Ben bu ameliyatı çok istiyorum,göğüslerim 90 gerçi ama daha büyük istiyorum.doktorumsa hiç risk alma araştırmalar son yıllara dayanıyor mutlaka bir risk alıyorsun dedi.ve vücut için yabancı olduğu için çavresnde beklenen durum olsada kapsül oluşturuyormuş.ama bu kapsül kapsül oluştu dedikleri kapsül değil mutlaka herkesde oluşan ince bir kapsül.kalını olduğunda doktorlar çıkartıyormuş ama inceside yine bi tepkiymiş vücudun verdiği.o yüzden doktorum riske sokma kendini dedi.ve kısmende olsa silikon implantların lenf kanseri yaptığını okudum.pip protezle alakası yok.her silikon için.moralim çok bozuk .yorumlarınızı bekliyorum.
Ben bu ameliyatı çok istiyorum,göğüslerim 90 gerçi ama daha büyük istiyorum.doktorumsa hiç risk alma araştırmalar son yıllara dayanıyor mutlaka bir risk alıyorsun dedi.ve vücut için yabancı olduğu için çavresnde beklenen durum olsada kapsül oluşturuyormuş.ama bu kapsül kapsül oluştu dedikleri kapsül değil mutlaka herkesde oluşan ince bir kapsül.kalını olduğunda doktorlar çıkartıyormuş ama inceside yine bi tepkiymiş vücudun verdiği.o yüzden doktorum riske sokma kendini dedi.ve kısmende olsa silikon implantların lenf kanseri yaptığını okudum.pip protezle alakası yok.her silikon için.moralim çok bozuk .yorumlarınızı bekliyorum.
silikon lenf kanseri yapar diye bi gerceklik olsa kimse yaptrmaz zaten.ayrıca vucuda yabancı bi madde koyuluyo vucut elbette tepki verebilir buna ama silikon kanser yapar diye bi gercek yok. sadece kontrollerde (mamografilerde) daha detaylı inceleme yapılmalı cünkü silikon oldugu için kitle varsa zor anlasılabilirmiş. böyle seyler söyleyip insanları korkutmayın lütfen.silikon kanser yapcak bi madde degil.
Off ne yapacağımı bilemedim.Canım hadi senin 90 çok iyi.ay ben napayım 75 bile dolmuyor.Böyle şeyler duyuncada iyice ürküyorum.
ya bende sanmıyorum kanser yapacagını en fazla kapsul olusur ve yenıletırsınız..ben daha sılıkon taktırdıgı ıcın lenf kanserınden olen bırıne denk gelmedım..hem kanser yapma gıbı bı ıhtımalı olsa meme kanserıne yakalanıp kemoterapi gören hastalarda kullanmazlar..
benım 2 yıl olacak bı sorun yasamadım ve allah bu amelıyatı olan hiçbir arkadasımada yaşatmasın..
ayrıca insanın neden öleceği belli değilki ve bılemeyız nasıl ölceğimizi..birsonrakı güne sağ cıkıp cıkmayacagının garantısıde yok..
o yusden bunları dusunme bence..seni ne mutlu edecekse ona göre davran ve ona göre yaşa..
ya bende sanmıyorum kanser yapacagını en fazla kapsul olusur ve yenıletırsınız..ben daha sılıkon taktırdıgı ıcın lenf kanserınden olen bırıne denk gelmedım..hem kanser yapma gıbı bı ıhtımalı olsa meme kanserıne yakalanıp kemoterapi gören hastalarda kullanmazlar..
benım 2 yıl olacak bı sorun yasamadım ve allah bu amelıyatı olan hiçbir arkadasımada yaşatmasın..
ayrıca insanın neden öleceği belli değilki ve bılemeyız nasıl ölceğimizi..birsonrakı güne sağ cıkıp cıkmayacagının garantısıde yok..
o yusden bunları dusunme bence..seni ne mutlu edecekse ona göre davran ve ona göre yaşa..
canım senın dusuncene saygım var,meslegınede..
ama ben lenf kanserı olmus bırını gormedım..bu forumda bı yazı okudum 8 senedır kullanan bı arkada hıc bı sorunu sıkıntısı yok..
sahsen ben kucuk goguslerımle mutlu degıldım ve ıyısıylede kotusuylede ve ılerıde olusabılecek rısklerınıde dusunerek oldum amelıyatımı..ben bu sekılde mutluyum ve tabıkı tercıh meselesı..
