsüm 70D 88-90cm de suan 1.hafta 90 cm umarım küçülmez 280 cc hight profil takıldı ameliyat öncesi min 280-max 330 cc arası konuştuk ama ameliyattan çıktığım da 280 cc takılmış neden diye sorduğum da 280 cc 10.5 çapta olduğu diğer silikonların gögüsüme sığmadığını taşma yaptığını abes durduğu söylendi boyum 165 kilom 48 fit bir fiziğim var cılız değilim. diklestirmeden dolayı belli bi kesi + silikon bu kadar sığdı dedi kesi olmasa daha büyük koyabilirdik 315 gibi ama kesiden dolayı silikon yarayı çok gerer ve ilerde dikişlerin gerilir açılır yada izlerin genişler büyür dendi fikirleriniz nedir yaşayanlar varmı bu durumu

Doktorunuz size uygun olanı takmış siz daha büyük olmasını mı isterdiniz ? Ben ameliyattan önce konuştuğumda doktorum 350-410 cc arası olabileceğini, 410 için zorlayacağını söylemişti. Ameliyat esnasında 440 da denemiş ama olmamış 410 takmış. Zaten 30-40 cc çok çok az bir fark anlaşılmaz bile.

Doktorunuzu dinleyin. Ben asla boyut belirtmekten yana değilim. Benim boyum 164 kilom 48 idi ameliyat olduğumda. Doktora vücuduma abes durmayanen büyük ölçü dedim sadece. Ölçümlerde 280 cc gibi ancak sığar dedi. Ameliyat sonrası 325 cc konmuştu. Denemişler ve bu sığmış.

Evet canım min 280-330 konuştuk ben de 280 takmaz belki 300-310 takar düşünmüştüm arada 20-30 cc 1 cm farkettiriyormus cok degil ama :) olsun 1 cm bile hiç yoktan iyidir diye düşünmüştüm ama böyle oldu şimdilik memnunum 88 cm 15. Günüm daha küçülmez umarım

Merhaba sizin boyunuz kilonuz kac 410 nasıl durdu bana doktorum 450 takıcagını söyledi büyük olur diye endişe ediyorum

Merhaba sizin boyunuz kilonuz kac 410 nasıl durdu bana doktorum 450 takıcagını söyledi büyük olur diye endişe ediyorum
Merhaba 160 40-41 kiloyum ben görünüşünden çok memnunum. Ama nasıl duracağı kişiden kişiye değişiyor göğüs kafesi genişliği meme çapı vs birçok etken var. 300 cc yaptırıp çok büyük diye memnun olmayan da var, küçük oldu diyen de var. O yüzden doktorunuzla iyice nasıl olmasını istediğinizi konuşun bence

20 30 cc çok çok az hiç kafaya takmayın. Ödemler gidince daha güzel oluyor şekli

hemen hemen aynı boy ve kilomuz ben 43tüm muhtemelen stresten 42-41 olmuşumdur yarın sabah ameliyatım var umarım ben de sonuçtan memnun olurum baya gerginim şu an

Son gece çok heyecanlı oluyor Bu gece bol bol yüzüstü yatın uzun bir normalde yan yatıcıyımdır ama psikolojik olsa gerek
normalde yan yatıcıyımdır ama son bir haftadır psikolojik olsa gerek hep yüzüstü uyudum bir kaç gün sonrasına ışınlanmak istiyorum umarım güzel olur süreç ve sonuç

normalde yan yatıcıyımdır ama son bir haftadır psikolojik olsa gerek hep yüzüstü uyudum bir kaç gün sonrasına ışınlanmak istiyorum umarım güzel olur süreç ve sonuç
Yan yatmak bile zor oluyor ya benim bir ayı geçti hala tam yan yatamıyorum hafif bir şekilde dönebiliyorum ama sırtüstünden iyidir İlk haftalar sürekli sırtüstü yatmaktan epey bir bel sırt ağrısı çekmiştim. Yarın saat kaçtaydı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…