- 16 Mayıs 2008
- 480
- 3
şu an şişim hala şekerim.. ama açıkcası casus erkek sineklerden bahsedilmiş o yüzdende çekiniyorum biraz :78: beni anlayacağını umarım. belki fazla utangaçlık ne biliimm..:78::78: paylaşan arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum ve inanılmaz destek oluyor fikir vermek açısından.. zaten bende bunu düşündüm. bilmiyorum. belki sonra koyarım.. şimdilik kusura bakmayın lütfen...:78::78::78:
peki cnm nasıl istersen..
canı msajını aldımm.. :))) ama halaaözelden yazamıyorum mesaj sayım 90 olmuş, 10 tane daha lazım :))
tamam şekerimm :))..
ameliyat ne zamndı senin? tarih almıştın nisan kaçıydı?
cnm haftaya bugün ameliyatım..
ayşegülcüm benim boyum 170 kilom 55 sıfır kuptan bye çıktım bazı sütyenlerde c ama asıl ölçüm b oldu keşke c olsaydım diyorum doktorumda kontrollerde aslında 375cc de olurmuş dedi madem içi boş sütyenler götür yanında içlerine dene içine sinmiyorsa miksle konuşmanı ve onun resimlerine bakmanı tavsiye ediyorum.çünkü yanlış hatırlamıyorsam onun ameliyat öncesi ölçüsü 75b idi ve ameliyat ile 270cc takıldı ve en son görüntü avatarında var ben yanlış bilgilendirmeyeyim seni direk miksle konuş bence.
tamam canım benim o zamana kadar hallederiz kesin)
ben ve yeni sorularımm :)))
evett bu gün ameliyattan sonraki 3. günüm. 275cc yüksek profil yuvarlak mentor marka silikon implant takıldı.
ameliyat öncesi göğüs ölçüm 80cm, göğüs altım 76cm idi.
ameliyatın ertesi günü yani 1 günü 93-94 cm olan göğüslerim bu gün 87cm. bu hızla gidersek kalmıycak..
deneyim ve bilgilerinizi merakla bekliyorum.. sevgiler..
benım doktorum odemler ıcın yuzde 5 ve 10 arası etkıler fazla etkılemez demıstı.bı de ınsanın gozu alısıyor sankı sonradan kuculmus gbı gelıyor.benm de 275 cc aynen 3 hafta oldu amelıyat olalı sıslıkler ındı baya bana da ılk kuculdu gbı geldı arkadaslarım hc te ole deıl sana ole gelıo sıslıkler ınmıs sertlık gtmıs hatta daha da dogallasmıs dıolar...bıraz da sanrım psıkolojık
çok sevindim. yarın ameliyat olalı tam 1 hafta olacak. göğsümde ağrılar olması normal mi? sanki baskı hissediyorum. bir de benim göğsümde fibro kistler vardı sanki onlarda arada sıkıştı kaldı baskı oluyo gibi..:78: komik belki psikolojik bi his olabilir.. ilk günler bende endişe ettim ama artık ölçüyorum pek farketmiyor göğüs ölçüsü.. sadece göğüs üstünde şişlik var birinde daha fazla onun inmesini bekliyorum...
tamam cnm çok teşekkür ederim..valla çok makbule geçer..
cnm bence normaldir ağrıların..daha çok yeni çünkü..ii bari cnm sevindim artık pek fazla değişmediğine..
:)) seni anlıyorum.. buralarda mısın ..
evett doğru aslında. ben sabırsızım sanırım :) .. çok değil ama hafifte olsa var ve kendini iyi sanıp çok yormamak lazımmış :)).. ben iyiyim diye çıktım dışarı ( mecburi bi kaç işim için) dönüş zor.. yanii.. sırtın biraz ağrıyo.. göğüste baskı ağrılar birazcık oluyo.. uzanıp dinlenince geçiyor.. ben pek ameliyat olmuşum gibi davranmıyorum sanırım. dikkate etmek lazım yinede.. aklında bulunsun.
bu arada senin işi hallediyorum şu an:82::82:
Ayşegül özelden link gönderdin,aldınmı canım??Sorun varmı??
ayyyy bekliyorum heyecanla