benım demek ıstedıgım 3 gunluk dunya.. neden ve ne zaman öleceğin bellı değil , bu kadar ayrıntılara takılma..
yarın bı trafık kazasındada ölebılırsın -- 100 yılda yasayabılırsın..sen bu sekılde mutsuzsan yaptır ama kafanda hep ben lenf kanserı olurmuyum yada 1000 de 1 bana denk gelir dusuncesı varsada sakın yaptırma..onu dusunmek yada sureklı aklının bı yerlerınde olması senı psıkolojık olarak yıpratır..
karar senın kararın canım..hakkında hayırlısı olsun.
canım senın dusuncene saygım var,meslegınede..
ama ben lenf kanserı olmus bırını gormedım..bu forumda bı yazı okudum 8 senedır kullanan bı arkada hıc bı sorunu sıkıntısı yok..
sahsen ben kucuk goguslerımle mutlu degıldım ve ıyısıylede kotusuylede ve ılerıde olusabılecek rısklerınıde dusunerek oldum amelıyatımı..ben bu sekılde mutluyum ve tabıkı tercıh meselesı..
benım demek ıstedıgım 3 gunluk dunya.. neden ve ne zaman öleceğin bellı değil , bu kadar ayrıntılara takılma..
yarın bı trafık kazasındada ölebılırsın -- 100 yılda yasayabılırsın..sen bu sekılde mutsuzsan yaptır ama kafanda hep ben lenf kanserı olurmuyum yada 1000 de 1 bana denk gelir dusuncesı varsada sakın yaptırma..onu dusunmek yada sureklı aklının bı yerlerınde olması senı psıkolojık olarak yıpratır..
karar senın kararın canım..hakkında hayırlısı olsun.
Memelerim o kadar güzel ki, Dr. Öz tv.de geçen haftalarda silikon ile ilgili şöyle demişti, göğüslerinden memnun olan, onlara baktıkça gülümseyen bir insanın vucüdu o bölgede hastalık yaratmaz,çünkü siz artık orası ile barışıksınız,negatif düşünce yerleştirmiyorsunuz artık,siz onlardan mutluyken neden memeleriniz kanser olsun ki!!
Aynen destekliyorum, onların sayesinde o kadar mutluyum ki beni kanser değil ancak ihya eder bunlar.. ki zaten de ediyorlar fazlasıyla.. yani benim için bu haberin hiç biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir gerçeklik payı YOK.
Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi, yapılan araştırmalarda silikon dolgularla, bağ dokusu hastalığı, meme kanseri ve üreme sorunları arasında hiçbir ilişki bulunmadığını kaydetti. Ancak anaplastik büyük hücreli lenfoma riskinin çok ufak miktarda arttığı saptandı.
Silikonla yapılan meme büyütme ameliyatları ardından en sık rastlanan sorunlar, dolgu maddesinin patlaması, buruşma, asimetri sorunu, yaralar, ağrılar ve enfeksiyonlar. Raporda meme büyütme ameliyatları ardından çıkan sorunların zamanla ortaya çıktığına da işaret edildi.
işte bu yüzden saatli bomba taşımakla taşımamak arasında kaldım.
canım benim ne kadarda pozitif konuşuyorsun.valla snein gibi insanlar lazım bu dünyaya:)benim korku ölümden değil,allah ne demişse odur zaten,lenf kanserini artırıyorsa cildimizide bozar diye üzülüyorum.daha önceden de cildi bozduğunu okumuştum.memişlerim olcak diye cildimde bozulmasın
günübirlik yasayacaksın ve senı mutlu eden seylerle..benım yasam felsefem bu..
hayatımda karsımdakı kırılacak , uzulecek dıye dusunceelerımı gızlemem ve hıc bırseyı ıcıme atmam..bana gorede boyle olması gereklı..
mesela ben bugun ufak bı operasyonn gecırdım..kafamda ufak bı beze vardı once mercımek buyuklugunde sonra bıraz daha buyudu..saglık olarak bana bı zararı yoktu..gıttıgım genel cerrahta almaya gerek yok dedı bı zararı olmaz dedı ama ben gıttım aldırdım.bellı bıle degıldı sacların altında ama ben psıkolojık olarak rahatsızdım.ben kendımı boyle daha mutlu hıssedıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?