- 29 Temmuz 2014
- 22
- 0
ameliyat sonrası 2 ay çok ağrı çekiyorsun.Ama sonra hiçbir sorun yaşanmıyor.Sadece şunu bilmeni isterim silikonu takdırdığındaki beden daha sonra küçülüyor 90 sa bedenin 80 oluyor o yüzden istediğin bedenden daha büyük bir beden taktırmalısın.
2 ay ağrı mı? 2 gün diyecektiniz sanırım.
2 ay evet. Tabi her gün aynı siddette degil gittikce ağrı azalıyor ve 2 ay sonra ameliyat öncesindeki halinize kavusuyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20. günümdeyim, ağrım falan yok benim.. 2 ay ağrısı olan bir sizi duydum.
gerçektenmi ya burda yazanlar inan beni öyle korkuttuki anlatamam vazgeçmeyi bile düşündüm.biraz bahsedermisin ameliyat sürecindenŞu ağrı olayını abartmayın lütfen insanları korkutmayın ben ki cok ürkmüştüm ve sıfır ağrısız bi ameliyat gecirdim sonrasında da ağrım olmadı ve yarın 2.ayım doluyor.
benim de en büyük endişelerimden biri ne zaman araba kullanmya başlayabileceğim ve tek başıma yatıp kalkabileceğim cevaplayabilir misinbir de bunlar seni zorladı mı ağrılarını arttırdı mı tek başıma olacağım için ona göre karar vermeye çalışıyorumNihayetinde oldum çok memnunum 4.gün araba kullanıyordum ilk gün biraz ağrım oldu o kadar yuvarlak model oldu şu anda duruşundan büyüklüğünden çok memnunum
Benim için rahat bir ameliyat oldu doktorumun bunda etkisi büyük:)
benim de en büyük endişelerimden biri ne zaman araba kullanmya başlayabileceğim ve tek başıma yatıp kalkabileceğim cevaplayabilir misinbir de bunlar seni zorladı mı ağrılarını arttırdı mı tek başıma olacağım için ona göre karar vermeye çalışıyorum
Selam, nasil gecti ameliyatiniz ve hangi doktora, nesekilde oldunuz (kol alti, kasalti vs..)? Simdiden hizla sifa olsun dilerim!!!Araba kullanmak 15 gun yasak, bende dun oldum ameliyat 375 cc
Merhabalar,
Bugun benimde 10.günüm oluyor.
Doktorum Ayşegül Sivri,kas zarı altı yöntemiyle 325 cc mentor marka takıldı. Sürecim çok hızlı bir şekilde kendimi toparladım ağrı sızı hiç yok şuan, ilk 3 gün gibi sadece yatıp kalkarken çok az batma oldu o kadar. Doktorum dan şuan çok memnunum o kadar sıcak kanlı güler yüzlü ki,kontrole gittigimde hemen sarılıp opuyor,gözlemlediğim tek bana değil bu şekil bütün hastalarına bu samimiyetini yansıtıyor. Kendisinin elide çok hafif,bu siteden 1 ay içinde 3 arkadaş kendisine ameliyat olduk,hepimiz memnunuz,sıfır ağrı yöntemi benim araştırmalarım sonucu en ideal yöntem bence.Allah`im bu memnuniyeti bozmasın memislerimize birşey olmasın
Araba sürme konusuna gelince 15 gün sürme dedi ama bugün sürmek zorunda kaldım hiçbirşey olmadı manuel vites olmasına rağmen kısacası çıkın çıkın gidin
en kısa zamanda iyileşirsin umarım aksilik çıkmadanAraba kullanmak 15 gun yasak, bende dun oldum ameliyat 375 cc
Selam, nasil gecti ameliyatiniz ve hangi doktora, nesekilde oldunuz (kol alti, kasalti vs..)? Simdiden hizla sifa olsun dilerim!!!
Sayfamı ziyaret edebilirsiniz, dün sabah oldum ameliyatımıarkadaşlar,ben silikon düşünüyorum,göğüslerim küçük ancak sarkık değil,tereddütlerim var.ameliyat sonrası nasıl? ağrılı mı?
göğüs irileşince insanın sırtında rahatsızlık yapıyormu? diren tkıyorlar mı ameliyattan snra gibi gibi yardım lütfen:)
Sayfamı ziyaret edebilirsiniz, dün sabah oldum ameliyatımı