canım benımde ılk zamanlar bebegım ememıyordu meme ucum olmadıgı ıcın sılıkon uc denedım almadı bende sutumu sagarak vermeye karar verdım ve sagdıkca meme ucum cıktı 3,5 hafta sonra mememı vermeyı denedım ve mememı tutabıldı ve su anda allaha sukur emıyor
yanı sagmakta meme ucunu cıkartıyor canım dene ıstersen
canım benimde bebegim şuan 12 günlük ve ilk 5 gün silikon uclu memeyle emzirdim ,zavallı bebegim tam kavrayamadıgı için hep aç kaldı
daha sonra kayınvaldemle bi yol bulduk mutlaka dene
ilk önce azda olsa sütünü sag,daha sonra memeni bebeginin agzına vermeye çalış bu arada yanında bulunan biride memenin kenarından çay kaşıgıyla sagdıgın sütü bebegin agzına döksün böylelikle birden süt gelince bebek memeni kavrayıverir..umarım anlatabilmişimdir:)sormak istedigin bişey olursa cvplarım kolay gelsin...
bende ilk aylarda silikon memeyle verdim ama zamanla kendi mememe alıştı.aslında emzirmenin teknikleri var yani meme ucunun büyük olması gerekmiyor meme etrafındaki kahverengi kısmı alması gerekiyor.o zaman çok rahat emiyor.
Yaa Arkadaşlar Benimde En Büyük Korkum çünkü Hiç Meme Ucum Yok Napicam Ben Bebeğimi Besleyemeyeceğim Diye çok Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?