Silikon ameliyatı sonrası göğüs ucunda his kaybı=(

Merhaba arkadaslar ben de silikon ameliyati olucam haftaya bugun. Benim bir arkadasimdada ayni problem oldu tek memede, sonra doktoru 6 ay sonra tekrar kesip dikti bir müddet sonra his gelmeye basladi. ıkimizde hayret etmistik. Doktorlarinizla konustunuzmu bu durumu sinirler kendini tazeledi inanin. Ben de meme ucu dusunuyordum ama simdi tirstim walla

Merhaba arkadaslar ben de silikon ameliyati olucam haftaya bugun. Benim bir arkadasimdada ayni problem oldu tek memede, sonra doktoru 6 ay sonra tekrar kesip dikti bir müddet sonra his gelmeye basladi. İkimizde hayret etmistik. Doktorlarinizla konustunuzmu bu durumu sinirler kendini tazeledi inanin. Ben de meme ucu dusunuyordum ama simdi tirstim walla

cnm ben bı kac kısıyle gorusmustum amelıyat oncesınde
meme altından olan kesıde ız kalıo dedıler hep
en ııısı aslında meme ucu kesısı ama tabıkı sorunlar cıkabılıo
bgn doktoruma tekrar gıdıcem
ayrıntılı bılgı aldıktan sonra en gec yrn tekrar yazarım

Arkadaaşım merhaba.

Senın meme ucu his kaybın ne kadar zamanda geri geldi. Ne olur bilgi verirmisin.

tatlım bana ameliyat olmadan hemşire mavı bi kıyafet getirdi.
kolları ve etek boyu uzun. arkası ıplıklerle baglanıo.
içinde sadece kilotun kalıo.
ameliyata gırmeden once ojelerını fln cıkarmayı unutma. tırnaklardan da kontrol yapıolarmıs cunku.

ojelerin çıkma nedeni ameliyat sırasında parmağına bi cihaz takmaları. ordan kalp atışlarını tansiyonunu vs... görüyorlar ekranda. siz iç çamaşırıyla girseniz de o orda sabit kalmıyor kızlar. size sonda takılıyor ameliyatta. nerenize takılıo sanıosunuz:):):) sizi bayılttıktan sonra yapıyorlar tabiki sempatiksalakcinni

Arkadaaşım merhaba.

Senın meme ucu his kaybın ne kadar zamanda geri geldi. Ne olur bilgi verirmisin.

cnm bn ameliyat olalı bir yıl oldu
ama hala his yok
yalnız uca yakın yerlerde yavas yavas his gelio
kesilen yerde içine alet giren yerde bu gibi durumlar olabilio tabi bunyeden bunyeye değişio bu durum
ufak ufak gelıo his

çok sevindim gelmesine.
İnşallah bende de bir an gelir. Çünkü memede sızlama yapıyor. sende de sızı olmuşmuydu uyuşukluğa bağlı. doktor bana ameliyat öncesi son kararımı sordu ameliyat yeri hakkında. 1 ayda his gelir dedi. birse asimetrikti benım. onun için meme ucunu istiyordu kendisi. ben de tamam 1 ay sorun değil dedim. 15 marta 1 yıl oldu hala var. çok kafama takıyorum. bend e eğer geri gelmezse diye ömür boyu sızıya daynamam çünkü. bu hafta kontrolum var tekrar soracam. kendine iyi bak. cavep için de çok teşekkürler.

arkadaşım 1 yıl yazmışım. 1 ay oldu. kusura bakma

canım o bende bir sene surdu,ama su anda tamamen hersey yoluna girdi.korkacak bırsey yok

ojelerin çıkma nedeni ameliyat sırasında parmağına bi cihaz takmaları. ordan kalp atışlarını tansiyonunu vs... görüyorlar ekranda. siz iç çamaşırıyla girseniz de o orda sabit kalmıyor kızlar. size sonda takılıyor ameliyatta. nerenize takılıo sanıosunuz:):):) sizi bayılttıktan sonra yapıyorlar tabiki sempatiksalakcinni

ay evet cok kotu bir psikolojıydı o

ben yaklaşık 5 ay önce ameliyat oldum ve halen sol göğsümün ucunda his kaybı mevcut üstüne yatarken ağrı yapıyor rahatsız ediyor. doktorum herşeyin yolunda olduğunu hissin bisüre sonra geliceğini söyledi ama nafile sağ göğsümde herşey normal.

