silikon sonrası mutsuzluk

Canım sen damla şeklinde dolgun ama minik göğüs seviyorsun sanırım.kendini bu kadar üzme lütfen.herşeyin çaresi var.en kötü ihtimalle imkanın olduğunda yeniden ameliyat olursun.belki ona bile gerek kalmaz.ben ilk yaptırdığımda büyük oldular derken şimdi gözüme küçük bile geliyorlar.şekli oturdukça damlalaşacaklar,daha güzel ,daha doğal olacaklar.

Her gün aklımda işi gücü bıraktım sürekli gogsulerim büyük oldu bunu asaamıyorum önceden de 80b destekli takiyordum daha dar duruyordu üst kısım ve güzel görünüyordu şimdi geniş ve yayık duruyor hata
Yaptım diycem önceden de sütyeni cikarinca dümdüzdu kompleks yapıyordum.. memeden yana yüzum gulmeyecek galiba

Her gün aklımda işi gücü bıraktım sürekli gogsulerim büyük oldu bunu asaamıyorum önceden de 80b destekli takiyordum daha dar duruyordu üst kısım ve güzel görünüyordu şimdi geniş ve yayık duruyor hata
Yaptım diycem önceden de sütyeni cikarinca dümdüzdu kompleks yapıyordum.. memeden yana yüzum gulmeyecek galiba
Bnce sennki braz psikoljik normal yasaminda da cok takintili brysen bunu aşman zor olcak ins alisirsin ne dyim :KK43:

yaa ROSE ROSE arkadaşım. herkes bi evlendikten sonra büyür diyor ama büyüse büyüse ne kadar büyür Allah aşkına. çok mu fark oluyo. ben her gün masaj yapsam da büyür mü , aynı mantıkla düşünürsek. ?[/QUOTE

emin ol çok fark oluyor...

yaa ROSE ROSE arkadaşım. herkes bi evlendikten sonra büyür diyor ama büyüse büyüse ne kadar büyür Allah aşkına. çok mu fark oluyo. ben her gün masaj yapsam da büyür mü , aynı mantıkla düşünürsek. ?
emin ol çok fark oluyor...

Bir süre hiç ilgilenme göğüslerinle.3-4 ay geçsin.şekli otursun.ondan sonra düşünürsün.
Sabah onlarla kalkıp akşam onlarla yatıyorum Citi piti bir fizigim vardı göğüsleri de destekli ile tamamliyordum ama çıkarınca sütyeni çok mutsuz oluyordum ..bilmiyorum ama küçüğe care var da anladım ki büyük daha çaresiz:KK43:

carpe-diem , cumartesi 425 cc takılacak bana,yazdıklarından sonra beni korkuttun.fotoğraflarına bakmak istiyorumcanım,beni izler misin lütfen?

keşke hiç yaptırmasaydın... benim de göğüslerim pek büyük değildir... 80 takıyorum şu anda ama 20 li yaşlarımın başlarında yok gibi bişeydi... çok üzülüyordum acaba silikon mu yaptırsam diye geçirmiştim içimden ama sonra hem kötü duracağından hem sağlık sorunu yaratacağından hem de günahından vebalinden çekindim yaptırmadım iyiki de yaptırmamışım diyorum şimdi... çünkü vücudum geliştikçe göğüslerim de ona göre çok güzel şekillendi...
Bu konuda yanlisiniz var GUNAH degil neden degil cunku burdaki cogu kadin estetik olsun diye yaptirmiyor daha guzel olsun diye yaptirmiyor mutsuz oldugu icin esinden cekindigi esinin kendisini begenmeyip evlilik müesesesinin bozulacagi dusuncesiyle boyle birseye kalkisirsa bir kadin bunun hic bir gunahi yok ben bunu kac hocaya sordum hep ayni cevabi aldim o zaman insan dis de taktirmasin o da protez gunahmi hayir degil yanlis bilgilendiripde niyeti olan insanlari vaz gecirmeyin lutfen

keske .!.:
yaa ROSE ROSE arkadaşım. herkes bi evlendikten sonra büyür diyor ama büyüse büyüse ne kadar büyür Allah aşkına. çok mu fark oluyo. ben her gün masaj yapsam da büyür mü , aynı mantıkla düşünürsek. ?

Canim evlenince büyüdüğü falan yok:) en azindan bende öyle bisey olmadi hem büyüse ne kadar bbüyüyebilir ki.bu büyüme konusundaki fikrimse kadinlar gelisimlerini bazen gec tamlayabiliyorlar meme gelisiminin tamamlanmasi evlilik zamanina denk gelip o surecte büyüyünce de evlendikten sonra büyüyor oluyor adi sanki:)

Herkesin fizik yapısı farklı benim boyum 161 kilo 56 biri.. Ayrıca omuzlarim dar göğüs kafesim geniş benim canımı sıkan bu..korkacak birsey yok ameliyat süreci sonrası hiç sıkıntılı değil ama ben çok sabirsizim ve büyük geliyor vucuduma canımı sıkan tek kısım bu

Bu konuda yanlisiniz var GUNAH degil neden degil cunku burdaki cogu kadin estetik olsun diye yaptirmiyor daha guzel olsun diye yaptirmiyor mutsuz oldugu icin esinden cekindigi esinin kendisini begenmeyip evlilik müesesesinin bozulacagi dusuncesiyle boyle birseye kalkisirsa bir kadin bunun hic bir gunahi yok ben bunu kac hocaya sordum hep ayni cevabi aldim o zaman insan dis de taktirmasin o da protez gunahmi hayir degil yanlis bilgilendiripde niyeti olan insanlari vaz gecirmeyin lutfen

Kesinlikle böyle asla estetik açıdan değil sütyeni çıkarınca çok utaniyordum kendimi eksik görüyordum eşim begenmez bende utanirim diye düşünüyordum... şimdi de büyük oldu diye canımı siliyorum ama
Kesinlikle öyle asla estetik olsun diye tamamen kendimi eksik hissettiğim içindi sutyeni cikarinca eşim begenmez kendimi kötü hissederim dusuncesiydi.. ama şimdi büyük diye kafama takmaktan bir hal oldum ya... lütfen daha fazla mutsuz olmayayım:KK43:

hocaya benim kaç cc taktırmam gerektiğini de sorsaydınız keşke,çok kararsızım :/
Kesinlikle böyle asla estetik açıdan değil sütyeni çıkarınca çok utaniyordum kendimi eksik görüyordum eşim begenmez bende utanirim diye düşünüyordum... şimdi de büyük oldu diye canımı siliyorum ama

Kesinlikle öyle asla estetik olsun diye tamamen kendimi eksik hissettiğim içindi sutyeni cikarinca eşim begenmez kendimi kötü hissederim dusuncesiydi.. ama şimdi büyük diye kafama takmaktan bir hal oldum ya... lütfen daha fazla mutsuz olmayayım:KK43:
Ameliyat sonrası şişler inince zaten birşey kalmıyormuş. Bence kendini boş yere üzüyorsun.

hocaya benim kaç cc taktırmam gerektiğini de sorsaydınız keşke,çok kararsızım :/

Ameliyat sonrası şişler inince zaten birşey kalmıyormuş. Bence kendini boş yere üzüyorsun.
bayagi yumuşadı benim 43 gün falan oldu bugün hala şişler olur mu ki iner mi ki sence.. valla öyle kuculecekse uzulmeyeyim zaten yoksa zehir ettim günleri kendime

X