Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,
Ben ameliyata gideceğim sabah evden çıkarken 59 kiloydum şu anda 63 kiloya yakınım 10. gün gubün bu duruma ödem narkoz vs diyorlar aynı durumları yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim
canım benim ,
benim sebebim belli sigara yok yerine bol bol abur cubur var , eee malum kollarıma yüklenemediğim için işte yapmıyorum. Bir kere yapıyım dedim ağrım oldu o nedenle bir an önce toparlanmayı bekliyorumn:)))))
Canım Özel mesaj gönderemiyorum onun için buraya yazıyorum.
Merhaba Mumucum ağrılarım maalesef devam ediyor 3gün önce doktora gittim yapabileceğim bir şey yok dedi .Tam 6 ay oldu heralde bir siniri ya kopardılar yada kesildi, şimdi nörapatik ağrı için ilaç kullanıyorum oda ağrıyı biraz dayanılır hale getiriyor. tam olarak geçmiyor şimdi bunu deniyorum sanırım en az3 ay sürer daha sonra nöralterapi denilen bir tedavi varmış olmassa onu deneyeceğim.Çok üzülüyorum göğüslerim gerçekten çok güzel oldu çok doğal .Doktorum da çok iyi ama ,oldu .Aslında doktorum biraz ilgisiz davrandı ,doktorların çoğu böyle zaten bir problem çıkınca hiç üstlenmiyorlar. Göğüs ameliyatı olanları okuyorum benim gibi bir problem yaşayan yok gibi yada ben okumadım.Yapacak tek şey ALLLAH'a dua etmek.
İlknurcugum,sen doktor araştırıyorsun galiba??Öncelikle geçmiş olsun. DR'unun ismini vermende sakınca var mı?
Öncelikle geçmiş olsun. DR'unun ismini vermende sakınca var mı?