kas altı biraz daha ağrılı oluyor ama en azından 10.cu günden sonra hızlı bi iyileşme dönemine giriliyor.15.ve 20.ci gün artık kısmen eski hayata dönülmüş oluyor.ağır kaldırma konusunda da 1 ay normal bir süre.iyileşmek için cok yeterli bir zaman
herkese merhaba, bende kk yeni üyelerindenim. yakında silikon ameliyatı olacağım. sanırım önümüzdeki hafta.. daha sonrada önceden belirlenmiş bir gezi programım var şehir dışına. ameliyat ile seyahat arası yaklaşık 1 ay. dr uma sordum 1ay yeterli dedi. ancak detaylar burada daha iyi konuşuluyor, çünkü yaşayanlar samimice paylaşıyorlar. ameliyatın hemen sonrasındaki saatlerde ağrı çok mu oluyor acaba? benim kas altı meme altı kesisi olacak. anladığım kadarı ile kas altı biraz daha ağrılı bir operasyon? kaç gün sonra dışarı çıkıp gezebilirim, ya da kendi işlerimi yapabilirim? kollarımı yukarı kaldırıp saçlarımı toplayabilirim? spora gidip en azından hızlı yürüyüş yapabilirim? ( e.. yaza giriyoruz biraz da kilo vermek lazım malum ) 1 ay sonra bavulumu kendim taşımam gerekecek. çok küçük bir bavul mecburiyeti var mı? yani ağırlık taşımada sıkıntılarınız neler? ne kadar zaman sonra ne kadar ağırlıklar taşınabiliyor?..:89::89:
uff.. çok soru sordum sanırım?? :78::78::78:
aslında bir de boyut meselesi var :78:.. ama onu sonraya saklayayım:78:
teşekkür ederim şimdiden ilginize..
çok saol cnm... bende baya bi araştırma yaptım ağrı ödem yöntem vs. ama ne kadarda olsa insan başına gelmeden tam olarak kavrayamıyor.. ama dediin gibi sabredicem ve sonra hep görüp imrendiim o güzel çamaşırlara saldırıcam
sen hangi doktora gidiyosun? ben eser aydoğduya yaptırdım estethica ataşehirde yaptı. boyum1.68 kilom 48 290cc yerlestirmiş kaçbeden olucam acaba çok merak ediyorum şuan o kadar şişlerki ağzıma giricek nerdeyse
Vücutta fazlasıyla bir ödem oluyor korkabiliyor da insan hareketsizlikten kilomu aldım acaba diye hiç endişelenmeyin yaklaşık 20 güne kadar da ödemler gidiyor tabi bu arada bol sıvı almak şart geçmişler olsun
çokçok teşekkürler tekrar.. işallah seninde ameliyatın süper geçer senin maceranıda burdan okumayı 4gözle bekliyorum:))
evet kesinlikle yazacağım.. ve bir an önce şu gün gelsin istiyorumm
ne kadar ağrı ne kadar büyüklük hepsini yazacağım. ne isterseniz sorun o zaman bana :81: . bu durumu ve soru işaretleri ne demek çok iyi biliyorum çünkü
tekrar haberleşiriz... şimdilik:80::80::80::82::82:
:92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?