- 12 Aralık 2014
- 636
- 524
-
- Konu Sahibi carpe-diem
Dalgami geciyorsun sen benimle? Bu konu yuzunden ne kadar mutsuz olup pisikolojik hastalik geciren kadinlar var sen neyin kafasini yasayip da dalga gecercesine boyle birsey soyluyorsun hadsizlik yapmaya gerek yok
Dalgami geciyorsun sen benimle? Bu konu yuzunden ne kadar mutsuz olup pisikolojik hastalik geciren kadinlar var sen neyin kafasini yasayip da dalga gecercesine boyle birsey soyluyorsun hadsizlik yapmaya gerek yok
Estetik ameliyatların dini yorumunu araştıracak kadar kafa yapan birşey bulamadım henüz,üzgünüm.Dalgami geciyorsun sen benimle? Bu konu yuzunden ne kadar mutsuz olup pisikolojik hastalik geciren kadinlar var sen neyin kafasini yasayip da dalga gecercesine boyle birsey soyluyorsun hadsizlik yapmaya gerek yok
Var canim ama inan vaktim olmadi yuklemeye, cocuklar bir yandan is bir yandan firsat olmadi yuklicem birazdan, ben iyiyim hic bir sancim kalmadi artik sag sol yan yata biliyorum artik her hareketi rahatlikla yapiyorum sadece cabuk yoruluyorum ve hala biraz yukardalar asaya inmeleri yavas ilerliyor dikislerimde iyice kapandi sislik var sadece cok iyiyim yani cok mutluyumNasil oldu sennkiler varmi yeni fotolar :)
Sen bence beynini ilk once tedavi ettir, turkcem yeterli olsaydi senin hakkindan gelirdimEstetik ameliyatların dini yorumunu araştıracak kadar kafa yapan birşey bulamadım henüz,üzgünüm.
Sadece türkçen değil,zekan da yetersiz.Sen bence beynini ilk once tedavi ettir, turkcem yeterli olsaydi senin hakkindan gelirdim
Sen bayan misin erkekmisin cozemedim ama bayanlarin derdinden filinden anlamayacak kadar yetersiz bir hormona sahipsin bu ap acik ortada seninle muhattap olup keyfimi kaciramam insan baska gunahlar islemesin sen don kendine bak birak onun bunun memesini elestirip yorum yapmayi daha dun uye oldun kurallardan haberin yokSadece türkçen değil,zekan da yetersiz.
Arkadaslar gerçekten günah ise herkesin hesabını Allah soracak.. o ayrı konu.. Ayrıca keyfi yapılan bir ameliyat değil insan göğsü olmadan kendini kadın olarak eksik hissediyor ki cogumuzun sıkıntısı bu.. özgüveni zedeliyor.. lütfen burda gereksiz tartışmalara girmeyin hic tanimadiginiz insanları acimazsizca elestirmeyin...Sen bence beynini ilk once tedavi ettir, turkcem yeterli olsaydi senin hakkindan gelirdim
Çok cahilsin,keşke ölsen.Sen bayan misin erkekmisin cozemedim ama bayanlarin derdinden filinden anlamayacak kadar yetersiz bir hormona sahipsin bu ap acik ortada seninle muhattap olup keyfimi kaciramam insan baska gunahlar islemesin sen don kendine bak birak onun bunun memesini elestirip yorum yapmayi daha dun uye oldun kurallardan haberin yok
Yuuuh sana gercekden yuh bir insana bu sekil birsey dilenirmi ya yok sen insan degilsinÇok cahilsin,keşke ölsen.
Merhaba arkadaşlar 43.gunum oldu ameliyat olalı ama olduğum günden beri o kadar mutsuzum ki bunlar bana büyük oldu diyorum geniş duruyor..bayagi yumuşadı.. artık kuculmezler mi bir göğsüme 325 cc diğerine 275 cc takıldı 161 boy 56 kiloyum omuzlarim dar ama göğüs kafesim genismis .. küçük dedim en fazla 250 cc dedim ama böyle yapılmış her gün uzulmekten hasta olucam.. Dr diyor vücuduna uygun olanı yaptık ama kalcam daha küçük duruyor gögusler kocaman.. keşke küçük olsaydı da destekli taksaydim yıllarca yarım limon gögusle yaşadım hep imrendim ama su an nefret ettim kocaman geniş duruyor ya.. lütfen bana bu konuda yardımcı olun mutsuzlugumu tarif edemem((
Var canim ama inan vaktim olmadi yuklemeye, cocuklar bir yandan is bir yandan firsat olmadi yuklicem birazdan, ben iyiyim hic bir sancim kalmadi artik sag sol yan yata biliyorum artik her hareketi rahatlikla yapiyorum sadece cabuk yoruluyorum ve hala biraz yukardalar asaya inmeleri yavas ilerliyor dikislerimde iyice kapandi sislik var sadece cok iyiyim yani cok mutluyum
Sen daha dün gelip forumda neden huzursuzluk çıkarıyosun ya. Git işine bak arkadaşım!!Çok cahilsin,keşke ölsen.
