Yani açıkçası ben Bursa üniversite Devlet hastanesine gittim. Kesinlikle Ücret istemediler çıkartmaya çıkartırız dediler.Bilemiyorum elime kagit verdiler ne yaptim hic bilmiyorum ama taktirma istemiyorum artik silikon cunku tekrar ayni sorunu yasamak istemiyorum cikartmak istiyorum ve maddi imkanım sıfır ameliyat ücretinden korkmuştum elimde garanti kağıdı yok şuan muhtemelen taşınırken kayboldu yani çıkartmak için ücret almazlarmi diyorsun bide ben eskisehir deyim ameliyat olduğum yer istanbul memorial hastanesi oraya tekrar bebeğimle gitmek imkansız gibi birşey üstelik doktorumda ordan ayrılmış acibadem de görev yapıyor ben aynı doktorum çıkartsın istiyorum ama oraya nasıl giderim gidersem de ameliyat ücreti alınırmı of kafam çok karışık günlerdir uyku uyuyamiyorum üstelik ev taşıdım bebeğim 5 aylik yanimda kimsem yok kendimi tükenmiş hissediyorum dua ediyorum yırtılma olmamış olsun burda bi doktora randevu aldım muayne ücreti 300 tl dedi daha kontrole bile gidemedim neyim var onuda bilmiyorum.
Merhaba kardeşim ne yaptın çok merak ettim iyimisin??Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende 4 sene önce taktırdım ve son 2 gündür sağ göğsümde sarkma ve içi sönmüş gördüm ve çok korkuyorum ayrıca 5 aylik bebeğim var emziriyorumda dün akşam göğüs alt kısmına elimi surdugumde sanki pütürlü pütürlü sivilce gibi ama değil tirnagimla bikactanesini çektiğimde bildiğin silikon parçası çıkıyor sanki çok saçma gelicek belki ama sac telinden daha ince bütün göğüs altını kaplamış cımbızla çektim ve şok oldum nedir bu sessiz yirtilmada böyle birşey olurmu agrım vs yok ama kasık altına çok az 2 kez ağrı girdi hareket halindeyken doktorumda yaşadığım şehirde değil napicam nasıl gidicem küçücük bebegimle
Anlamadım canım tam aydın tekgöze ameliyat olup memnun mu kalmadın?Çok geçmiş olsun bide bebeğin var fakat senin sağlığın bebeğin sağlığı o yüzden cikartman gerekirse cikarttir. Evet garantili elinde garanti belgesi varsa o gün vermişlerdir belki size. Eğer takrar silikon istemem dersen üniversite devlet hastanesi ücretsiz çıkartıyorlar. Yok ben silikon istiyorum dersen yinede silikon ücretli oluyor bana ikinci amaliyat olduğu için sıfırdan ödeme ücreti sunmadilar şuan mesela 20 bin küsur ise bana denilen 10 bin olur dediler benim amaliyat olduğum kurum. Garanti belgesi vermedilerse size o gün elinize bir belge verilmesi gereken silikon numarası yazılı olan belge amaliyat olduğunuz hastaneye gidin zaten silikondan kaynaklı bir sorun olduğu için ücretsiz çıkartıyorlar. Benim amaliyat yapan doktorum TV ye çıkmış ünlü Aydın Tekgöz doktor'du. Doktorum ilgilenmek istemedi demek istemiyorum fakat kendi asistanı ile iletişim kurmakta zorluk çektik bir türlü bağlantı kuramadik. Yeri geldi bakalım dediler yeri geldi amaliyat olduğun hastaneye git dediler ve ben mağdur oldum. diyebilirim
EvetAnlamadım canım tam aydın tekgöze ameliyat olup memnun mu kalmadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?