Silikon ameliyatı sonrasında kilo durumlarınız değiş ti mi?

Bende ameliyattan sonra kilo alanlardanim 😩 58 kg ydum ameliyattan önce simdi 63 kg oldum ve gram veremiyorummmm neden böyle oldum anlamiyom bi senede gecti üstünden yapisti bana kilolar tek o yönden dertliyim😟

Yazınca yuhlanacağım 🤣 36 kilo olarak girdim ameliyata hala aynıyım sabah tartıldım. Bende değişiklik yok. Ameliyat olalı 2 ay oluyor.

28 yaşındayım. 4 senelik evliyim. 2.5 yaşında kızım var 🤣🤣🤣🤣🤣 genetik anacım. Babam da 45 kilo 1.78 boyu var 🤣🤣🤣
Valla ben inanamıyorum bi foto atsana çok merak ettim. Bide boyun kaç. Kral biz komple şişmanız ben en son ne zaman 36 kilo oldum acaba :KK53:
Ayy iyice tribe girdim 😁😁😁

Valla ben inanamıyorum bi foto atsana çok merak ettim. Bide boyun kaç. Kral biz komple şişmanız ben en son ne zaman 36 kilo oldum acaba :KK53:
Ayy iyice tribe girdim 😁😁😁
Valla belli olursa atayım fotoğraf :) hamileyken 15 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 10 kilosu gitmişti. Alamıyorum yurTdışından annem mamalar getirdi tık yok. Artık zorlamıyorum :)

Valla belli olursa atayım fotoğraf :) hamileyken 15 kilo aldım. Doğumdan çıktığımda 10 kilosu gitmişti. Alamıyorum yurTdışından annem mamalar getirdi tık yok. Artık zorlamıyorum :)
Bende mutfağın kapısından geçince kilo alıyom 😁

X