S
silikon
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi silikon
Mrb kızlar
Martın 9'unda silikon taktırdım.
Meme ucundan kesi yapıldı. 325 cc pütürlü yüzeyli mentor marka yuvarlak silikon konuldu kas altına.
Ama aradan 3bucuk ay geçmesine rağmen sol göğsümde hiç his yok
Böyle bi durum yaşayan ve geçip geçmeyeceğini bilen varsa lütfen yazsın:a015:
evet yumuşaklığı çk iyi
yanı ne sert ne çk yumuşak
sol taraf his kaybı dışında tam bi sanat eseriyken
sağ tarafta doktorun kas çekmesi dediği bir şey var
o durumu da iki hafta sonra tekrar ameliyat ederek halledecekmiş=(
geçmiş olsun canım işte bunları duyunca insan teredütte kalıyor insan doktorlarımızında hatası muhakkak var ama birazda şansmı bu ne kim yatı ameliyatını ?
Mrb kızlar
Martın 9'unda silikon taktırdım.
Meme ucundan kesi yapıldı. 325 cc pütürlü yüzeyli mentor marka yuvarlak silikon konuldu kas altına.
Ama aradan 3bucuk ay geçmesine rağmen sol göğsümde hiç his yok
Böyle bi durum yaşayan ve geçip geçmeyeceğini bilen varsa lütfen yazsın:a015:
canım benim bildiğim meme ucu kesilerinde hissizlik süresi uzayabiliyor..
geçmiş olsun, ben de meme ucu kesisiyle ameliyat oldum, önce sağ göğsümün ucu acayip acıyordu ve gıdıklanmıyordu, ama şimdi çok daha iyi ve his var Allah'a çok şükür his kaybım yok. Senin göğüslerindeki durum ne?his gelsin de yeterki uzun sürede gelsin önemli diil
saol cnm
geçmiş olsun, ben de meme ucu kesisiyle ameliyat oldum, önce sağ göğsümün ucu acayip acıyordu ve gıdıklanmıyordu, ama şimdi çok daha iyi ve his var Allah'a çok şükür his kaybım yok. Senin göğüslerindeki durum ne?
cnm artık yapıcak bısı yok
ben durumu kabullendım
en azından eskı kotu goruntu yok
sende kendını uzme
bakarsın belkı duzelır bı gun
sınırler ck gec onarıo kendını bılıosun
benım kas altımdan yapıldı hıs kaybı dıye bır sey olmadı cok da memnunum fazla sıkıntım olmadı 1 ay bıraz zorluk cektım ama ozelde yaptırdıgım ıcın aklımda hıc soru ısaretı kalmadı 2 yıl oldu.