Çok geçmiş olsun bide bebeğin var fakat senin sağlığın bebeğin sağlığı o yüzden cikartman gerekirse cikarttir. Evet garantili elinde garanti belgesi varsa o gün vermişlerdir belki size. Eğer takrar silikon istemem dersen üniversite devlet hastanesi ücretsiz çıkartıyorlar. Yok ben silikon istiyorum dersen yinede silikon ücretli oluyor bana ikinci amaliyat olduğu için sıfırdan ödeme ücreti sunmadilar şuan mesela 20 bin küsur ise bana denilen 10 bin olur dediler benim amaliyat olduğum kurum. Garanti belgesi vermedilerse size o gün elinize bir belge verilmesi gereken silikon numarası yazılı olan belge amaliyat olduğunuz hastaneye gidin zaten silikondan kaynaklı bir sorun olduğu için ücretsiz çıkartıyorlar. Benim amaliyat yapan doktorum TV ye çıkmış ünlü Aydın Tekgöz doktor'du. Doktorum ilgilenmek istemedi demek istemiyorum fakat kendi asistanı ile iletişim kurmakta zorluk çektik bir türlü bağlantı kuramadik. Yeri geldi bakalım dediler yeri geldi amaliyat olduğun hastaneye git dediler ve ben mağdur oldum. diyebilirim