kızlar ben 18 gün önce amliyat oldum ve silikon taktırdım. memelerim çok küçüktü ve kas altından 325 cc silikon takıldı. Şimdide tırsıorum memelerimde çatlak olurmu diyeMeme estetiği yaptırıpta böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?:18:
kızlar ben 18 gün önce amliyat oldum ve silikon taktırdım. memelerim çok küçüktü ve kas altından 325 cc silikon takıldı. Şimdide tırsıorum memelerimde çatlak olurmu diyeMeme estetiği yaptırıpta böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba?:18:
Slm canım.Ne bende ne de silikon taktıran arkadaşlarım da çatlak oluşmadı.Rahat ol sorun olcağını sanmıyorum:)
Geçiş olsun canım,bende ameliyat düşünüyorum,o yüzden araştırıyorum ilk defa senden duydum böyle bir fikir,ama bence deri gerildiğinde çatlama olsada bu slikonları geri çıkarttığında belli olur,yani slikonların küçülmesi diye birşeyde olmadığına göre bence bi çatlaklık görüntüsü olmaz merak etme.Çünkü nasıl kilo alıp sonra verdiğimizde vücutta çatlak çıkıyor ortaya öyle düşün.Yinede önlem almak istiyorsa eczacıya sor hamile bayanlar çatlak olmasın diye bitakım bikisel badem yada susam yağı filan alıp sürdüklerini duymuştum ama doktorunada sor tabi,çünkü bu yağlar sanırım denrinin elastikiyet oranını arttırıyor hadi geçmiş olsun,canım arkadaş olarakta eklersen foto falan koyarsan bende bakar fikir edinirim bu arada hangi doktora ne kadara hangi yöntemle ameliyat oldun onuda sorayım,öpüyorum canım :)
canim merhaba,
bende 18 gun once kasalti 325cc silikon taktirdim:))) benimde goguslerim cok kucuktu sukur simdiye kadar catlak olmadi.ben bi kac kere krem surdum ama biraktim.sen masaja basladin mi?birde boyun kilon kac?
325cc bende dolu dolu c cup oldu sende nasil?
canım evet doktoruma sordum kesinlikle olmaz dedi oh :) ben burun ameliyatıyla birlikte oldum meme ameliyatımımemelerim varla yok arasıydı. boyum 176 kilom 53 doktorda bana 325cc uygun gördü, ilk takıldığında çok büyük geldi ama doktorum çok inecek dedi ve öylede oldu bayağı indi dahada inecek zaten ben zaten pek büyük istememiştim doktorumda da çok iyi ayarladı. dokor kas altından yaptı ameliyatımı ilerde emzirme felan sorun yaşamayım diye. doktorum çok iyi tavsiye ederim, çok ii moral veriyor. Doktorum Aykut Mısırlıoğlu Estethia Ataşehir de
canım fiyatı sana özel sölerimöptüm
canım özel mesaj ben atamıyorum ama sen atabliyorsan at bana,benim daha 100 mesaja varteşekkür ederim :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?