- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 43
en aşağıya in başta başlık ,açıklama ,albümü kimler görebilir diye çıkıyo yükle butonu en alttaArkadaslar foto yukleyemiyorum yardimci olur musunuz ltfen sadece arkadaslarimin gorebilecegi bi album yapmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en aşağıya in başta başlık ,açıklama ,albümü kimler görebilir diye çıkıyo yükle butonu en alttaArkadaslar foto yukleyemiyorum yardimci olur musunuz ltfen sadece arkadaslarimin gorebilecegi bi album yapmak istiyorum
Ben doktorumu iyi saniyodum arastirdim kadinlar kulubunde ona ameliyat olanlarn yorumlarini okudum iyi yorumlar vardi ama daha baska kisiler arastrmasim aceleye geldi malesefgeçmiş olsun ama keşke arastırıp iyi anlayışlı bi doktora gitseydin.
Çağla Şıkel'inkilerden daha mı kötü?
kesinlikle haklısımn..ben 10 gün önce ameliyat oldum banada 390 cc yüksek profil kullanıldı daha ertesi günü resim yükledim burdaki bazı arkadaşlar küçük bile buldu..belki başkasında kocaman duracaklardı..Bence bu cc olculeri cok baz alinicak bisey degil cunku hic gogsu olmayanlara 225 cc takan da gordum 350 de ve arada oyle bi boyut farki yok. Onemli olan dogal durmasi. Benim resmen koltkaltimdan basliyo goguslerim. Ust taraf da asiri dolgun ve cok yukardan baslio malesef sizin icin onemli olan gercekten doktorunuzu cook cok ii arastrp ole amlyt olmak. Ben cok hevesliydim iki guzel yorum okyp hemen yaptrdm simdi bi daha ameliyat olmak istedigimi aileme nasil soylerim onlar zaten kabul etmiyodu bu drumu nasil karsilarlar ustelk fazla narkoz aliyoruz umarm cozebilrm sorunumu (
Boyunuz kilonuz kaç benim 161 boy 56 kilo biri 275 biri 325 cc kocaman geliyor bana sanki üst kısım full göğüs çok canım sıkkın bugün ameliyatın 37.gunu tek dileğim kuculmeleri razıyım yine destekli takmayakesinlikle haklısımn..ben 10 gün önce ameliyat oldum banada 390 cc yüksek profil kullanıldı daha ertesi günü resim yükledim burdaki bazı arkadaşlar küçük bile buldu..belki başkasında kocaman duracaklardı..
benimkiler daha yeni doğallaşmaya başladılar canım.hergün daha da değişip doğal meme formuna yaklaşıyorlar.benimkilerde acayip ayrık ve yanlardaydı.aşağı inip birleştiler zamanla
canım boyum 1.68,kilom 55 ameliyat öncesi göğüs altı ile göğüs üstü mesafesi 6 cm diBoyunuz kilonuz kaç benim 161 boy 56 kilo biri 275 biri 325 cc kocaman geliyor bana sanki üst kısım full göğüs çok canım sıkkın bugün ameliyatın 37.gunu tek dileğim kuculmeleri razıyım yine destekli takmaya
Bana büyük geliyor ya yoksa normal mi bilmiyorum daha 37. Gün acaba kuculur mu iyice psikolojim bozuldu keşke yaptirmasaydim diyorumcanım boyum 1.68,kilom 55 ameliyat öncesi göğüs altı ile göğüs üstü mesafesi 6 cm di
Belkide dediğin gibi ama ne yapayım büyük hiç sevmiyorum kadın göğsü gibi daha bekarım ben dikkat çeksin de istemedim sadece sütyeni cikarinca sıfır meme olmasın ve eşime karşı utanmayayim diye.. hayırlısı olur inşallah yoluna girer istediğim gibi olur tek temennimsakın ha..yaptırmadan önceki psikolojini bi düşün..sıfır memeyle gezmekten büyük memeyle gezmeyi tercih ederim ben..hem tatlım ayrıca büyük olsun diri olduktan sonra sıkıntı yok..yaz gelince o kalın süngerli sütyenleri giymek zorunda kalmayacaksın düşünsene..
Üst kısım sırf meme diyorsunuz ya onlar aşağı inecekler daha.. 1 ayda şeklini daha almaz meme.. Beklemeniz gerek.Belkide dediğin gibi ama ne yapayım büyük hiç sevmiyorum kadın göğsü gibi daha bekarım ben dikkat çeksin de istemedim sadece sütyeni cikarinca sıfır meme olmasın ve eşime karşı utanmayayim diye.. hayırlısı olur inşallah yoluna girer istediğim gibi olur tek temennim
Sabirsizim galiba ve sanki büyük gibi geliyorÜst kısım sırf meme diyorsunuz ya onlar aşağı inecekler daha.. 1 ayda şeklini daha almaz meme.. Beklemeniz gerek.
Bence büyük bir cc kullanılmamış sizde, ne kadar kocaman durabilir ki? Size öyle geliyordur belki..Sabirsizim galiba ve sanki büyük gibi geliyor
Bilmiyorum çok az göğüs dokusundan sonra büyük geliyor bana bilmiyorum belki aşağı inince daha iyi durur.. 37. Gün daha çok erken dimi
Yediğim en sağlam fircalardan oldu :) ama ne yapayım büyük geliyor gözüme alışmam için zamana ihtiyacim var ayrıca 161 boy taktigim sütyen 80 cgıcık oluyorum bu çok büyük ne yapayım sizlanirim tabi minyonum benbulmuşta bunuyorsunuz desem ayıp etmiş olur muyum bilmiyorum ama.. şu anda psikolojiniz biranda değişen görünümünüze alışmaya çalışıyor olabilir, lütfen kendinizi germeyin.. en zor olanı atlattınız.. henüz göğüsleriniz kendi şeklini almadı.. bu reaksiyonlar için çok erken.. lütfen sakin olun ve başarılı geçen oprasyonunuz ve atlattığınız ağrılı sürecin artık keyfini çıkarın:)
Memenin büyüklüğü 75-80 ile ölçülmez, B-C vs. ile ölçülür. 80 demek memenin büyüklüğü ile ilgili hiçbir bilgi vermez.Yediğim en sağlam fircalardan oldu :) ama ne yapayım büyük geliyor gözüme alışmam için zamana ihtiyacim var ayrıca 161 boy taktigim sütyen 80 cgıcık oluyorum bu çok büyük ne yapayım sizlanirim tabi minyonum ben
80 c dedim ama hala mi bilgi vermiyor büyüklüğü hakkında :) yazimda belirttim ben öncesinde destekli 80b taktiğim içinde büyük gelmesi normal yani