Silikon Meme Ucuyla Emzirmek

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
SLM ARKADASLAR BEBEGİM 11 GÜNLÜK OLDU İLK GÜNLER MEME BASI CIKMADIGI İÇİN SİLİKON MEME UCUYLA EMZİRMEYE BASLADIM SİMDİ ONSUZ EMMİYO HATTA BAZEN ONUNLA BİLE EMEMİYOR MEMEYİ TUTAMADIGI İÇİN AGLIYOR YADA EMERKEN UYUYAKALIYO SİZCE NE YAPMAM LAZIM EMZİRMEYİ COK İSTİYORUM AYNI DURUMU YASAMIS OLAN VARMI SİZCE BASLIKSIZ EMERMİ BEBEGİM:1shok:

canım benimde bebegim şuan 12 günlük ve ilk 5 gün silikon uclu memeyle emzirdim ,zavallı bebegim tam kavrayamadıgı için hep aç kaldı
daha sonra kayınvaldemle bi yol bulduk mutlaka dene
ilk önce azda olsa sütünü sag,daha sonra memeni bebeginin agzına vermeye çalış bu arada yanında bulunan biride memenin kenarından çay kaşıgıyla sagdıgın sütü bebegin agzına döksün böylelikle birden süt gelince bebek memeni kavrayıverir..umarım anlatabilmişimdir:)sormak istedigin bişey olursa cvplarım kolay gelsin...

cok tesekkür ederim canım bebegim uyanınca denicem insallah işe yarar psikolojim bozuldu inan emmesini cok istiyorum denedikten sonra sonucunu yazaım dua edin işe yarasın

benimde göğüsüm yara olduğu zaman silikon ucları denemiştim ama benim kızım silkon ucu hiç tutamadı ağzına değince ağlıyordu bende kullanmaktan vazgeçtim kendi göğsümüde ağlamıyordu ağlarken birden kafasının arkasından ittirip göğüsüme zorla bastırıp ağzına sütümden sağdım ağlaya ağlaya alıştı..biraz vahşice bi yöntemdi ama ne yapayım herşey kızımın sağlığı için..

canım benımde ılk zamanlar bebegım ememıyordu meme ucum olmadıgı ıcın sılıkon uc denedım almadı bende sutumu sagarak vermeye karar verdım ve sagdıkca meme ucum cıktı 3,5 hafta sonra mememı vermeyı denedım ve mememı tutabıldı ve su anda allaha sukur emıyor
yanı sagmakta meme ucunu cıkartıyor canım dene ıstersen

ya benimkide 2 aylık oldu hala silikon uçla emiyor bende çok istiyorum benim gögsümü alamıyor!

canım benımde ılk zamanlar bebegım ememıyordu meme ucum olmadıgı ıcın sılıkon uc denedım almadı bende sutumu sagarak vermeye karar verdım ve sagdıkca meme ucum cıktı 3,5 hafta sonra mememı vermeyı denedım ve mememı tutabıldı ve su anda allaha sukur emıyor
yanı sagmakta meme ucunu cıkartıyor canım dene ıstersen

canım pompaylamı sağdın yoksa ellemi

canım pompala sagdım duzenlı bı sekılde 2 saatte bır sagdım ama kalıtelı bı pompa kullan ben aventin kullandım bı tane daha almıstım wee nın ama hıc kullanıslı degıl
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=753
bunu kullandım almanyadan teyzem gondermıstı hamıleyken rahat ve kullanıslı ve dedıgım gıbı 3,5 hafta sonuda meem ucum tamamen cıktı cok rahatız su andaa o konuda probemımız yok

canım benimde bebegim şuan 12 günlük ve ilk 5 gün silikon uclu memeyle emzirdim ,zavallı bebegim tam kavrayamadıgı için hep aç kaldı
daha sonra kayınvaldemle bi yol bulduk mutlaka dene
ilk önce azda olsa sütünü sag,daha sonra memeni bebeginin agzına vermeye çalış bu arada yanında bulunan biride memenin kenarından çay kaşıgıyla sagdıgın sütü bebegin agzına döksün böylelikle birden süt gelince bebek memeni kavrayıverir..umarım anlatabilmişimdir:)sormak istedigin bişey olursa cvplarım kolay gelsin...

canım senin metodu denedik allah senden razı olsun bebegim sonunda memeyi tutabildi dünden beri baslıksız emziriyorum ancak her seferinde yanlardan kaıkla akıtma gerekiyo bu duruma da alısacak degilmi yani kasıkla vermedende direk memeyi ne zman tutacak cok sagol canım allah razı olsun

Yaa Arkadaşlar Benimde En Büyük Korkum çünkü Hiç Meme Ucum Yok Napicam Ben Bebeğimi Besleyemeyeceğim Diye çok Korkuyorum

bende ilk aylarda silikon memeyle verdim ama zamanla kendi mememe alıştı.aslında emzirmenin teknikleri var yani meme ucunun büyük olması gerekmiyor meme etrafındaki kahverengi kısmı alması gerekiyor.o zaman çok rahat emiyor.

CANIM BENİM MEMEMİN KAHVERENGİ YERİDE ÇOK GENİŞ ÇAPTA DEĞİL,MEME UCUM İSE HİÇ YOK ACABA KAHVERENGİ YER GENİŞ DEĞİLYA DİREK KAHVERENGİ YERİ KAVRAYIP EMEBİLİR Mİ? UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR

canım çok zor hakketen ya benim 1 aylık oldu bebegim şükürler olsun oyle problemımız olmadı ama tavsiyem gögüs pompası kullan bi zaman sonra sütün sagıldıkca meme ucun oluşacaktır.oyle duymuştum.Allah yardımcın olsun

Merhaba canım bende seninle aynı problemleri yaşıyorum. Bebeğim 1 aylık oldu ama hala beni tam emmiyor benimde meme ucum olmadığı için silikonla verdim ve sütümde olmadığı için biberonla mama veriyorum. Emmeyide çok istemiyor.İki gündür mücadele ediyorum silikonsuz emmesi için çok ağlıyor bu mücadeleyi kim kazanır bilemiyorum.Önerileriniz varsa alabilirim psikolojim bozuldu gerçekten.

neredeyse 6ayımızı doldurucaz,
hala silikon uçla emziriyorum :delphin:

o kadar devasa uçlu bir silikon ucu vermişler ki bana hastanede,
bebeğim ona alıştı.
şimdi meme ucum çıksa bile beğenmiyor :bbo:

cnm bende silikon uçla emziriyorum.3 aylık bebeğimm.
alıştı uca ne yapsam veremedim göğsümü..
beğenmio benimkini.
küçük geliyor heraldee...
umarım bi sakıncası yokturr..

kızlar bende silikon uçla emzirdim göğsümü verince öğürüyordu emmiyordu bende hiç ısrar etmedim beşinci ayda bu defa silikonu öğürmeye başladı göğsümü verince aldı ve şimdi yedinci aydayıs hala göğsümü bayıla bayıla emiyor hiç telaş yapmayın zamanla vazgeçiyo yerimseniben

silikon uç hastaneden beri kullandım ama zamanla alıştı göğüs uçlarım çıktı çekeçeke uçsuz almaya başladıki sütüm bitti:(

Back