silikon taktıracaklara önemli uyarı.. boyut hakkında..

Çok teşekkürler cevabın için. Çok fazla doktor araştırdım ama ilk sırada Naci Çelik var şuan benim için. En yakın zamanda görşeceğim kendisi ile. Hem burun hem göğüs istiyorum zaten. sanırım birlikte olmam da çok mantıklı. senin gibi olumlu yorum yapıp çok memnun kişiler beni çok fazla motive ediyor.

bencede ıkısını bır arada olman daha mantıklı ve bır kere narkoz alıyosun o acıdanda ıyı..nacı çelik te dogru secım olcak senın ıcın..

Çok teşekkürler cevabın için. Çok fazla doktor araştırdım ama ilk sırada Naci Çelik var şuan benim için. En yakın zamanda görşeceğim kendisi ile. Hem burun hem göğüs istiyorum zaten. sanırım birlikte olmam da çok mantıklı. senin gibi olumlu yorum yapıp çok memnun kişiler beni çok fazla motive ediyor.

Bende naci çelike gidip muayene olmayı düşünüyorum,leventte oturuyorum,muayenehanesi bagdat caddesinde ya ters biraz.ama sen gidersen beni bilgilendirirsen sevinirim.

Bende naci çelike gidip muayene olmayı düşünüyorum,leventte oturuyorum,muayenehanesi bagdat caddesinde ya ters biraz.ama sen gidersen beni bilgilendirirsen sevinirim.

Tabi ki bilgi veririm. Ben Göztepe'de çalışıp Küçükyalı civarında oturuyorum. Bundan dolayı yeri yakın. Fakat iş çıkış saatlerim düzenli olmadığı için ÇArşamba günleri hariç çıkmadan yetişmem zor. ÇArşamba günleri akşam 8-9'a kadar ofiste bulunuyormuş Naci Bey. Fakat bana en uygun zaman Ctesi. Ctesi için de önceden randevu almak gerekiyor. Geçen gün illaki gidiyim dedim randevu için aradım ama ancak diğer Ctesi uygun dedi Sekreter hanım. Ben de işimden dolayı İstanbul'da olamama ihtimalindne dolayı alamadım. Fakat gittiğimde seve seve bilgi veririm.

Tabi ki bilgi veririm. Ben Göztepe'de çalışıp Küçükyalı civarında oturuyorum. Bundan dolayı yeri yakın. Fakat iş çıkış saatlerim düzenli olmadığı için ÇArşamba günleri hariç çıkmadan yetişmem zor. ÇArşamba günleri akşam 8-9'a kadar ofiste bulunuyormuş Naci Bey. Fakat bana en uygun zaman Ctesi. Ctesi için de önceden randevu almak gerekiyor. Geçen gün illaki gidiyim dedim randevu için aradım ama ancak diğer Ctesi uygun dedi Sekreter hanım. Ben de işimden dolayı İstanbul'da olamama ihtimalindne dolayı alamadım. Fakat gittiğimde seve seve bilgi veririm.

Tamam,haberlerini bekliyorum,özelden bana mutlaka bilgi verirsin,sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada bende evlenmeden önce Pendikte oturuyordum:21:

İstanbul'a okul amacıyla geldim, sonra iş derken burda kaldım. Fakat İZmirDen geldğim için zaten İstanbul'a alışmam zor oldu ve okurken de Anadolu yakaısndan olduğum için burya bile zar zor alıştım. Şuan Avrupa yakası bana acaip yabancı ve karışık geliyor. Köprüden geçerken dahi huzursuzlanıyorum hala.

İstanbul'a okul amacıyla geldim, sonra iş derken burda kaldım. Fakat İZmirDen geldğim için zaten İstanbul'a alışmam zor oldu ve okurken de Anadolu yakaısndan olduğum için burya bile zar zor alıştım. Şuan Avrupa yakası bana acaip yabancı ve karışık geliyor. Köprüden geçerken dahi huzursuzlanıyorum hala.

