silikon ameliyat sonrası ne kadar küçülme olur?

peki cnm nasıl istersen..

ayşegülcüm benim boyum 170 kilom 55 sıfır kuptan bye çıktım bazı sütyenlerde c ama asıl ölçüm b oldu keşke c olsaydım diyorum doktorumda kontrollerde aslında 375cc de olurmuş dedi madem içi boş sütyenler götür yanında içlerine dene içine sinmiyorsa miksle konuşmanı ve onun resimlerine bakmanı tavsiye ediyorum.çünkü yanlış hatırlamıyorsam onun ameliyat öncesi ölçüsü 75b idi ve ameliyat ile 270cc takıldı ve en son görüntü avatarında var ben yanlış bilgilendirmeyeyim seni direk miksle konuş bence.

evet evet.. bende baştan beri normal c diyordum.. ama bunca zaman sonra dolu bir b olunca da insan şikayet edemiyor. aslında bende şimdi tam olarak neyim bilmiyorum ... ameliat olalı 1 hafta olmadı ve ameliyatta takılan sütyenin ardından sadece 1 tane de ben sporcu sütyni aldım. diğerlerini de denemek lazım belki farklı durur. hem görünüş olarak sporcu sütyeni ile diğerleri arasında farta olabilir. belki sporcu sütyeni daha üstten bastırıor olabilir.. ama bence kendim için gördüğüm gelecek kesinlikle dolu bir c cup değil. belki sonra küçük bir c cup olur .. (mu) bilmem.. denemem lazım canım.. hayatımda hiç denemedim ki bu kuplarıı

cnm miksle konuştuk bunları..kızıda baydım iyice:) kusura bakmayın valla farkındayım baydım ama kararsızlık çok kötü birşey..çok az kaldı ameliyatıma..

benım doktorum odemler ıcın yuzde 5 ve 10 arası etkıler fazla etkılemez demıstı.bı de ınsanın gozu alısıyor sankı sonradan kuculmus gbı gelıyor.benm de 275 cc aynen 3 hafta oldu amelıyat olalı sıslıkler ındı baya bana da ılk kuculdu gbı geldı arkadaslarım hc te ole deıl sana ole gelıo sıslıkler ınmıs sertlık gtmıs hatta daha da dogallasmıs dıolar...bıraz da sanrım psıkolojık

çok sevindim. yarın ameliyat olalı tam 1 hafta olacak. göğsümde ağrılar olması normal mi? sanki baskı hissediyorum. bir de benim göğsümde fibro kistler vardı sanki onlarda arada sıkıştı kaldı baskı oluyo gibi..:78: komik belki psikolojik bi his olabilir.. ilk günler bende endişe ettim ama artık ölçüyorum pek farketmiyor göğüs ölçüsü .. sadece göğüs üstünde şişlik var birinde daha fazla onun inmesini bekliyorum...

cnm bence normaldir ağrıların..daha çok yeni çünkü..ii bari cnm sevindim artık pek fazla değişmediğine..

iyi hadi pıtpıt cım bak 1 hafta geçti bile ne mutlu baskı ve ağrı olacak okadar sorun değil Resimlerini bekliyoruz bu arada :81:

cnm bence normaldir ağrıların..daha çok yeni çünkü..ii bari cnm sevindim artık pek fazla değişmediğine..

evett doğru aslında. ben sabırsızım sanırım :) .. çok değil ama hafifte olsa var ve kendini iyi sanıp çok yormamak lazımmış :)).. ben iyiyim diye çıktım dışarı ( mecburi bi kaç işim için) dönüş zor.. yanii.. sırtın biraz ağrıyo.. göğüste baskı ağrılar birazcık oluyo.. uzanıp dinlenince geçiyor.. ben pek ameliyat olmuşum gibi davranmıyorum sanırım. dikkate etmek lazım yinede.. aklında bulunsun.

bu arada senin işi hallediyorum şu an:82::82:

ayyyy bekliyorum heyecanla

hımm bir de hep kapalı kapalı sivilceler de çıktı bende ciciler arasında.. ama umrumda mı hayırr.. nasılsa geçeceekk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…