Selam...tesadüfen farkettim bu konuyu.Bende birşeyler yamak istedim..Ben evli iki çocuk annesi bir bayanım..Evlenmeden önce gögüslerim b cuptı.Çok büyük degldi ama şekilli gögüslerim vardı.Hep biraz daha büyük,ilgi çeken gögüslü arkadaşlarımı görünce özenirdim.Neden benimde böyle gögüslerim olmadı derdim.Hatta annemin gögüsleri büyüktü,kahretsin ...Anna ben neden sana çekmedim diye üzülürdüm..Velhasıl gel zaman git zaman evlendim.İki çocugum oldu.Hamilelik,emzirme derken gögüslerim deforme oldu.Eşimin yanında soyunamaz oldum.Gögüslerimi begenmiyordum.Yatarken bile dolgulu sütyenler takıyordum.Saten gecelikler,arkası açık,desteksiz sexy kıyafetler
Hep hayal olmuştu bana.Özellikle yazın bikini giyinmek
Aman Allahım,kabinden dışarı çıkamazdım..Kumsalda salına salına yürüyen güzel gögüslü hatunları erkeklerle beraber keserdim valla
Hatta arada eşimin bakışlarını yakalardım.O kadar üzülürdümki hiçbirşeyden zevk almazdım..Çok kafaya taktım,çok araştırdım ve meme büyütme ameliyatı olmaya arar verdim.2 sene kadar araştırma yaptıktan sonra doktor araştırmalarına girdim ve güvendigim doktora ameliyat oldum..Geçen sene 14 şubatta ameliyat oldum.400cc lik yuvarlak protezler kas zarı altına meme ucu kesisiyle koyuldu.Aradan yaklaşık 15 ay geçti tabi..Çok mutluyum.Artık istedigim kıyafetleri giyinebiliyorum,eşimin yanında rahatça soyunabiliyorum,dolgusuz sütyenler,saten gecelikler,üçgen bikiniler..yani kıssaca çok çok mutluyum.Eşim ilk başta karşı çıkmıştı tabi ameliyat olmama.Ben seni böyle seviyorum,bana göre çok güzeller,sakın yaptırma.Ben küçük gögüs severim gibisinden.Baktıki kafaya taktım,çok mutsuzum pes etti oda..Şimdi o da çok mutlu,iyiki yaptırmışız diyor tabi..Ahh erkekler işte.Ben inanmıyorum küçük gögüs severim diyen erkekleri.Öyle derler ama dışarda dekolteli bir hatun görüncede agızlarını suyu akar.
Gögüslerimde hiçbir hissizlik yok,elime gelen bir şeyde yok,gayet dogallar..Şekil itibariylede gayet dogal. Ben derimki eger gögüs konusunda sıkıntınız varsa,bunu kafanızda problem ediyorsanız ve gerçekten durumunuz kötüyse bu ameliyatı olun,mutlulugunuzu ertelemeyin..Ama idare edebiliyorsanız evlenip çocuktan sonra bu ameliyatı olun.Çünkü emzirmelerden sonra yine deforme olacaktır ve sizin tekrar bir operasyon geçireniz gerekecektir..Meme büyütme topiginde benim açtıgım konu var,oaradanda okuyup bilgi alabilirsiniz.Bütün sürecimi paylaştım yazdım.Hatta topige göz atarsanız ne kadar çok bayan bu ameliyatı olmuş ve mutlu olduklarını görünce şaşırabilirsiniz.Allahım hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın,hepimiz mutlu olalım inşallah..Sevgiler...