arkadaşlar ben artık kendi dr uma pek inanmıyorum maalesef 1,5 yıl oldu neredeyse hala his yok sol göğsümde, merak ettiğim bu hissizlik emzirmemi etkilermi dr una güvenen bir arkadaş bunu sorup öğrenebilirse çoook sevinirim. şimdiden teşekkürleeer

kızlar aklınızda olsun bende 10 ay önce hemde göğüs ucumdan kesiyle ameliyat oldum ama hiç his kaybı yasamadım ben acıbadem maslak şükrü yazara oldum.kendisi mikrocerrahi doktoruda oldugu için bu konuya çok dikkat ediyor şükrü bey.bence yaptırırken sizde buna cok dıkkat edin.göğüs ameliyatında cok önemli bir konu

ya arkadaslar kimse yardimci olmayacakmi her gun bi cvp vardir umuduyla bakiyorum cok mu sey istemisim acaba :s

merhaba, bir süredir göğüs büyütme ile ilgili araştırmalar yapıyorum vardığım sonuç her uygulamanın avantajı ve dezavantajları olduğu

her doktor da ayrı tekniği kabul edip öneriyor. bu durumda biraz şans biraz da içinizin rahat edeceği yöntem öenmli sanırım.

meme ucu kesiği: çoğunluğu bunun önce riskinden bahsediyor özellikle doğum yapmamış bayanlar için.
fakat üç kesik içinde izi en silik olan bu çünkü meme ucunun derisi beyaz tenden farklıymış normal bir yarada bile izsiz iyileşirmiş.

meme altı: göğüs çukurundan yapılıyor.çoğu doktor az risksiz olduğunu savunuyor.

koltuk altı: çok azı bunu savunmakta ve kullanmakta. nedeni göğse çok uzak olması ve tuzlu su
protezlerin kullanılması, tuzlu su zamanla buharlaşarak eksilebiliyormuş

izsiz olması çok önemli elbette ama ben henüz evli değilim bebeğim de yok sırf 4cm iz ve hele hele hissizlik gibi ciddi bir risk varken bu uygulamayı düşünmüyorum.
meme altı yaptırıcam.

ya arkadaslar kimse yardimci olmayacakmi her gun bi cvp vardir umuduyla bakiyorum cok mu sey istemisim acaba :s

Canım uzun zaman geçmiş ama aynı sorun şuan bende de var. Ben meme altı kesisiyle ameliyat olduğum halde sol meme başında his kaybım mevcut. Senin meme başı hissin geri geldi mi? Burada yazan arkadaşlarda bir iyileşme söz konusu mu? Lütfen paylaşalım, neler yaptınız ?

Merhaba ben 2 ay Öne göğüs altı ameliyat oldum sol göğsüm de his yok ve diğerine göre ucu daha farklı üst kısmı Şiş sanırım his geri gelmeyecek sizde bir değişiklik oldu mu?

Meme protezi yaptırdım 4 ay oldu sol meme ucu çevresinde hissizlik uç kısmında da acı var ve hala geçmedi? Geçer mi? Benim durumum da olan var mı? Doktorum geçer dedi ama hiç bir değişim olmadı umudumu kaybediyorum yavaş yavaş 😔 sizin hissizliğiniz geldi mi?

Meme protezi yaptırdım 4 ay oldu sol meme ucu çevresinde hissizlik uç kısmında da acı var ve hala geçmedi? Geçer mi? Benim durumum da olan var mı? Doktorum geçer dedi ama hiç bir değişim olmadı umudumu kaybediyorum yavaş yavaş 😔 sizin hissizliğiniz geldi mi?
Merhaba ben 3 hafta önce ameliyat oldum.meme ucu tutmadı.bence hiç canınızı sıkmayın.en az 6 ay/1 yıl arası hissizliğin ortadan kalkacağını söyledi doktorum.çok geçmiş olsun 💐

X