Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar sılıkon gogus ucu kullanan var mı? ben yaralandıgım ıcın bır cıft satın aldım ama cok uyduruk bıseymıs hıcbır ıse yaramadı ya da ben kullanmayı beceremedım. nasıl kullanılıyor ya da ne tur bır uc almak lazım. neler tavsıye edersınız?
mrb cnm benim göğüs uçlarım yara olmuştu dr tavsiye etti göğüs ucu kullanmamı bende avent silikon göğüs uçlarını aldım ve çok memnun kaldım silikonsuz ağlayarak emziriyordum silikonla verdiğimde ilk bir kaç dak acıyordu sonra geçiyordu kızımında silikonu emme problemi olmadı 20 gün kadar kullandım şimdi çok iyi göğüs uçlarım emzirmenin keyfine varıyorum
canım bende silikon uç kullandım kanayarak verdim ilk günler sonra doktorun tavsiyesiyle aldık ve 4,5 gün kullandım iyileşti o sırada göğüs uçlarım çok rahat ettim benimki nuk undu
benimde 39 günlük bir kızım var ve göğüslerim çok yara olduğu için silikon ucu kullanıyorum gayet memnunum ama tek sorun sütüm az geliyo ve bebeğime mama vermek zorunda kaldım mirmirmirmir
aventin ve chicconunkini almıştım. ikisini de kullanamadım ama chicconunki daha güzel yumuşak. açıkcası göğüs uçlarım normal emzirirkenki kadar acıyordu o yüzden kullanmadım.
ben aventinkini aldım hiç kullanamadım.ucu çok sertti canımı çok yakıyodu.ezcaneden bebedorunkini verdiler.çok da ucuzdu ama onu kullandım 2 ay kadar yaralarım iyileşene kadar..