silikon ameliyat sonrası ne kadar küçülme olur?

PITPIT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
114
6
ben ve yeni sorularımm :)))
evett bu gün ameliyattan sonraki 3. günüm. 275cc yüksek profil yuvarlak mentor marka silikon implant takıldı.
ameliyat öncesi göğüs ölçüm 80cm, göğüs altım 76cm idi.

ameliyatın ertesi günü yani 1 günü 93-94 cm olan göğüslerim bu gün 87cm. bu hızla gidersek kalmıycak :KK70::KK70:..

deneyim ve bilgilerinizi merakla bekliyorum.. sevgiler..

canım bence doktoruna sor yarın! bana garip geldi. ödemler insede okadr küçülme çok sanki. benim bir hafta oldu. küçülme yok. yavaş yavaş yumuşamaya başladılar

evett bu gün ameliyattan sonraki 3. günüm. 275cc yüksek profil yuvarlak mentor marka silikon implant takıldı.

ameliyatın ertesi günü yani 1 günü 93-94 cm olan göğüslerim bu gün 87cm. bu hızla gidersek kalmıycak :KK70::KK70:..

Nasıl yani 7 cm mi büyüdü sadece bir yanlışlık olmasın 80 iken şu 87 diyorsun Göğüs üstü ölçün değilmi doğru anlıyorum Ödem bile olsa bu kadar çabuk gitmezki en az 1 ayı bulur ödemin gitmesi sen Bencede bu durumu doktorunla Konuş ben de Hiç Küçülme Olmadı Kaya Gibiydi Yumuşadı Büyüklük aynı

cnm valla bnm de 1 haftayı geçti üst kısımlardaki şişlikler indi ama küçülme falan yok hala aynı boyda ama sertler bencede bi doktoruna sor

kızlaarr.. evett hesalara göre 6 cm 2 günde küçülmüş gibi :44::44::44:
allaa allaaa..:44::44::44: :KK45: 1dkk:KK45: acaba ilk gün yanlış mı ölçtüm. bundan snra her gün ölçücemkızlar haber veririm size.

durum: eski hali (ameliyat öncesi) göğüs altı 76cm, göğüs 80cm
ameliyattan sonra dün göğüs 87cm :KK9::KK9: sizi seviyorumm benimle kalınnnn:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayy evet Pıtpıt çım Yaaff sen Yanlış ölçtün mümkün değil okadar fark oabilmesi :KK57: :94: sen başka birine ölçtürt mezura ile yanlış çıkmasın hadi bakalım bilgi ver bize Seninleyiz bebeğimm :82: beklemedeyiz :82: :KK42:

:KK1::KK1::KK1::KK1: evet evet kesin ölçümde destek alıcam, hatta sağlama almak için bi kaç kez ölçücem.. :KK1:

iyi akıl verdiniz :KK28::KK28: teşekkür ederimm:81::81::81:

Ayy evet Pıtpıt çım Yaaff sen Yanlış ölçtün mümkün değil okadar fark oabilmesi :KK57: :94: sen başka birine ölçtürt mezura ile yanlış çıkmasın hadi bakalım bilgi ver bize Seninleyiz bebeğimm :82: beklemedeyiz :82: :KK42:

mumkun olabılır mıkscım amelıyat gunu 95 olan gögüs cevrem sımdi 88 ödem herkezde farklıdır okuyoruz canım karnına kadar ödem olabılıyor benım 1. aya kadar kuculme oldu ve 88 de sabıt kaldı

konu dışı olacak ama miks cim bugün yine çok güzel bir resim eklemişsin canım.seni göre göre artık randevu almaya karar verdim.bu akşam üstü arayıp alayım bari randevumu :21:

konu dışı olacak ama miks cim bugün yine çok güzel bir resim eklemişsin canım.seni göre göre artık randevu almaya karar verdim.bu akşam üstü arayıp alayım bari randevumu :21:

