- 1 Şubat 2022
- 734
- 238
-
- Konu Sahibi aycoregimisali
Bizde sorun olmadı ama evet anlaşılıyorKızlar selam mentor marka meme silikonu elleyince, dokunulunca, sıkılınca anlaşılıyor mu? Anlaşılıyorsa anlaşılmayan marka var mı acaba?
Eşiniz tarafından sorun oldu mu acaba? Cinsel birlikteliği etkiliyor mu?
Benim için çok önemli çok kafaya takıyorum lütfen yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim size mesaj atmak istedim ama olmadıBizde sorun olmadı ama evet anlaşılıyor
kas ustu daha yumusaktir ve sirt ustu yattiginizda silikon oldugu anlasilmaz. benim ozel hayatimda anlasilmamisti. kas ustu boyle degil.Kızlar selam mentor marka meme silikonu elleyince, dokunulunca, sıkılınca anlaşılıyor mu? Anlaşılıyorsa anlaşılmayan marka var mı acaba?
Eşiniz tarafından sorun oldu mu acaba? Cinsel birlikteliği etkiliyor mu?
Benim için çok önemli çok kafaya takıyorum lütfen yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi
Çok teşekkürler
Kas zarı altı nasıl acaba? Sizinki kas altı mı? Hangi marka acaba?kas ustu daha yumusaktir ve sirt ustu yattiginizda silikon oldugu anlasilmaz. benim ozel hayatimda anlasilmamisti. kas ustu boyle degil.
Ben evlendikten sonra oldum ameliyatÇok teşekkür ederim size mesaj atmak istedim ama olmadıevlenmeden önce söylemiş miydiniz acaba? Yani bu da nasıl söylenir bilemedim ki
Ya da elleyince silikon mu gibi bir soru oldu mu? Silikonsuz asla çıkamam ama silikonla da ya sorun olursa diye kafayı yiyeceğim. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkürler
Çok teşekkürler sizinki kas altı mıydı kas üstü mü? Kas zarı altı nasıl biliyor musunuz? Bir de hangi marka acaba?Ben evlendikten sonra oldum ameliyat
Emzirme döneminde çok sarkmıştı
Bu konuda ki düşüncelerini sorsanız
Yani görüntü çok güzel olunca sertlik öyle dert olmuyor
Taş gibi bir his değil çünkü
Yani squat yapıyorsanız popodan daha yumuşak öyle anlatayım tarif biraz tuhaf oldu ama
Çok teşekkürler sizinki kas altı mıydı kas üstü mü? Kas zarı altı nasıl biliyor musunuz? Bir de hangi marka acaba?
Çok teşekkürler bir yerde şey okudum da bilginiz var mı: kas zarı altı kas üstüyle aynı sertlikte oluyor. Kas altı en yumuşak olanı diye. Ama onda da kas kesiliylr. Yani kafam çok karıştı.Kas zarı altı 350 mentor marka
Sizinki kas altı mı kas zarı altı mı acaba?kas ustu daha yumusaktir ve sirt ustu yattiginizda silikon oldugu anlasilmaz. benim ozel hayatimda anlasilmamisti. kas ustu boyle degil.
Bende kas altı istemiştim ikisine de uygundu ama doktor kas zarı yapmış şuanlık memnunumÇok teşekkürler bir yerde şey okudum da bilginiz var mı: kas zarı altı kas üstüyle aynı sertlikte oluyor. Kas altı en yumuşak olanı diye. Ama onda da kas kesiliylr. Yani kafam çok karıştı.
Kas zarı altı ve kas altı çok farklı mı sizce?
Bir de dikiş izleri belli oluyor mu?
Çok teşekkürler
Çok çok teşekkür ederim.Bende kas altı istemiştim ikisine de uygundu ama doktor kas zarı yapmış şuanlık memnunum
Doku fazla olan göğsüm daha yumusak
Kas zarı kas üstü yada altı dokunmadığım için kıyaslayamıyorum ama yazdığınızı bende okudum kas altı daha yumusak deniliyor
Önemli olan bence görüntüydü ona da ulaştığım için sertliği çok dert etmedim
Çok belli belirsiz iz
İz kremleriyle baya azalıyor
Yani oturup heryerini en ince detayına kadar inceleyen biri değilse eşiniz takılmayın bunlara