- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 28
-
- Konu Sahibi Cherrywoman
25 binKaca yaptirdiniz bende dusunuyorum
Evet canım min 280-330 konuştuk ben de 280 takmaz belki 300-310 takar düşünmüştüm arada 20-30 cc 1 cm farkettiriyormus cok degil ama :) olsun 1 cm bile hiç yoktan iyidir diye düşünmüştüm ama böyle oldu şimdilik memnunum 88 cm 15. Günüm daha küçülmez umarımDoktorunuz size uygun olanı takmış siz daha büyük olmasını mı isterdiniz ? Ben ameliyattan önce konuştuğumda doktorum 350-410 cc arası olabileceğini, 410 için zorlayacağını söylemişti. Ameliyat esnasında 440 da denemiş ama olmamış 410 takmış. Zaten 30-40 cc çok çok az bir fark anlaşılmaz bile.
Merhaba sizin boyunuz kilonuz kac 410 nasıl durdu bana doktorum 450 takıcagını söyledi büyük olur diye endişe ediyorumDoktorunuz size uygun olanı takmış siz daha büyük olmasını mı isterdiniz ? Ben ameliyattan önce konuştuğumda doktorum 350-410 cc arası olabileceğini, 410 için zorlayacağını söylemişti. Ameliyat esnasında 440 da denemiş ama olmamış 410 takmış. Zaten 30-40 cc çok çok az bir fark anlaşılmaz bile.
Merhaba 160 40-41 kiloyum ben görünüşünden çok memnunum. Ama nasıl duracağı kişiden kişiye değişiyor göğüs kafesi genişliği meme çapı vs birçok etken var. 300 cc yaptırıp çok büyük diye memnun olmayan da var, küçük oldu diyen de var. O yüzden doktorunuzla iyice nasıl olmasını istediğinizi konuşun benceMerhaba sizin boyunuz kilonuz kac 410 nasıl durdu bana doktorum 450 takıcagını söyledi büyük olur diye endişe ediyorum
20 30 cc çok çok az hiç kafaya takmayın. Ödemler gidince daha güzel oluyor şekliEvet canım min 280-330 konuştuk ben de 280 takmaz belki 300-310 takar düşünmüştüm arada 20-30 cc 1 cm farkettiriyormus cok degil ama :) olsun 1 cm bile hiç yoktan iyidir diye düşünmüştüm ama böyle oldu şimdilik memnunum 88 cm 15. Günüm daha küçülmez umarım
hemen hemen aynı boy ve kilomuz ben 43tüm muhtemelen stresten 42-41 olmuşumdur yarın sabah ameliyatım var umarım ben de sonuçtan memnun olurum baya gerginim şu anMerhaba 160 40-41 kiloyum ben görünüşünden çok memnunum. Ama nasıl duracağı kişiden kişiye değişiyor göğüs kafesi genişliği meme çapı vs birçok etken var. 300 cc yaptırıp çok büyük diye memnun olmayan da var, küçük oldu diyen de var. O yüzden doktorunuzla iyice nasıl olmasını istediğinizi konuşun bence
Son gece çok heyecanlı oluyorhemen hemen aynı boy ve kilomuz ben 43tüm muhtemelen stresten 42-41 olmuşumdur yarın sabah ameliyatım var umarım ben de sonuçtan memnun olurum baya gerginim şu an
Son gece çok heyecanlı oluyorBu gece bol bol yüzüstü yatın uzun bir normalde yan yatıcıyımdır ama psikolojik olsa gerek
normalde yan yatıcıyımdır ama son bir haftadır psikolojik olsa gerek hep yüzüstü uyudumMerhaba 160 40-41 kiloyum ben görünüşünden çok memnunum. Ama nasıl duracağı kişiden kişiye değişiyor göğüs kafesi genişliği meme çapı vs birçok etken var. 300 cc yaptırıp çok büyük diye memnun olmayan da var, küçük oldu diyen de var. O yüzden doktorunuzla iyice nasıl olmasını istediğinizi konuşun bence
Yan yatmak bile zor oluyor ya benim bir ayı geçti hala tam yan yatamıyorum hafif bir şekilde dönebiliyorum ama sırtüstünden iyidirnormalde yan yatıcıyımdır ama son bir haftadır psikolojik olsa gerek hep yüzüstü uyudumbir kaç gün sonrasına ışınlanmak istiyorum umarım güzel olur süreç ve sonuç
10’da son 4 saatYan yatmak bile zor oluyor ya benim bir ayı geçti hala tam yan yatamıyorum hafif bir şekilde dönebiliyorum ama sırtüstünden iyidirİlk haftalar sürekli sırtüstü yatmaktan epey bir bel sırt ağrısı çekmiştim. Yarın saat kaçtaydı sizin
Lily iyi uyuyabildin mu ,şu an hastanedesindir10’da son 4 saat
çok iyiyim kızlar rahat uyandım şu an ağrım yok sonunda yaLily iyi uyuyabildin mu ,şu an hastanedesindir
Maşallah lily 2 gün sonra darısı başımaçok iyiyim kızlar rahat uyandım şu an ağrım yok sonunda ya
Geçmiş olsun 26 agustosda bende ameliyat olucam sizin gibi kilom. Acaba size kaç cc hangi protez takıldı bir de kas altı mı?çok iyiyim kızlar rahat uyandım şu an ağrım yok sonunda ya