Canımsın :13: Teşekkürederim Al Randevunu Hayırlı Haberlerini Bekliyorum En GüzeLi sanada Yakışanı nasip Olsun sağlık ve Huzurla Rabbimden Dilerim Arkadaşım Sende yaza Rahat rahat CiciLerinLe gir :KK19: :KK70:

mumkun olabılır mıkscım amelıyat gunu 95 olan gögüs cevrem sımdi 88 ödem herkezde farklıdır okuyoruz canım karnına kadar ödem olabılıyor benım 1. aya kadar kuculme oldu ve 88 de sabıt kaldı

:26: Hıımm evet Cuburcum haklısın :nazar: Pıtpıt doğrusun ozaman arkadaşım Ödem Yüksek olabilirmiş herkes te farklı olabilir evet :KK42:

pıtpıtcım inşallah daha fazla küçülmezzz..kızlar bizim pıtpıtla ölçülerimiz aynı sayılır.benim de şuan göğüs ölçüm 80..ve haftaya ameliyatım var.doktor banada 275 veya 300 cc yuvarlak hıgh profil kullanacak..275 le 6-7 cm mi büyüyor yaa:KK43: 300 cc istiyorum ama oda çok büyük olmaz değil mi kızlar?büyük olmasındanda korkuyorum.90-92 olsa süperr olur.göğüsü az olupta kas altı 300 cc taktıran arkadaşlar şuanki meme ölçünüz ne?yardımcı olursanız çok sevaba girersiniz valla:)

Son düzenleme:
pıtpıtcım inşallah daha fazla küçülmezzz..kızlar bizim pıtpıtla ölçülerimiz aynı sayılır.benim de şuan göğüs ölçüm 80..ve haftaya ameliyatım var.doktor banada 275 veya 300 cc yuvarlak hıgh profil kullanacak..275 le 6-7 cm mi büyüyor yaa:KK43: 300 cc istiyorum ama oda çok büyük olmaz değil mi kızlar?büyük olmasındanda korkuyorum.90-92 olsa süperr olur.göğüsü az olupta kas altı 300 cc taktıran arkadaşlar şuanki meme ölçünüz ne?yardımcı olursanız çok sevaba girersiniz valla:)

arkadaşım ben ameliyat olmadan önce resmen dümdüzdü tahta gibi 350cc lik implant takıldı doktorum 300-350cc arası implantların 2 kup büyütmesinin beklendiğini söyledi belki fikir olur diye yazdım doktoruna kaç ccnin yaklaşık olarak kaç kupluk fark oluşturacağını sorabilirsin.ben ölçü olarak 75cmden 88-89 arası ölçüye ulaştım.dolu dolu b kup oluyor ama keşke c kup olsaydım boyun kısa değilse yakışır aslında.mesela miks var önceden göğüsleri varmış onda 270cc implant var ve gayette büyük ve güzel

CANIM benım 200 cc takıldı 80 b cup dolduruyor suanda cok memnnunum cok dogallar asırı bır sertlıkte yok mentor marka protoz yuvarlak kullanıldı bende 300 cc dıodum fakat ıyıkı bu olcude yapmıs doktor 300cc bana cok buyuk olurmuş:)

teşekkürler kızlar peki sizin de kas altı tekniklemi yapıldı? 200 cc kas altımı pamiran? (daha önce göğüsün vardı sanırım) ince uzunum pierlotti.kas altı 350 den memnunsan hatta daha büyüğüde olabilirdi diyorsan 300 cc büyük olmaz değil mi?şu boyut konusu yüzünden vazgeçmekten korkuyorum:KK43: kızlarrr yardımmmm ne olurrr...

