- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
İki aylık bebem var bu sorunlarn hepsni bende yasadım
Hmm, çok korkuyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki aylık bebem var bu sorunlarn hepsni bende yasadım
Yegenimde aynisini kullaniyor. Kaynatarak dezenfekte ediyor
Korkma bacım hcbsey olmuyo bnmde hıccc yoktu gögüs ucum bebegım tutmak ıstyr emmek istiyordu tutamıyordu snırlenıp aglıyordu bende o gögüs ucundan aldm bır ıkı onla emzırdım braz ckınca kendı gögsmu verdım smdı eme eme cıkardı ucunu ve emzırdıkcede sütün artıyo bol bol su ic hurma ye humana cay ic bolcada emzir ztn bkac gunluk oldktan smrada daha iyi emiyo yani dyecegm o ki gögüs ucun o sılıkon meme ucu gibi cıkıcak :)Hmm, çok korkuyorum ya
Korkma bacım hcbsey olmuyo bnmde hıccc yoktu gögüs ucum bebegım tutmak ıstyr emmek istiyordu tutamıyordu snırlenıp aglıyordu bende o gögüs ucundan aldm bır ıkı onla emzırdım braz ckınca kendı gögsmu verdım smdı eme eme cıkardı ucunu ve emzırdıkcede sütün artıyo bol bol su ic hurma ye humana cay ic bolcada emzir ztn bkac gunluk oldktan smrada daha iyi emiyo yani dyecegm o ki gögüs ucun o sılıkon meme ucu gibi cıkıcak :)
Bilmiyorum sadece yontemleri soyledim.Kaç dk kaynatmam gerekiyor? Kaynar suyu üstüne mi dökeceğim? Yoksa Kaynar suda kaynatmam mı gerekiyor ?
TamamOcakta tencerede su kaynat altini kapat hemen icine koy . Her sefer temiz su olsun gunde kac sefer kullaniyorsan her zaman yap .
Sağol yine deBilmiyorum sadece yontemleri soyledim.
Cıkar canım cıkcak bol bol kahverengı kısmıyla sok agzına emdıkce cok guzel cıkcak bende yasadımBak şu an uçsuz emziriyorum inşallah çıkar ya inşallah
uzulme tamam olmus olan. Pamukcuk olmus gecer temiz tut hep uykulu bile olsan temizle ellerin de hep temizolsun göğsünün ucunu da islak pamukla sil heporda da kurrumuş süt kalmasın
Cıkar canım cıkcak bol bol kahverengı kısmıyla sok agzına emdıkce cok guzel cıkcak bende yasadım
uzulme tamam olmus olan. Pamukcuk olmus gecer temiz tut hep uykulu bile olsan temizle ellerin de hep temizolsun göğsünün ucunu da islak pamukla sil heporda da kurrumuş süt kalmasın
Onun agzi da kucuck zaten minicik seyden mikrop gibi kapmistir agizcigi. Gecmis olsun canım.
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?Ben de kullandım ilk zamanlar. Her kullanımdan sonra suyun altında elimle ovalayarak yıkadım. Sonra kaynatıp ocaktan aldığım suya attım. Kızım hiç pamukçuk olmadı.
Bebeğiniz ne kadarlık? Ben Ağustos ayında ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Bunda da Avent’in uçlarını kullandım ve memnun kaldım ama bebek yaklaşık 10 günlükken tamamen uçsuz emmeye başladı. Şu an bebeğim 4 aylık ve yaklaşık bir aydır yara ve ağrı sızı sıkıntısı yaşamıyorum. Medela Purelan tavsiye ederim yaralar için.Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?
15 günlükBebeğiniz ne kadarlık? Ben Ağustos ayında ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Bunda da Avent’in uçlarını kullandım ve memnun kaldım ama bebek yaklaşık 10 günlükken tamamen uçsuz emmeye başladı. Şu an bebeğim 4 aylık ve yaklaşık bir aydır yara ve ağrı sızı sıkıntısı yaşamıyorum. Medela Purelan tavsiye ederim yaralar için.