Silikon ameliyatı sonrasında kilo durumlarınız değiş ti mi?

MUMU02

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
330
3
54
Arkadaşlar,

Ben ameliyata gideceğim sabah evden çıkarken 59 kiloydum şu anda 63 kiloya yakınım 10. gün gubün bu duruma ödem narkoz vs diyorlar aynı durumları yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim

darısı benim basıma inşallah kaydirigubbakcemile2 45 kiloyum.kilo alsam fena olmaz.ameliyattan sonra merakla takip etcem bunu hihoyyyt

Ben narkozdan yemek yiyememiştim kilo vermiştim. Şimdi 4 buçuk ay geçti ve 2 kilo aldım.

Arkadaşlar,

Ben ameliyata gideceğim sabah evden çıkarken 59 kiloydum şu anda 63 kiloya yakınım 10. gün gubün bu duruma ödem narkoz vs diyorlar aynı durumları yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim

Ameliyat olalı 1 ay oldu ve kilomda hiç bir değişiklik olmadı. Sadece ameliyatın ilk haftasında vücudumda şişlik vardı o da geçti :)

amelıyat oldum ertesı gun tartıldım 100gr artıs olmus onlarda sanırım prtoezlerdendır :KK70:

daha sonra da almadım keske alsam :KK43:

Ben Barış Bey'e 1.ayda kontrole gittiğimde demiştim ki o kadar çok kilo almaya başladım ki önüne geçemiyorum.
Bu ameliyattan sonra herkes kilo aldığını düşünür ama bu şişkinlikten kaynaklanır dedi ameliyat sonrası vucutta olurmuş ve bir kaç aya kadar atarsın demişti. Ben de yok yahu boğazım durmuyor yiyorum demiştim D:
Hakkaten Haziran kontrolume varmadan bir kilo verdim bir anda sanki 10 kilo vermiş gibi hissettim tığ gibi oldum :KK70:

Muhtemelen anestezi sonrası vucutta ödem oluşuyor bir de ilk günlerde çok kıpırdaşamadığımız için bunu kilo aldık diye yoruyoruz galiba. Bir anda vereceksin canım kilolarını rahat ol :) Bol bol bitki çayı iç :)

canım benim ,

benim sebebim belli sigara yok yerine bol bol abur cubur var , eee malum kollarıma yüklenemediğim için işte yapmıyorum. Bir kere yapıyım dedim ağrım oldu o nedenle bir an önce toparlanmayı bekliyorumn:)))))

canım benim ,

benim sebebim belli sigara yok yerine bol bol abur cubur var , eee malum kollarıma yüklenemediğim için işte yapmıyorum. Bir kere yapıyım dedim ağrım oldu o nedenle bir an önce toparlanmayı bekliyorumn:)))))

Canım Özel mesaj gönderemiyorum onun için buraya yazıyorum.

Merhaba Mumucum ağrılarım maalesef devam ediyor 3gün önce doktora gittim yapabileceğim bir şey yok dedi .Tam 6 ay oldu heralde bir siniri ya kopardılar yada kesildi, şimdi nörapatik ağrı için ilaç kullanıyorum oda ağrıyı biraz dayanılır hale getiriyor. tam olarak geçmiyor şimdi bunu deniyorum sanırım en az3 ay sürer daha sonra nöralterapi denilen bir tedavi varmış olmassa onu deneyeceğim.Çok üzülüyorum göğüslerim gerçekten çok güzel oldu çok doğal .Doktorum da çok iyi ama ,oldu .Aslında doktorum biraz ilgisiz davrandı ,doktorların çoğu böyle zaten bir problem çıkınca hiç üstlenmiyorlar. Göğüs ameliyatı olanları okuyorum benim gibi bir problem yaşayan yok gibi yada ben okumadım.Yapacak tek şey ALLLAH'a dua etmek.

Acil şifa diliyorum sana canım acaba bir başka doktorada danışsan mı keşke barış beye sorsaydık senin durumunu hiç düşünemedim bugün kontrolüm vardı

Sabırlı ol barış bey bana sinirlerin daha hızlı toparlanması içib B vitamini önerdi. bende kullanıyorum sende kullansan acaba yardımcı olurmu ne deersin

Teşekkürler canım önerilerin için.Ama benimkiler "B" vitamini ile toparlanırmı bilemiyorum.Barış beye sorarsan çok sevinirim. Sanada geçmiş olsun güle güle kullan..:) ..Görüşmek üzere..

Canım Özel mesaj gönderemiyorum onun için buraya yazıyorum.

Merhaba Mumucum ağrılarım maalesef devam ediyor 3gün önce doktora gittim yapabileceğim bir şey yok dedi .Tam 6 ay oldu heralde bir siniri ya kopardılar yada kesildi, şimdi nörapatik ağrı için ilaç kullanıyorum oda ağrıyı biraz dayanılır hale getiriyor. tam olarak geçmiyor şimdi bunu deniyorum sanırım en az3 ay sürer daha sonra nöralterapi denilen bir tedavi varmış olmassa onu deneyeceğim.Çok üzülüyorum göğüslerim gerçekten çok güzel oldu çok doğal .Doktorum da çok iyi ama ,oldu .Aslında doktorum biraz ilgisiz davrandı ,doktorların çoğu böyle zaten bir problem çıkınca hiç üstlenmiyorlar. Göğüs ameliyatı olanları okuyorum benim gibi bir problem yaşayan yok gibi yada ben okumadım.Yapacak tek şey ALLLAH'a dua etmek.

Öncelikle geçmiş olsun. DR'unun ismini vermende sakınca var mı?

Öncelikle geçmiş olsun. DR'unun ismini vermende sakınca var mı?

Merhaba İlknurcum çok teşekkürler tabiki sakınca yok T. Tiryaki . Aslında yazdığım gibi iyi bir doktordur ama maalesef hiç bir doktor hatasını görmek istemiyor. Ama başka bir doktorun kini doktor hatası diye ballandırıyorlar. İnşallah benim başıma gelen kimsenin başına gelmez . :çok üzgünüm:

ben 2 kilo almıştım silikonun ağırlığı da olabilir :)

Silikonun ağırlığını çıkmak gerekiyor. Neticede iki memede toplamda 800 gr yani bir kiloya yakın silikon protez var. Tartılırken silikon ağırlığını düşmek gerekiyor

X