Son düzenleme:
canım 75 80 bendenler e takılma onlar beden çevresi ölçüsü ile ilgili.. önemli olan cup ölçüsü.. yani aa mı b mi c mi d mi..

ben dün sporcu sütyeni aldım dolu dolu 75 b oldu. vücuduma oranlı normal memişler oldu. çok doğal duruyor ama küçülmesini istemiyorum. benim göğüs kafesim biraz dar ve belim de ince. evet belki biraz daha büyük olabilirdi .. ama olmasa da olurdu çünkü ben büyük göğüs olsun değil hep orantılı normal olsun sadece dedim hep. şu an sporcu sütnenini dolu dolu doldurmak inanılmaz geliyor.. ama mix in arzumm un diğer arkadaşlarında çok güzel.. benim kadar değiller daha büyükler.. onlar daha c cup gibi.. hatta arzum a d bile belki olur.. bilemiyorum tabii uzaktan..

ama artık normal boyutta memişlerim var ve derdim tasam bitti.. :)) mutluyum. ameliyat öncesinde çok dertlendim nasıl olacak diye ama daha öncesinde büyük hayallerim yoktu. sadece her şey normal boyutta olsun yeter diyodum :))..

önemli olan senin beklentin canım :)))..

canım 75 80 bendenler e takılma onlar beden çevresi ölçüsü ile ilgili.. önemli olan cup ölçüsü.. yani aa mı b mi c mi d mi..

ben dün sporcu sütyeni aldım dolu dolu 75 b oldu. vücuduma oranlı normal memişler oldu. çok doğal duruyor ama küçülmesini istemiyorum. benim göğüs kafesim biraz dar ve belim de ince. evet belki biraz daha büyük olabilirdi .. ama olmasa da olurdu çünkü ben büyük göğüs olsun değil hep orantılı normal olsun sadece dedim hep. şu an sporcu sütnenini dolu dolu doldurmak inanılmaz geliyor.. ama mix in arzumm un diğer arkadaşlarında çok güzel.. benim kadar değiller daha büyükler.. onlar daha c cup gibi.. hatta arzum a d bile belki olur.. bilemiyorum tabii uzaktan..

ama artık normal boyutta memişlerim var ve derdim tasam bitti.. :)) mutluyum. ameliyat öncesinde çok dertlendim nasıl olacak diye ama daha öncesinde büyük hayallerim yoktu. sadece her şey normal boyutta olsun yeter diyodum :))..

Vayy...adım geçiyor burada,neler oluyor kızlar hee..:KK9: Şaka şaka.Canım ben bazı sütyen bedenlerinde c cup takıyorum,bazılarındada d cup takıyorum.Sütyenin kesimine göre degişiyor,mesela albümde üzerimde tül sütyen olan çamaşırım c cup.Beden ölçünden mutluysan sorun yok tabi,önemli olan mutlu olmak.Ben böyle bir gögüs istiyordum hep,doktorumda beni kırmadı yaptı sagolsun.önemli olan doktorunuza nasıl bir gögüs istediginizi tam olarak anlatabilmektir.Öpüyorum sizi,hepimize mutlu günlerr..:KK54::KK54:

cnm ben zaten ameliyatla kaç cup olurum diye tahmin yürütmeye çalışıyorum ve bu yüzden soruyorum ameliyat öncesi ve sonrası göğüsler kaç oldu diye..cnm albüm yapacakmısın?ben resim görmeyi çok istiyorum..nasıl durduğunu merak ediyorum çok..

cnm ben zaten ameliyatla kaç cup olurum diye tahmin yürütmeye çalışıyorum ve bu yüzden soruyorum ameliyat öncesi ve sonrası göğüsler kaç oldu diye..cnm albüm yapacakmısın?ben resim görmeyi çok istiyorum..nasıl durduğunu merak ediyorum çok..

benceee... 275cc dolu b cup olur.. 300cc de normal c cup.. tabii bunu seninle ölçülerimizin yakın olduğunu bildiğim için söylüyorum canım :)

şu an şişim hala şekerim.. ama açıkcası casus erkek sineklerden bahsedilmiş o yüzdende çekiniyorum biraz :78: beni anlayacağını umarım. belki fazla utangaçlık ne biliimm..:78::78: paylaşan arkadaşlarımıza çok saygı duyuyorum ve inanılmaz destek oluyor fikir vermek açısından.. zaten bende bunu düşündüm. bilmiyorum. belki sonra koyarım.. şimdilik kusura bakmayın lütfen...:78::78::78:

X