Silikon yumuşaklığı

kızlar ben de ameliyat olalı 3 ay geçti.şunu farkettim,masaj yaptıkça yumuşuyor,masajı ihmal ettiğimizde sertleşiyor.yani en azından benimki öyle oldu.1 hafta kadar masajı ihmal ettim ve göğüslerim biraz sertleşti gibime geliyor.normalde sinir olmuştum yürürken bile sallanıyorlar diye.merdiven inemiyordum zıpzıp zıplıyorlardı.masajı bırakmayın.soruların cevabı masajda saklı.

silikonum mentor . çok yumuşak olduğunu söyleyebilirim. :KK12:

ameliyat olalı 10 ay oluyor yumusacıklar hem bı aydan sonra yumusamaya basladılar bende hıc masaj yapmadım protezım 375 cc mentor kas ustu konuldu aslında ben o sert hanı tas gıbı dolgun hallerını daha da cok sevıyorum:)

çok yumuşak olması bence hoş bi durum değil.benim hala tam yumuşamadıkları halde yürürken sallanmaları bile beni rahatsız ediyorsa,daha yumuşak olsa adım atamaz insan :KK12: ama masaja tam gaz devam tabi :KK6:

Benim protezimde mentor marka.Ameliyat olalı bir ay oldu.Yeni yeni masaja başladım.Çokta yumuşamasını bende istemem.Günde bir kere yapıyorum.Hiçte anlatıldıgı gibi mentor taş gibi bir protez degil,hiçtebilem :KK19:

bende mentor tercih edicem umarım pişman olmam :26:
en son görüşmemde doktorun bir hastası vardı 3 sene önce ameliyat olmuş başka bir marka protez kullanılmış şimdi mentorla değiştirmek istiyormuş markasını sormak gelmedi aklıma eşimin işleri aceleydi
ilk zamanlar protezin yumuşaklığı göğüs yumuşaklığı gibiydi ama sonra buruşmuş deri avuçluyorsun hissi vermeye başladı dedi :KK36: o nasıl oluyo anlamadım ama
anlayacağınız görüşmeye gittiğim doktor içime sinmemişti ama en azından bana artı olarak mentor dedirticek bu olay oldu
bende yumuşamasını çok takacağımı sanmıyorum şu anda yumuşak göğüse yeterince doydum açıkçası :KK9:
hee taş gibide kalmasın tabi birazcık yumşasa yeter bana :KK6:

canım benimde 33 gün oldu yumuşaklıkları gayet iyi sıkıyorum falan normal göğüs gibi esniyo 275cc mentor du benim protezim.yumuşaklığı ve büyüklüğü 1 ay olmasına rağmen gayet güzel.bu arada sen masaj yapıyormusun ben hergün yapıyorum

canım senın 275 cc daha cabuk yumusaması normal.bnmde 25 gun oldu cok yumusaklar normal kendı goguslerım gıbı cunku 200 cc bnmkılerde

slikonun hacmine göre mi değişiyor sertliği? küçükse daha mı çabuk yumuşuyor acaba?

selam kızlar. ben de silikon düşünüyorum. ama aklımı çok kurcalayan iki konu var. daha önce ameliyat olmuş kişilere sormak istedim. birisi de yumuşaklık tabi...
bilmiyorum sizin ameliyattan önceki göğüs dokunuz ne kadardı ama benim hiç yok diyebilirim. çok büyük bir silikon tercih etmicem. doğal olsun. yani göğsüm var diyebiliyim yeter bana hakkaten. nişanlıma söylemek istemiyorum çünkü hoş karşılamaz. gizli yaptırcam bu kez de gizli saklı bi şey yapmam sorun olur ilerde öğrenince. o yüzden bana akıl verin nolur. anlar mı dokununca falan? tüm acıyı ağzıyı göze aldım kas altı olcam sırf daha doğal olsun diye. ama yine de endişelerim var. yumuşaklığı doğal gösüğ gibi oluyo mu? benim kendi göğsüm nerdeyse hiç olmadığı için norml göğüs yumuşaklığı nasıldır onu bile tam bilmiyorum :KK43:(((
bir diğeri de izle ilgili. ne kadar zamanda geçiyo. tamamen geçme diye bi şey yok diyolar ama eşiniz sonuçta dikkatli bakabilir. onu yapcam :s ben bi de beyaz tenliyim. o yüzden koltuk altı düşünüyorum. hadi izi sakladım bi şeklilde. ama yumuşaklık, doğallık, elle anlaşılmaması... çok önemli. dediğim gibi büyük yaptırmıcam dışardan anlaşılmaz. zaten dolgulu sütyen kullanıp bi de içine pamuk falan koyuyorum bazen :KK43: dışardan anlaşılması imkansız. benim için önemli olan eş.....!

