Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silikon ameliyatı sonrasında kilo durumlarınız değiş ti mi?
Bende ameliyattan sonra kilo alanlardanim 58 kg ydum ameliyattan önce simdi 63 kg oldum ve gram veremiyorummmm neden böyle oldum anlamiyom bi senede gecti üstünden yapisti bana kilolar tek o yönden dertliyim
Valla ben inanamıyorum bi foto atsana çok merak ettim. Bide boyun kaç. Kral biz komple şişmanız ben en son ne zaman 36 kilo oldum acaba Ayy iyice tribe girdim
Valla ben inanamıyorum bi foto atsana çok merak ettim. Bide boyun kaç. Kral biz komple şişmanız ben en son ne zaman 36 kilo oldum acaba Ayy iyice tribe girdim
Valla belli olursa atayım fotoğraf :) hamileyken 15 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 10 kilosu gitmişti. Alamıyorum yurTdışından annem mamalar getirdi tık yok. Artık zorlamıyorum :)
Valla belli olursa atayım fotoğraf :) hamileyken 15 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 10 kilosu gitmişti. Alamıyorum yurTdışından annem mamalar getirdi tık yok. Artık zorlamıyorum :)