V
velespit
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi silikon
Merhaba arkadaslar ben de silikon ameliyati olucam haftaya bugun. Benim bir arkadasimdada ayni problem oldu tek memede, sonra doktoru 6 ay sonra tekrar kesip dikti bir müddet sonra his gelmeye basladi. İkimizde hayret etmistik. Doktorlarinizla konustunuzmu bu durumu sinirler kendini tazeledi inanin. Ben de meme ucu dusunuyordum ama simdi tirstim walla
tatlım bana ameliyat olmadan hemşire mavı bi kıyafet getirdi.
kolları ve etek boyu uzun. arkası ıplıklerle baglanıo.
içinde sadece kilotun kalıo.
ameliyata gırmeden once ojelerını fln cıkarmayı unutma. tırnaklardan da kontrol yapıolarmıs cunku.
Arkadaaşım merhaba.
Senın meme ucu his kaybın ne kadar zamanda geri geldi. Ne olur bilgi verirmisin.
ojelerin çıkma nedeni ameliyat sırasında parmağına bi cihaz takmaları. ordan kalp atışlarını tansiyonunu vs... görüyorlar ekranda. siz iç çamaşırıyla girseniz de o orda sabit kalmıyor kızlar. size sonda takılıyor ameliyatta. nerenize takılıo sanıosunuz:):):) sizi bayılttıktan sonra yapıyorlar tabiki sempatiksalakcinni
ya arkadaslar kimse yardimci olmayacakmi her gun bi cvp vardir umuduyla bakiyorum cok mu sey istemisim acaba :s
Merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum.meme ucu tutmadı.bence hiç canınızı sıkmayın.en az 6 ay/1 yıl arası hissizliğin ortadan kalkacağını söyledi doktorum.çok geçmiş olsunMeme protezi yaptırdım 4 ay oldu sol meme ucu çevresinde hissizlik uç kısmında da acı var ve hala geçmedi? Geçer mi? Benim durumum da olan var mı? Doktorum geçer dedi ama hiç bir değişim olmadı umudumu kaybediyorum yavaş yavaşsizin hissizliğiniz geldi mi?