- Konu Sahibi huzunluguseL_
Cok gecmis olsun canım cok üzüldüm. bir sakincasi yoksa Dr un ismini de yazar misin? Bendey aptirmayi düşünüyorum yanlış hekime gitmeyelim sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım,ne dedi çok merak ettim..Kızlar ben hala çok mutsuzum bu halimi duzeltirmek icin doktor arayisimn arasında yine kendi doktorum a gittim ne derse begenirsiniz
Hmmm... Senin durumunu az çok hatırlıyorum.Senşn yaptığın veya vücudunun gösterdiği bir reaksiyon durumu değil sonuçta.Yaptıgı işi düzeltmesi için ücret istemesi şaşırtıcı!!Sorunun ne memnun değilsen duzeltelim üzerine 6.50 bin tl para odemen gerekiyor dedi
Canım bende senin durumundayım.Amelşyat olalı bir yıl olurken sorun yaşıyorum.Bende şu an yoldayım.Amelşyatım için doktor görüşmesine gittim kocaeliye..Kapsülleşme başlamış.Bende çok çaresizim.İkinci ameliyat yüksek ücretler..Kafam karışık canım sıkkın..Doktır senin bugün olmazsa yarın ameliyatın şart dedi..ÜzgünümŞimdiki halimin fotosunu koydum berbatt görünüyor
Çok geçmiş olsun durum çokmu kotu doktor hatanın ne olduğunu soylemiyormu?Şimdiki halimin fotosunu koydum berbatt görünüyor
Göremiyorum sanırım beni izlemeye alman lazımNulguncum fotografimdan bakabilirsin
Canım bende senin durumundayım.Amelşyat olalı bir yıl olurken sorun yaşıyorum.Bende şu an yoldayım.Amelşyatım için doktor görüşmesine gittim kocaeliye..Kapsülleşme başlamış.Bende çok çaresizim.İkinci ameliyat yüksek ücretler..Kafam karışık canım sıkkın..Doktır senin bugün olmazsa yarın ameliyatın şart dedi..Üzgünüm
Butun sayfalari okudum kac sene gecmis hala cikmazdasiniz cok uzuldum yazik yani gencecik kadinsiniz hayatinizdan 4 sene calinmis siz hala ne yapmaliyim diye dusunmemelisiniz bir an once bir avukata danisin , anlatin durumunuzu , belgenizin olmadigini , 4 senedir yasam kalitenizin kalmadigini , evliliginizin tehlikeye girdigini...Arzumum benm doktorumn benm operasyonm üzerinde düşündüğü net ücret olmadan olmaz diyor aynısı olurmu tekrar sorun yaşamıym diye sorduğumda şans iyi düşünelim iyi olsun dedi dusunebiliyormusun. Eşim çok tepkili tekrar ücret talep ettiği için evde sürekli sorun yaşıyorum bu yüzden ameliyat olalı 4 yıl olucak o günden beri bunalimdayim. Doktorum birkez bile ilgilenmedi aramadilar en başında bana kendini hazır hissettiğin zamn gel duzeltcem dedi kendimi hazır hissetmek için bunca zamn cabaladim ya
Canım lütfen benide izle...Nulguncum fotografimdan bakabilirsin
Canım ağrım sızım hiç yok.Sadece acayip bir şekil aldı.Bu daha iyi günlerimmiş.Doktor bunu açık açık dile getirdiKapsülleşme mi hay Allah ya şu risk hep var işte ne yapmalı acaba seni rahatsız eden şey görüntü mü ağrı sızı var mıydı .. bizim de ne olacağımız belli değil inşallah kimsecikler sorun yaşamaz.. sizlerde bir an önce güzel sonuçlar alırsınız.. çok çok geçmiş olsun inşallah geçer
Canım ağrım sızım hiç yok.Sadece acayip bir şekil aldı.Bu daha iyi günlerimmiş.Doktor bunu açık açık dile getirdi