kesinlikle sana katılıyorum canım..Kanser yapma riski olsa dediğin gibi kemoterapi gören meme kanseri olan kimse alınan meme dokusundan sonra silikon taktırmaz..Kimse korkmasın.
bende burcuma sana takıtılıyorum canım böyle bişey olsa ortalık karışır bi kereee ve gögüs alınanlara silikon takmaz doktorlar anca bu çin malı cakma protezlerden yada işte gecenlerde tvde acıkladıkları marka gibi olursa böyle basında zaten bass basss bagırırlar kanser yapıyor diyee kaliteli dünyaca ünlü garantili ürünlerde sanmıyorum ki böyle bişey olsun ...kimseyede allah böyle bi hastalığııı vermesinnn yaşatmasın arkadaşlar..allah korusun kızlar sizi
o zaman sen yaptırmazsın olur biter ya hay allaaam
hangi dr öz bu? mehmet öz mü acaba?yanıtlarsan çok sevinirm cnm
insan kendini nasıl mutlu hissedecekse onu yapmalı, zaten kendisi için zararlı olduğunu düşündüğü sürece silikonlar ona zarar verecektir. olumlu düşüncenin sağlığımıza etkisini unutmamamız gerekir. ben 5 yıl önce sigarayı bıraktım, neden biliyormusunuz, her sigara yaktığımda kanser olacağım diye düşünüyordum. bu düşünce yapısıyla, sigara içmeye devam etseydim, şu an eminim kanser olmuştum,
ben çocukken, bazen okula gitmemek için sahte hastalık çıkartırdım. annem de yarın okula gitme derdi. ben sabah kalktığımda gerçekten hasta olurdum, o günü yatakta geçirirdim. bunu yaşayan çok insan vardır eminim,
23 gün önce ameliyatımı oldum, kendimi çok daha sağlıklı, mutlu ve özgüveni yüksek hissediyorum, böyle bir insana da hastalık uğramaz,
saatli bomba mı ? ilginç bir yaklaışm olmuş,ben de 3 senedir var daha bir zararını görmedim,yararından başka
Aynen. Mehmet ÖZ..
Yine de ben haberi kendi açıma göre değerlendirdim. isteyen taktırır güzel güzel yazları plajları yakar kavurur, istemeyen yaptırmaz -yok- bir şekilde dolgulu bikinilerle sütyenlerle uğraşır da uğraşır.. herkesin tercihi
tükettiğimiz gıdaların içinde bir sürü kanserojen madde var. temizlik maddeleri ve bir çok şey nano teknoloji ile üretiliyor artık. madem öyle bunları da gözardı etmeyin ki kanserden korunun. kanserden uzak kalabilmenin ilk koşulu kesinlikle moraldir ve göğüs yokluğu taşıyan bir bayan zaten bu riskin altındadır her gün moral çöküntüsü yaşadığı için.
bir günde binlerce bayan bu ameliyatı oluyor dünya üstünde. eğer gerçekten silikon protez kansere neden olsaydı emin olun ciddi biçimde yasaklanırdı bu ameliyatlar.
Bu devirde kullandığımız herşey birşey kanseri yapıyor veya tetikliyor maalesef. Keşke sorun sadece protez de olsa. Yediklerimiz, giydiklerimiz,sürdüklerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?