İstanbul anadolu yakası daha sakin,huzurlu,dinlenmek sakin bir yaşam sürdürmek için okey.Ama avrupa yakası tam tersi,kalabalık,gürültülü,tam kop...,kop... yani:KK9:.Ama şu güzelligi var,herşey ayagının altında,alışveriş merkezleri,eglencee,...Avrupa yakasındada oturup burda yaşayınca,anadolu yakası çok sessiz geliyor.Biz gece sıkılınca bir ortaköy sahili yapıyoruz,heryer cıvıl cıvıl,kalabalık.Anadolu yakasında bir gece çıktık,kimse yok,sakin.Ne biim işte,nerde yaşarsn orası vatanın oluyor işte,İstanbul sonuçta heryer güzel..:97:

Boyum 180 ve 58 kiloyum..
Hic gogus dokum yok. Doktorla 300cc denedik ustumde takip (arkadasim onermisti) ama bana cok ufak geldi o da dokum olmadigi icin. Doktor direkt 350-375 dedi.. Yuvarlak high profil. Evet cc'ler buyuk ama dokun yok,merak etme dogal olacaktir dedi. Yaptirdigina degsin di mi diye de sordu :) ( tabi gogus kafesim alirsa.. )

Tek dusuncem ; acaba 375 agir gelir mi?? Yani sarkacak kadar agir olur mu? Bugune kdr sadece gogus ucuyla yasamis bi insanim ben,agirliktan sarkmasini istemem.dik dursun yahu ! :) bi arkimin uyarisiyla aklima geldi bu soru.. Doktora danisicam ama sizin bir fikriniz var mi? Yeni cvp geldiginde foruma,goremiyorum telden takibim zor oluyo.. Msj atarsaniz sevinirim.

Gizeml umarim bunu okuyabilirsin.
Oncelikle cok tsk ederim iki seferdir sorularima cvp veriyorsun :)
Ama benim ozel msj atma hakkim yok kusura bakma.
Doktorum nebil bozdogan.. yani burada okuduklarim,internetteki arastirmalarim beni ankara'da olmamin da etkisiyle 2 doktora yonlendirdi. Biri nebil bozdogan,digeri de istanbul'da olmasina ragmen baris cakir. Fakat 6bin lira bence abartili bi ucret..
Nebil bey bana 3 secenek sundu.. 3'unde de ameliyata ayni ekip girecek dedi. Sadece hastaneyi kiralayacaklari icin fiyatlar degisiyordu. Medicana - 5bin lira. Cag hastanesi 4500 . Hasvap tip merkezi ise 3750.. Ekip ayni,hepsinde de 1 gece yatiyorum.. Neden hastane parasi odeyim ki dedim ve hasvap'da olmaya karar verdim. (Buyuk,tam tesekkullu..)

375 yuvarlak high profil dedi.. Su an msjinda belirttin mi bilmiyorum ama seninki de yuvarlak miydi? Bir de koltukalti hakkinda bilgin var mi? Bana bunu onerdi de..

Gizeml - mail adresimi yaziyorum fotograflar icin :xxxxxxxxx
Acikcasi su an heyecanla bekliyorum fotograflari.. Oncesini de yollamayi denersen mutlu olurum. :)
Peki bana sunu soyle,narkozun etkisi gecince ilk 10 gun beni neler bekliyor?? :) korkuyor muyum ne? :)

Not: istersen direkt maillesebiliriz. Buraya bakmak zorunda kalmazsin sen de.. (Tabi buraya yazdigimi farkettiysen)

Doktor nebil bozdogan,375 yuvarlak high profil,koltukalti (gogus ucum disinda kahverengi ceperim yok) , kas alti yapacak (ailede meme kanseri var ) ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizeml - mail adresimi yaziyorum fotograflar icin : xxxxxx
Acikcasi su an heyecanla bekliyorum fotograflari.. Oncesini de yollamayi denersen mutlu olurum. :)
Peki bana sunu soyle,narkozun etkisi gecince ilk 10 gun beni neler bekliyor?? :) korkuyor muyum ne? :)

Not: istersen direkt maillesebiliriz. Buraya bakmak zorunda kalmazsin sen de.. (Tabi buraya yazdigimi farkettiysen)

Doktor nebil bozdogan,375 yuvarlak high profil,koltukalti (gogus ucum disinda kahverengi ceperim yok) , kas alti yapacak (ailede meme kanseri var ) ..

ekledım ben senı..soncıcek senıde ekledım ama sen gozukmuyosun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Takipteyim derken ??