selam kızlar. ben de silikon düşünüyorum. ama aklımı çok kurcalayan iki konu var. daha önce ameliyat olmuş kişilere sormak istedim. birisi de yumuşaklık tabi...
bilmiyorum sizin ameliyattan önceki göğüs dokunuz ne kadardı ama benim hiç yok diyebilirim. çok büyük bir silikon tercih etmicem. doğal olsun. yani göğsüm var diyebiliyim yeter bana hakkaten. nişanlıma söylemek istemiyorum çünkü hoş karşılamaz. gizli yaptırcam bu kez de gizli saklı bi şey yapmam sorun olur ilerde öğrenince. o yüzden bana akıl verin nolur. anlar mı dokununca falan? tüm acıyı ağzıyı göze aldım kas altı olcam sırf daha doğal olsun diye. ama yine de endişelerim var. yumuşaklığı doğal gösüğ gibi oluyo mu? benim kendi göğsüm nerdeyse hiç olmadığı için norml göğüs yumuşaklığı nasıldır onu bile tam bilmiyorum :KK43:(((
bir diğeri de izle ilgili. ne kadar zamanda geçiyo. tamamen geçme diye bi şey yok diyolar ama eşiniz sonuçta dikkatli bakabilir. onu yapcam :s ben bi de beyaz tenliyim. o yüzden koltuk altı düşünüyorum. hadi izi sakladım bi şeklilde. ama yumuşaklık, doğallık, elle anlaşılmaması... çok önemli. dediğim gibi büyük yaptırmıcam dışardan anlaşılmaz. zaten dolgulu sütyen kullanıp bi de içine pamuk falan koyuyorum bazen :KK43: dışardan anlaşılması imkansız. benim için önemli olan eş.....!

cnm öncelikle tabiki saklama hayatını paylaşacağın insanla yola yalanla başlama
ama şunu yaptırabilirsin önce yaptır sonra söyle :KK23:
sonuçta vücut senin nasıl istiyorsan onu yapma hakkın var
ama eşin olunca işin içinde bazen anlayamıyorlar
ben dokundum silikonlu göğüse hiç bir farkı yok normal göğüsten ama benim baktığım göğüs 2 sene olmuştu yapılalı
bende henüz olmadığım için çok bilgim yok ama izlerin tamamen yok olma durumu yok bunun aksini kimse idda edemez :KK50:
ama bazı izler minimum kotuk altı mesela ama ben düşünmüyorum bu benim fikrim
meme ucu gördüm oda normal göğüs ucu çevresinden farklı duruyor yani eşin kadar yakından bakan biri anlayabilir ( sonuçta erkeklerin ilk ilişkileri evlilikte olmuyor başka göğüsleride gördüklerini düşünürsek )
bence iyi düşün göğsün yokluğu büyük sıkıntı her açıdan varlığı ise bizim için mutluluk eşler için çoğukez kabullenilmesi gereken bir gerçek oluryor malesef

Canım bende saklama. Hiç belli olmasa eşin hiç bilmese bile Allah korusun birşey olur. Başına bir hastalık bir kaza gelir orada ortaya çıkar silikon olduğu bence bu şekilde öğrenmesi çok daha kötü olur.. Benim 2 ay kadar oldu. yumuşaklığı gayet iyi. Ama sanma ki normal bir meme dokusu kadar lımbır lımbır oluyor. Çok diriler ama taş gibi semsert değiller. Bayaa da şekil aldılar..

peki söyledim diyelim. rahatsız edici bi farklılık oluyo mu? elinin altında top gibi bi kütle mi olur?

canım bence de saklama.dokununca anlamaz büyük ihtimalle ama izden anlıycaktır.yumuşaklığı rahatsız edici değil asla.benim 3 ay oldu operasyon geçireli.eşimin hiç bir şikayeti yok.gönül rahatlığıyla bunu söyleyebilirim sana.

