- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- Konu Sahibi Harbifitness
merhaba arkadaşlar Eski üyelerdenim ve kafama takıln bir kaç durum var Karar vermiştim silikonlardan kurtulacaktım 2008 2007 yılında mecbur kaldığım için meme protezi taktırmıştım Ozamanlar Doktorum bana gençsin 3üncü çocuk düşüne bilirsin meme dikleştirme yapmayalım damarlarına zarar vermiyelim demişti, sadece silikonla hacim kazandıralım dedi, ben de tamam dedim..Ama ne göğsümden nede silikondan memunum ,kafaya koydum silikonları çıkartıp birdaha taktırmıyacak sadece meme dikleştirme yaptıracaktım kendi meme dokum yeter bana dedim küçükte olsa yeter dedim ben zaten memem küçük diye yaptırmadım Küves teki çoçuğuma sürekli süt popalıyordum, sagdan çok süt geldigi icin sürekli ordan süt sağdımdan memem söndü hacim kaybeti bu yüzden silikon taktırmıştım..Bir kaç doktoru aradım mesaj gönderdim meme dokunuz yetmez diyorlar silikon takmamız gerek tekrar dan diyorlar bagzılarına resimde gönderdim ama dikleştirmeye değil silikon diye ısar ediyorlar bana şu iznenimi verdiler yapamıycaklarından dolayı zahmetli olduğu için buna yaklaşmıyorlar boş bir memeye şekil vermekmi kolay yoksa memeyi kesip protezi koyup ona şekil vermek mi kokay ..Bir çok yabancı sitelerde araştırma yaptım benim istediğim doğal yöntem ile yani silikonsuz dikleştirme toparlanma yaptıran insanlar var,ve meme bezleri yok denecek kadar az,yada pörsük olanlar var ve gene başarlı dikişler başarlı dikleştirme..Benim durumda olan varmı yada şu doktora git memene protez komadan dikleştirme toparlatma yapa bilir dediğiniz doktorların ismini adresseini bana gönderecek güzel insanlardan cevap bekliyorum