silikon sonrası mutsuzluk

bana da normal geldi ,
estetik ameliyat sonrası bence bu tarz duygu durumları normal.
bu forumda o kdr çok gördükkü,göz alışmıyor veya şişlikler oldugundan herkeste bi mutsuzluk oluyor
zamanla tam şeklini bulur üzülme.

Dalgami geciyorsun sen benimle? Bu konu yuzunden ne kadar mutsuz olup pisikolojik hastalik geciren kadinlar var sen neyin kafasini yasayip da dalga gecercesine boyle birsey soyluyorsun hadsizlik yapmaya gerek yok
Dalgami geciyorsun sen benimle? Bu konu yuzunden ne kadar mutsuz olup pisikolojik hastalik geciren kadinlar var sen neyin kafasini yasayip da dalga gecercesine boyle birsey soyluyorsun hadsizlik yapmaya gerek yok
Estetik ameliyatların dini yorumunu araştıracak kadar kafa yapan birşey bulamadım henüz,üzgünüm.

Nasil oldu sennkiler varmi yeni fotolar :)
Var canim ama inan vaktim olmadi yuklemeye, cocuklar bir yandan is bir yandan firsat olmadi yuklicem birazdan, ben iyiyim hic bir sancim kalmadi artik sag sol yan yata biliyorum artik her hareketi rahatlikla yapiyorum sadece cabuk yoruluyorum ve hala biraz yukardalar asaya inmeleri yavas ilerliyor dikislerimde iyice kapandi sislik var sadece cok iyiyim yani cok mutluyum

Sadece türkçen değil,zekan da yetersiz.
Sen bayan misin erkekmisin cozemedim ama bayanlarin derdinden filinden anlamayacak kadar yetersiz bir hormona sahipsin bu ap acik ortada seninle muhattap olup keyfimi kaciramam insan baska gunahlar islemesin sen don kendine bak birak onun bunun memesini elestirip yorum yapmayi daha dun uye oldun kurallardan haberin yok

Sen bence beynini ilk once tedavi ettir, turkcem yeterli olsaydi senin hakkindan gelirdim
Arkadaslar gerçekten günah ise herkesin hesabını Allah soracak.. o ayrı konu.. Ayrıca keyfi yapılan bir ameliyat değil insan göğsü olmadan kendini kadın olarak eksik hissediyor ki cogumuzun sıkıntısı bu.. özgüveni zedeliyor.. lütfen burda gereksiz tartışmalara girmeyin hic tanimadiginiz insanları acimazsizca elestirmeyin...

Çok cahilsin,keşke ölsen.

valla canım bence canını sıkacak hiçbirşey yok gayet güzel görünüyorlar,sen bir de normal kıyafetlerini giyip aynaya baktığında daha çok hoşuna gidecek :) zaman içinde şekillenir zaten,benim de göğüslerim çok küçük 80 bile değil,bir de utanmadan ağrıyorlar doktora gittim bugün bu yüzden bir cesaretlensem ben de taktırcam da işte cesaretim yok,seninkiler gayet güzel üzme kendini...

Aynen bnmde ole yanda yanda yatabiliorum agrida yok ama cabuk yoruluorum soluk solugaa kaliorum :)bide yumsamayada basladi o yuzden hosuma gidiyo :)

Ben alışamadım yok istediğim gibi olmadi daha 43 gün bugünle eğer erken ise tek sevinecegim bu olacak...

Beni de izler misiin çok kafam karıştı büyüklük konusunda 375cc düşünüyodum ben

Arkadaslar herkesin fiziği farklı bu cc ler kimine küçük geliyor kimine büyük tek başına benım yazdığım ölçüt değil evet güzel oldu ama benim vücut yapima biraz büyük bu beni üzen günlerdir..

Boyutu cc olarak soyleme zaten doktoruna, cup olarak soruyo zaten sen istedigin cup neyse onu soyle yani B C D gibi bana doktor oyle sordu ne isziyorsun buyuklugunu diye hatta B boyutunu hic sormadi durek C D diye bende yok doktor bey D cok buyuk olur dedim tamam full C bide C deniyelim dedi bende olur dedim ameliyatta full C icin 400 cc takmis bir gogusume digerinede C takmis 385 cc 400 cc olan abartili olmus dogal durmamis 385 cc de karar vermisler ekibiyle ki ben bu kadar buyuk protezi kaldiracagim tahmin etmemistim cunku zayifim minyonum bide birazda olsa meme dokum vardi cok sasirmistim ve ne yalan bana genede kucuk geliyo bu memesis gecen 32 yillin özleminden kaynaklaniyir sanirim

Benimde bedenim 75a'mış şuan doktor ölçtü, 75c istiyorum dedim 375cc o zaman dedii. Ve benim göğüs dokum çook çok azz. O zaman boşuna korkmıyım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…