Ben alışamadım yok istediğim gibi olmadi daha 43 gün bugünle eğer erken ise tek sevinecegim bu olacak...valla canım bence canını sıkacak hiçbirşey yok gayet güzel görünüyorlar,sen bir de normal kıyafetlerini giyip aynaya baktığında daha çok hoşuna gidecek :) zaman içinde şekillenir zaten,benim de göğüslerim çok küçük 80 bile değil,bir de utanmadan ağrıyorlar doktora gittim bugün bu yüzdenbir cesaretlensem ben de taktırcam da işte cesaretim yok,seninkiler gayet güzel üzme kendini...
Cani skilmis bosverin:)Sen daha dün gelip forumda neden huzursuzluk çıkarıyosun ya. Git işine bak arkadaşım!!
Beni de izler misiinMerhaba arkadaşlar 43.gunum oldu ameliyat olalı ama olduğum günden beri o kadar mutsuzum ki bunlar bana büyük oldu diyorum geniş duruyor..bayagi yumuşadı.. artık kuculmezler mi bir göğsüme 325 cc diğerine 275 cc takıldı 161 boy 56 kiloyum omuzlarim dar ama göğüs kafesim genismis .. küçük dedim en fazla 250 cc dedim ama böyle yapılmış her gün uzulmekten hasta olucam.. Dr diyor vücuduna uygun olanı yaptık ama kalcam daha küçük duruyor gögusler kocaman.. keşke küçük olsaydı da destekli taksaydim yıllarca yarım limon gögusle yaşadım hep imrendim ama su an nefret ettim kocaman geniş duruyor ya.. lütfen bana bu konuda yardımcı olun mutsuzlugumu tarif edemem((
Arkadaslar herkesin fiziği farklı bu cc ler kimine küçük geliyor kimine büyük tek başına benım yazdığım ölçüt değil evet güzel oldu ama benim vücut yapima biraz büyük bu beni üzen günlerdir..Beni de izler misiinçok kafam karıştı büyüklük konusunda 375cc düşünüyodum ben
Sen 375i gozu kapali kaldirirsin cnm ya:)Beni de izler misiinçok kafam karıştı büyüklük konusunda 375cc düşünüyodum ben
Boyutu cc olarak soyleme zaten doktoruna, cup olarak soruyo zaten sen istedigin cup neyse onu soyle yani B C D gibi bana doktor oyle sordu ne isziyorsun buyuklugunu diye hatta B boyutunu hic sormadi durek C D diye bende yok doktor bey D cok buyuk olur dedim tamam full C bide C deniyelim dedi bende olur dedim ameliyatta full C icin 400 cc takmis bir gogusume digerinede C takmis 385 cc 400 cc olan abartili olmus dogal durmamis 385 cc de karar vermisler ekibiyle ki ben bu kadar buyuk protezi kaldiracagim tahmin etmemistim cunku zayifim minyonum bide birazda olsa meme dokum vardi cok sasirmistim ve ne yalan bana genede kucuk geliyo bu memesis gecen 32 yillin özleminden kaynaklaniyir sanirimBeni de izler misiinçok kafam karıştı büyüklük konusunda 375cc düşünüyodum ben
Dimiiiiii beni canlı görmüş biri olarakk sen öyle diyosan kaldırırımm:))Sen 375i gozu kapali kaldirirsin cnm ya:)
Benimde bedenim 75a'mış şuan doktor ölçtü, 75c istiyorum dedim 375cc o zaman dedii. Ve benim göğüs dokum çook çok azz. O zaman boşuna korkmıyım bennBoyutu cc olarak soyleme zaten doktoruna, cup olarak soruyo zaten sen istedigin cup neyse onu soyle yani B C D gibi bana doktor oyle sordu ne isziyorsun buyuklugunu diye hatta B boyutunu hic sormadi durek C D diye bende yok doktor bey D cok buyuk olur dedim tamam full C bide C deniyelim dedi bende olur dedim ameliyatta full C icin 400 cc takmis bir gogusume digerinede C takmis 385 cc 400 cc olan abartili olmus dogal durmamis 385 cc de karar vermisler ekibiyle ki ben bu kadar buyuk protezi kaldiracagim tahmin etmemistim cunku zayifim minyonum bide birazda olsa meme dokum vardi cok sasirmistim ve ne yalan bana genede kucuk geliyo bu memesis gecen 32 yillin özleminden kaynaklaniyir sanirim