Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sertlik asla kalmıyor bildiğin meme dokusu ama diri meme dokusuarkadaşlar ameliyat olanlar hani emzirenler bilir sut dolar göğüsler böyle mi oluyor hiç yumuşamıyor mu silikon sert bir madde mi? Böyle sert olucaksa eşim yaptırmami istemiyor. Yani süt dolmuş sertligi
Etiket yapamamışsın sanırım tesadüfen gördüm yazını cnm ,ama izlemeye aldım seni. Öncesi sonrası hepsini görebilirsn. İnşallah sende kavuşursun bian önce seninde mutluluğunu paylaşırız hepberaber :)ayy hepinize çok teşekkür ederim cvp için özelden bazı arkadaşlar paylaştı muhteşem oluyor yaa. kahvemveben biarada sana çok özeniyorum yaptirdim 11. gün oldu bile oncesi sonrasi paylaşırsan çok sevinirim sansürlü enazindan:)
inşallah canım ya ama bu forumda çok iyi insanlar var. Burayı okuduktan sonra cesaret geldi. Elbette ben de paylaşıcam. Daha yeniyim öğrenmeye çalışıyorum bu siteyi. En kötüsü fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum bi turluEtiket yapamamışsın sanırım tesadüfen gördüm yazını cnm ,ama izlemeye aldım seni. Öncesi sonrası hepsini görebilirsn. İnşallah sende kavuşursun bian önce seninde mutluluğunu paylaşırız hepberaber :)
Sol üst taraflara bak albümler yazıyo oraya basınca albüm oluştur yazıyo cnm ordan yaparsın ,albümler yazısını göremiyorsan forumlar yazıyoya onun yanında 3çizgi yeri var ona bas..inşallah canım ya ama bu forumda çok iyi insanlar var. Burayı okuduktan sonra cesaret geldi. Elbette ben de paylaşıcam. Daha yeniyim öğrenmeye çalışıyorum bu siteyi. En kötüsü fotoğraf yüklemeyi beceremiyorum bi turlu
Evet cnm ameliyat öncesi bende eski hallerini koymuştum ,bunun sebebi seni izlemeye alıcaklar için güvenme yolu. Fotosu olmayanlar genelde izlenmiyor çünkü Ama ben genelde fotosu olmayanları inceliyorum eğer yeni üyeyse ve mesaj sayısı azsa izlemeye almıyorum .Seni oyüzden izledim :))şimdi bi de şunu anlamadim albümlük de bişeyim yok henuz Olmayan memelerimi mi paylaşmalıyım anlamadim:)Senin süreç nasıl gidiyor en son gördüğümde çok güzeldi ödem indi mi
Merhaba adina cok sevindim peki yuz ustu yatinca silikonu hissediyor musun veya normal zaman da hissediyor musun gogsunde silikon oldugunuDoğum yapmış biri olarak söyleyebilirim. Öyle bir sertlik olmuyor. Ama ilk zamanlarda odemlerden sertlik oluyor bunu anlat esine. 3.ayin icindeyim kendi mememden farki yok gayet yumusak. Esinin icinin rahat etmesi icin söylüyorum; eşimle test edildi doğalından farki olmadığını söylüyor yani sikinca falan elin seklini aliyor. Rahat rahat yaptirabilirsin tatlim.
Görmüşken bende kendi adıma cvb veriyim istedim,, ben 20.ci günümdeyim ve normal yürürken veya yatarken hissetmiyorum ama bazı güç gerektiren işlerde mesela en basitinden pompalı damacanayı basarken sağ kolumla basıyorum ve içerde kasaltı olduğu için olsa gerek kol kası çalışınca silikonun yukarı aşağı oynadığını hissediyorum, acı ağrı yok ama his bi tuhaf işte :))Merhaba adina cok sevindim peki yuz ustu yatinca silikonu hissediyor musun veya normal zaman da hissediyor musun gogsunde silikon oldugunu
Dikişlerin alınmasına gerek yok. Suda eriyebilen estetik dikişler kullanılıyor ameliyat için.Merhaba arkadaşlar ameliyat sonrası dikişler ne zaman ve nasıl alınıyor bilgi verebilecek var mı?
İnsallah canim bana mesaj atar misin ozelden fotograf atiyim sana sende bana at goriyim nasil duruyo gercekten coookk merak ediyorummGörmüşken bende kendi adıma cvb veriyim istedim,, ben 20.ci günümdeyim ve normal yürürken veya yatarken hissetmiyorum ama bazı güç gerektiren işlerde mesela en basitinden pompalı damacanayı basarken sağ kolumla basıyorum ve içerde kasaltı olduğu için olsa gerek kol kası çalışınca silikonun yukarı aşağı oynadığını hissediyorum, acı ağrı yok ama his bi tuhaf işte :))
Ama ne hikmetse sol kolumda pompalarken sol mememde zerre kıpırdama olmuyo aynı eski mememdeyken nasılsa öyle hiç fark his yok, sağ memem sanırım zamanla geçicek oynaması, umarım hep böyle kıpırdamaz :))
Yüz üstü hic uyuyamam, ama kizimla oynarken falan öyle yatınca birsey hissetmiyorum. Ve sana şöyle diyeyim bu hafta eve boya yaptik kendimiz temizlik falan.. acaba hissettirir mi? Kendini diye düşündüm baslamadan.. masallah tık yok... sanki doğuştan benimleler.Merhaba adina cok sevindim peki yuz ustu yatinca silikonu hissediyor musun veya normal zaman da hissediyor musun gogsunde silikon oldugunu
Etiket yapamamışsın sanırım tesadüfen gördüm yazını cnm ,ama izlemeye aldım seni. Öncesi sonrası hepsini görebilirsn. İnşallah sende kavuşursun bian önce seninde mutluluğunu paylaşırız hepberaber :)