• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikon Göğüs ucunu nasıl dezenfekte etmeliyim ?

Hmm, çok korkuyorum ya :KK43:
Korkma bacım hcbsey olmuyo bnmde hıccc yoktu gögüs ucum bebegım tutmak ıstyr emmek istiyordu tutamıyordu snırlenıp aglıyordu bende o gögüs ucundan aldm bır ıkı onla emzırdım braz ckınca kendı gögsmu verdım smdı eme eme cıkardı ucunu ve emzırdıkcede sütün artıyo bol bol su ic hurma ye humana cay ic bolcada emzir ztn bkac gunluk oldktan smrada daha iyi emiyo yani dyecegm o ki gögüs ucun o sılıkon meme ucu gibi cıkıcak :)

Ocakta tencerede su kaynat altini kapat hemen icine koy . Her sefer temiz su olsun gunde kac sefer kullaniyorsan her zaman yap .

Korkma bacım hcbsey olmuyo bnmde hıccc yoktu gögüs ucum bebegım tutmak ıstyr emmek istiyordu tutamıyordu snırlenıp aglıyordu bende o gögüs ucundan aldm bır ıkı onla emzırdım braz ckınca kendı gögsmu verdım smdı eme eme cıkardı ucunu ve emzırdıkcede sütün artıyo bol bol su ic hurma ye humana cay ic bolcada emzir ztn bkac gunluk oldktan smrada daha iyi emiyo yani dyecegm o ki gögüs ucun o sılıkon meme ucu gibi cıkıcak :)

Bak şu an uçsuz emziriyorum inşallah çıkar ya inşallah :(

uzulme tamam olmus olan. Pamukcuk olmus gecer temiz tut hep uykulu bile olsan temizle ellerin de hep temizolsun göğsünün ucunu da islak pamukla sil heporda da kurrumuş süt kalmasın

Ellerimi her emzirmeden sonra yıkarım, göğüslerimi de, bezini değiştirdikten sonra da yıkıyorum hep, fakat hatırladım şimdi:
Silikon Göğüs ucunu nasıl ucunu 1 gün gecikmeyle kaynatabilmiştim, o 1 gün içinde dilinde böyle küçücük bi beyazlık oluştu, demek ki başlangıcı o olmuş. Hani ondan sonra da kaynattım kaynattım ama "Acaba o beyazlık neden oldu" diye çok düşündüm :( galiba o yüzden oldu demek ki

Ben de kullandım ilk zamanlar. Her kullanımdan sonra suyun altında elimle ovalayarak yıkadım. Sonra kaynatıp ocaktan aldığım suya attım. Kızım hiç pamukçuk olmadı.
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?

Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?
Bebeğiniz ne kadarlık? Ben Ağustos ayında ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Bunda da Avent’in uçlarını kullandım ve memnun kaldım ama bebek yaklaşık 10 günlükken tamamen uçsuz emmeye başladı. Şu an bebeğim 4 aylık ve yaklaşık bir aydır yara ve ağrı sızı sıkıntısı yaşamıyorum. Medela Purelan tavsiye ederim yaralar için.

Bebeğiniz ne kadarlık? Ben Ağustos ayında ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Bunda da Avent’in uçlarını kullandım ve memnun kaldım ama bebek yaklaşık 10 günlükken tamamen uçsuz emmeye başladı. Şu an bebeğim 4 aylık ve yaklaşık bir aydır yara ve ağrı sızı sıkıntısı yaşamıyorum. Medela Purelan tavsiye ederim yaralar için.
15 günlük
Allah bağışlasın teşekkür ederim

bende kullandim
her emzirmeden sonra muslugun altında ovalarayak yıkadım.kettle da icme suyu kaynatip, onlari bir kaba koyuyordum. üstüne de o kaynamis su..bir dahaki emzirmeye kadar icinde bekliyordu.hic sorun yaşamadım

Back