yumuşaklık konusu çok göreceli bişey.bunu doktorunuza danışmanızda fayda var.cünkü silikonlar sertlik derecesine göre ayrılıyor.3 çeşitli sertlik var.hepsinin bir diğerine göre avantaj ve dez avantajı mevcut.dokunulduğunda anlaşılacağını sanmıyorum çünkü benim göğüslerimin üzerine kız arkadaşım uzandı , hiç tepki vermedi ve haberi yok silikon olduğundan.yani en azından göğüslerin bi tuhaf vs gibi bişey diyecek mi diye beklemiştim.yani bi bayan bile anlamıyorsa kimse anlamaz dokunduğunda bence.

iz konusunda da, muhakkak iz kalıyor.dikkatli bakıldığında görülür.ama izi dert etmiyor insan.

yumuşaklık konusu çok göreceli bişey.bunu doktorunuza danışmanızda fayda var.cünkü silikonlar sertlik derecesine göre ayrılıyor.3 çeşitli sertlik var.hepsinin bir diğerine göre avantaj ve dez avantajı mevcut.dokunulduğunda anlaşılacağını sanmıyorum çünkü benim göğüslerimin üzerine kız arkadaşım uzandı , hiç tepki vermedi ve haberi yok silikon olduğundan.yani en azından göğüslerin bi tuhaf vs gibi bişey diyecek mi diye beklemiştim.yani bi bayan bile anlamıyorsa kimse anlamaz dokunduğunda bence.

iz konusunda da, muhakkak iz kalıyor.dikkatli bakıldığında görülür.ama izi dert etmiyor insan.

canım peki senin göğüs dokun ne kadardı ameliyattan önce ve kaç cc silikonun? kendi yağ dokun da çok önemli. malesef bende silikonun üstünü kapatacak yağ yok pek. o yüzden takıyorum. yoksa ele ilk gelen benim göğüs dokum olsa yumuşaklık çok çok problem olmaz. sonuçta bu silikonları da taş gibi yapmıyolar, altında kalır sorun olmazdı:KK14:

canım peki senin göğüs dokun ne kadardı ameliyattan önce ve kaç cc silikonun? kendi yağ dokun da çok önemli. malesef bende silikonun üstünü kapatacak yağ yok pek. o yüzden takıyorum. yoksa ele ilk gelen benim göğüs dokum olsa yumuşaklık çok çok problem olmaz. sonuçta bu silikonları da taş gibi yapmıyolar, altında kalır sorun olmazdı:KK14:

canım,benim meme dokum hiç yoktu.doktorum bile gördüğü zaman sasırmıstı . hiç gelişmemişti.yani eminim ki senin durumun benim eski göğsümden daha iyidir :) ve ben cok zayıf bi kızım.ameliyat olalı 3 ay oldu gayet yumuşaklar.bilmiyorum yani sert olmasına imkan yok ki zaten.sonuçta ameliyat olmadan önce silikonu eline veriyor doktor.yumuşacık bişey.derinin altında biraz daha sert oluyor ilk zamanlar ama sonra yumuşuyor.yürürken sallanıyorlar şuan,merdiven çıkıp inerken elimden gelse göğüslerimi tutup çıkıp ineceğim :87:
ayrıca ameliyattan bi zaman sonra,daha da yumuşamasınlar diyebilirsin :KK9:

zamanla daha cok yumuşuyor. ama gerçek meme kıvamı kadar yumuşak olabilir mi bilmiyorum.özellikle yan yatınca bana sert geliyor üst kısmı .meme dokum da yag dokumda yoktu

ben ameliyat olalı 1 ay oldu 275 yuvarlak kondu ilkgünler cok abartı büyüktüler şimdi biraz küçüldüler ama yinede hala büyükler tekrar ameliyat olup küçültmek istiyorum tecrübe etmiş arkadaşlar geçen zamanla birlikte küçülme olacakmı yoksa bundan sonra küçülmezmi lütfen beni bilgilendirin

ben ameliyat olalı 1 ay oldu 275 yuvarlak kondu ilkgünler cok abartı büyüktüler şimdi biraz küçüldüler ama yinede hala büyükler tekrar ameliyat olup küçültmek istiyorum tecrübe etmiş arkadaşlar geçen zamanla birlikte küçülme olacakmı yoksa bundan sonra küçülmezmi lütfen beni bilgilendirin

benım 1. ayımdan sonra kuculme yanı odemler gıttı bu kısıye gore degisebılır

cnm geçmiş olsun..hangi teknikle oldu ameliyatın?

kesi meme altı silikon kasaltına kondu iz yok denecek kadar az ama ben doktorma özellikle küçük dogal olsun 235 i geçmesin dedim o 275 koymuş aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor çok büyük hala 1 ay gecti küçülürmü bunlar tam şeklini ne zaman alır

X