selam kızlar. ben de silikon düşünüyorum. ama aklımı çok kurcalayan iki konu var. daha önce ameliyat olmuş kişilere sormak istedim. birisi de yumuşaklık tabi...
bilmiyorum sizin ameliyattan önceki göğüs dokunuz ne kadardı ama benim hiç yok diyebilirim. çok büyük bir silikon tercih etmicem. doğal olsun. yani göğsüm var diyebiliyim yeter bana hakkaten. nişanlıma söylemek istemiyorum çünkü hoş karşılamaz. gizli yaptırcam bu kez de gizli saklı bi şey yapmam sorun olur ilerde öğrenince. o yüzden bana akıl verin nolur. anlar mı dokununca falan? tüm acıyı ağzıyı göze aldım kas altı olcam sırf daha doğal olsun diye. ama yine de endişelerim var. yumuşaklığı doğal gösüğ gibi oluyo mu? benim kendi göğsüm nerdeyse hiç olmadığı için norml göğüs yumuşaklığı nasıldır onu bile tam bilmiyorum
(((
bir diğeri de izle ilgili. ne kadar zamanda geçiyo. tamamen geçme diye bi şey yok diyolar ama eşiniz sonuçta dikkatli bakabilir. onu yapcam :s ben bi de beyaz tenliyim. o yüzden koltuk altı düşünüyorum. hadi izi sakladım bi şeklilde. ama yumuşaklık, doğallık, elle anlaşılmaması... çok önemli. dediğim gibi büyük yaptırmıcam dışardan anlaşılmaz. zaten dolgulu sütyen kullanıp bi de içine pamuk falan koyuyorum bazen
dışardan anlaşılması imkansız. benim için önemli olan eş.....!