Kaynat cokta ona baglanma bebek emdikce ucları cıkıyo kahverengı kısmıyla memenı ver bır aylık olmadan ckıyo bol bol emzirKızlar bazılarınız bildiğiniz gibi ben bebeğimi silikon göğüs ucu ile emzirmek zorunda kaldım, çünkü göğüs uçlarım Doğumdan sonra tamamen yok oldular. Yalnız bebeğimin dilinde böyle beyaz noktacıklar çıkmaya başladı ve ben çok korkmaya başladım. Hani doktorlar her zaman "Dezenfekte yap" dediler, ama ben nasıl dezenfekte yapmam gerekir onu tam olarak bilmiyorum? Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Silikon Göğüs ucunu nasıl dezenfekte etmeliyim?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Küçücüklerde zaten biliyor musun? 20 kilo alınca göğüslerim de gerildi ve tamamen yok oldular ??Nasıl doğumdan sonra yok oldu göğüs uçların allah allah doğuştan olmayanları filan biliyorum da şaşırdım
Sterilizasyon makineniz yoksa kaynatarak.Hergun yapin bunu.
Bebeğin ağzı pamukçuk olmuş. Sakın bekletme heryere yayılır. Hemen tedavisini yaptır.
Cok gerılıyorsa sütün gelıodur tavsıyem elektrklı sagma makınası al sağ oda cok guzel cıkartıyo gögüs ucunu sütünü sag hem cogalır hemde ucu cıkar sagdıgında süt saklama posetıne buzluga at yada içir hemenKaynat cokta ona baglanma bebek emdikce ucları cıkıyo kahverengı kısmıyla memenı ver bır aylık olmadan ckıyo bol bol emzir
Ben de kullandım ilk zamanlar. Her kullanımdan sonra suyun altında elimle ovalayarak yıkadım. Sonra kaynatıp ocaktan aldığım suya attım. Kızım hiç pamukçuk olmadı.
Genelde biberon ve emzikler sirkeli suda kaynatılarak dezenfekte edilir aynı yöntemi kullanabilirsiniz. Ayrıca ağzındaki beyazlıklar pamukçuk denilen bi mantar türü dr yada sağlık ocağına bi gösterin canı acıyodur bebişin.
Kaynat cokta ona baglanma bebek emdikce ucları cıkıyo kahverengı kısmıyla memenı ver bır aylık olmadan ckıyo bol bol emzir
Yayılırsa ememez şu anda azken hemen çaresine bakmakta fayda varCanı acısa ağlamaz mı ama ? Emziriyorum hep, altını değiştiriyorum, ondan sonra hep uyuyor
Cok gerılıyorsa sütün gelıodur tavsıyem elektrklı sagma makınası al sağ oda cok guzel cıkartıyo gögüs ucunu sütünü sag hem cogalır hemde ucu cıkar sagdıgında süt saklama posetıne buzluga at yada içir hemen
Yayılırsa ememez şu anda azken hemen çaresine bakmakta fayda var
İki aylık bebem var bu sorunlarn hepsni bende yasadımAnladım, denemekten bişey olmaz
Yegenimde aynisini kullaniyor. Kaynatarak dezenfekte ediyorKızlar bazılarınız bildiğiniz gibi ben bebeğimi silikon göğüs ucu ile emzirmek zorunda kaldım, çünkü göğüs uçlarım Doğumdan sonra tamamen yok oldular. Yalnız bebeğimin dilinde böyle beyaz noktacıklar çıkmaya başladı ve ben çok korkmaya başladım. Hani doktorlar her zaman "Dezenfekte yap" dediler, ama ben nasıl dezenfekte yapmam gerekir onu tam olarak bilmiyorum? Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Silikon Göğüs ucunu nasıl dezenfekte etmeliyim?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?