Silikon lenf kanseri yapıyormuş:(

kesinlikle sana katılıyorum canım..Kanser yapma riski olsa dediğin gibi kemoterapi gören meme kanseri olan kimse alınan meme dokusundan sonra silikon taktırmaz..Kimse korkmasın.

bende burcuma sana takıtılıyorum canım böyle bişey olsa ortalık karışır bi kereee ve gögüs alınanlara silikon takmaz doktorlar anca bu çin malı cakma protezlerden yada işte gecenlerde tvde acıkladıkları marka gibi olursa böyle basında zaten bass basss bagırırlar kanser yapıyor diyee kaliteli dünyaca ünlü garantili ürünlerde sanmıyorum ki böyle bişey olsun ...kimseyede allah böyle bi hastalığııı vermesinnn yaşatmasın arkadaşlar..allah korusun kızlar sizi

ya ben mesleğim icabı biliyorum ya vücuda olan etkilerini,ve asıl beni şüpheye düşüren doktorlarında çok kesin konuşamadığı.kanser yapmıyor deniyor ama şüpheniz olmasın risk alıyorsunuz diyorlar ve araştırmaları çok yeniymiş daha önceden bu forumda okumuştum.kafam çok karışık.yaptırsam ayrı yaptırmasam ayrı.

o zaman sen yaptırmazsın olur biter ya hay allaaam

gereksiz yorumlarını kendi saklasan diyorum.sonuçta burası paylaşım yeri herkesin sağlık açısından yorumlarını almak için geldim gereksiz yorumlarını değil.ben inanmıyorum sağlıksız olduğunu demen vs yeter.en azından pozitif düşünce doğar

insan kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yapmalı, zaten kendisi için zararlı olduğunu düşündüğü sürece silikonlar ona zarar verecektir. olumlu düşüncenin sağlığımıza etkisini unutmamamız gerekir. ben 5 yıl önce sigarayı bıraktım, neden biliyormusunuz, her sigara yaktığımda kanser olacağım diye düşünüyordum. bu düşünce yapısıyla, sigara içmeye devam etseydim, şu an eminim kanser olmuştum,
ben çocukken, bazen okula gitmemek için sahte hastalık çıkartırdım. annem de yarın okula gitme derdi. ben sabah kalktığımda gerçekten hasta olurdum, o günü yatakta geçirirdim. bunu yaşayan çok insan vardır eminim,

23 gün önce ameliyatımı oldum, kendimi çok daha sağlıklı, mutlu ve özgüveni yüksek hissediyorum, böyle bir insana da hastalık uğramaz,

ya bilmiyorum aslında yorumlarınız bana moral oluyor ama işte nasıl ki secret tamamen uydurdukları bişiymiş buda öyle kendimizi kandırma olmasın diye yani.sonuçta ben demiyorum doktorlar diyor.vücuda dışardan ,vucuda aiet olmayan bişiy giriyor ve vücut onu engellemek için bi doku örüyor.sonuçta ben biyoloğum ve daha iyi biliyorum ama çok da istiyorum keşke doktorlarında tartıştığı bi forum olsa bu konudada bizde takip edebilsek.

hangi dr öz bu? mehmet öz mü acaba?yanıtlarsan çok sevinirm cnm

Aynen. Mehmet ÖZ..

Yine de ben haberi kendi açıma göre değerlendirdim. isteyen taktırır güzel güzel yazları plajları yakar kavurur, istemeyen yaptırmaz -yok- bir şekilde dolgulu bikinilerle sütyenlerle uğraşır da uğraşır.. herkesin tercihi

Katılıyorum )

poisa cevap ladığın için çok teşekkür ederim çünkü ben bu doktorun dediklerine ,araştırmalarına çok inanıyorum fakat bende kendisinin bi yazısını okumuştum dergide o yüzden çelişkide kalmıştım.vücuda dışardan yabancı bir madde giriyor diye.sen dinlediğinde yada okuduğunda tam olarak neler söyledi biraz daha açıklayıcı yazarsan daha çok sevinirm cnm.şimdiden teşekkürler

tükettiğimiz gıdaların içinde bir sürü kanserojen madde var. temizlik maddeleri ve bir çok şey nano teknoloji ile üretiliyor artık. madem öyle bunları da gözardı etmeyin ki kanserden korunun. kanserden uzak kalabilmenin ilk koşulu kesinlikle moraldir ve göğüs yokluğu taşıyan bir bayan zaten bu riskin altındadır her gün moral çöküntüsü yaşadığı için.
bir günde binlerce bayan bu ameliyatı oluyor dünya üstünde. eğer gerçekten silikon protez kansere neden olsaydı emin olun ciddi biçimde yasaklanırdı bu ameliyatlar.

zaten önceden yasaklanmıştı sonra yeniden kullanıma girdi.yani çelişkili anlıyormusunuz kesin kanser yapıyor diye birşey yok zaten.ama araştırmalara son yıllara dayandığını söylüyor doktorlar

Son düzenleme:
Bu devirde kullandığımız herşey birşey kanseri yapıyor veya tetikliyor maalesef. Keşke sorun sadece protez de olsa. Yediklerimiz, giydiklerimiz,sürdüklerimiz...

Bu devirde kullandığımız herşey birşey kanseri yapıyor veya tetikliyor maalesef. Keşke sorun sadece protez de olsa. Yediklerimiz, giydiklerimiz,sürdüklerimiz...

haklısın copyright.fakat o çevresndeki kapsül yaşamımız boyunca üretildiği için kanser yapmasa bile cilde olumsuz etkileri varmış.öyle kararsız kaldımki.
:44:

bu haberi bende okudum .bende vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…