Gizeml ; kas altinin gerekcesini soyle ozetledi nebil bey ; hamilelik gecirmemis olmam,ailede meme kanserinin varligi ( anneannem,gogsu alindi ) kas altini daha guvenilir kiliyormus bende. Herhangi bir mamografide problem yaratmasin diye,ne olur ne olmaz onlemi bu..
Gogus kafesimin ne alip ne almayacagini bilemiyorum simdilik. Ama olctu bicti bi once.. Daha once 56 kilo verememin de etkisiyle derim epey esnedigi icin (gogsum o zaman da yoktu,yag vardi.sarkma olmadi) 375cc'yi en azindan deri olarak rahatlikla alabilecegimi soyledi. Geri kalani ameliyatta belli olacak.. 350 ile 400 arasinda her boy deneyecek,en dogal duran buyukluk kalacak.. En son plan almazsa kafesim 350-300 arasinda azaltarak deneyecekmis.

canım benım meme altı kesısı oldu doktorum hıc bı ız tam gecmez dedı ve guneslenırken anlasılır dıye onermedı ve memeye uzak oldugu ıcın daha fazla dokun zarar gorecek dedı..bende ole deyınce ıstemedım koltukaltıyı meme altından yaptı ama ızler sılıklesmeye basladı yavas yavas..
esneklıl varsa alır derın bence cunku benım esnektı bende kılo verdıgım ıcın 375 e kadar cıktı..
senın evet kasaltı daha mantıklı meme kanserı demıssın ya ondan dolayı..oncesı fotolarım doktorda var ve ben flash dısc unutuyorum goturmeyı alamadım..bıde kendımın memesız halını gormekte hosuma gıtmıyo acıkcası..canım narkozda ben doktorla konuurken dırek gıttım..uyandıgımda hıckırık harıcınde cok rahattım oda cok surmedı..4 e kadar uyudum narkozunda etkısıyle arada tabı gelıp tansıyon atese baktıklarında uyanıyodum..sonra doktorum geldı ıste nasılsın falan bende narkozdan dolayı mıde bulantısı vardı ve yedıgım cıkıyodu..onun ıcın ıgne yapmıslardı ama doktoruma deedım tek sorunum aclık..oda baska bı sorunun yok dımı dedı ve anestezıyle konusuup cookk etkılı bı ıgne yaptı ve serumum bıttıkten sonra kahvaltılık yolladlar.o ıkıncı ıgneden sonra toparlandım..yanı benım tek sorunum ılk gun mıde bulantısı ve aclıktı..
ertesı gun doktorumla gorustum sabah ve cıkısımı yaptım 4 gun sonrada kontrole gıttım..
hersey cok normaldı..sadece ılk dort gun yatıp kalkarken destek alıyosun o kadar..benım agrım cok olmadı morfın bazlı agrı kesıcı vardı kullanmama gerek kalmadı bıle ama yatıp kkalkarken 4 gun destek alman gerekıyo onun acısı oluyo bıraz..
onun dısında 1. haftada dus alıyosun.sargıların 2 kez degısıyo 1 hafta ıcınde ve 1.haftanın sonunda sporcuya gecıyosun..sılıkonlara alısık olmadıgından ve sargı oldugundan sanın bıraz one cekıyo..soran olursada ceyranda kaldım boynum tutuldu de yıyolr ben ole demıstım..
1.haftadan sonra odemlerın yavastan ınmeye baslıyo ve sporcu sutyenını gıymeye baslıyosun..
sonrası rahat zaten..

Nereye ekledin beni? Davet gelmedi.. M . S . N falansa,kapali acayim mi?

evet msne ekledım ama suan cıkmam gerekıyo..yarın ben sana atayım fotoları fıkır edınırsın..senın aklına takılan olursa maıl atarsın yıne ben gırıdıgımde cevaplarım..maılımı yqazcam sana ozelden.

Son düzenleme:
kızlar bende ekledim sizi ama siz de bende görünmüyorsunuz.anladım ki benim msnde bi anormallik var

X