- Konu Sahibi huzunluguseL_
Nulguncum fotografimdan bakabilirsin
Benide izlemeye alırmısın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nulguncum fotografimdan bakabilirsin
Canım FAZLANAZLI kasaltı hıght profil.kohozif 1jel..püzürlü yüzey...3ay biterken ben çökmeyi farkettim belli belirsizdi şu an ise berbatttYöntemi nasıldı.. pürüzlü ve kas altı olunca kapsül riski daha düşük deniliyo bi de ameliyatta en küçük kan birinkintisi küçük bi toz tanesi bile kapsüle sebep oluyormuş allah kimseye vermesin.. seninde yardımcın olsun.. ne zaman fark ettin bi anormallik olduğunu.. böyle çok soruyorum ama bilinçli olalım bende 3.5 ay oldu ameliyat olalı ne olur ne olmaz diye düşünüyorum
Butun sayfalari okudum kac sene gecmis hala cikmazdasiniz cok uzuldum yazik yani gencecik kadinsiniz hayatinizdan 4 sene calinmis siz hala ne yapmaliyim diye dusunmemelisiniz bir an once bir avukata danisin , anlatin durumunuzu , belgenizin olmadigini , 4 senedir yasam kalitenizin kalmadigini , evliliginizin tehlikeye girdigini...
Inanin icim acidi , siz bunu yapmadikca doktorunuz ayni ilgisizlige devam edecektir , kimbilir onlarca hastasi olmustur belki de bu duruma maruz kalan , bu yuzden gercekten esinizin de destegini rica edin , bir avukata basvurun . Kesinlikle tekrar dokrorunuza ameliyat olmayin.
Canım FAZLANAZLI kasaltı hıght profil.kohozif 1jel..püzürlü yüzey...3ay biterken ben çökmeyi farkettim belli belirsizdi şu an ise berbattt
Cok gecmisler olsun , once esinizle birlikte dava icin ugrasin bence , hem o surecte yaralariniz agrilariniz iyice gecmis olur , hem bedenen hem ruhen yeni bir operasyona ancak hazirlanmis olursunuz .Evet canm çok mutsuzum tam 4 yıldır aynaya bakamiyorum eşimle aram açıldı bu yüzden çok caresizim. Bir kaç Dr muayne oldum hepsi aynı tekniği öneriyor başka yöntemle duzelme olmaz diyip çok fazla para talep ediyorlar maddi durumum çok iyi değil buna tekrar tekrar para odemek zor. Dava açmayı bende düşünüyorum sana katılıyorum arkadaşım beni doğru yönlendirdiğin yardimci olup zaman ayırdığın çok teşekkür ederim
huzunluguseL_ foton gözükmüyor ay ne zor bir şey allah kimseye vermesin
Cok gecmisler olsun , once esinizle birlikte dava icin ugrasin bence , hem o surecte yaralariniz agrilariniz iyice gecmis olur , hem bedenen hem ruhen yeni bir operasyona ancak hazirlanmis olursunuz .
Allah yardimciniz olsun , adalet de yerini bulur insallah , iyi gunler
canım okurken ınan cok üzüldüm öncelikle çok gecmış olsun nasıl bir operasyondur bu böyle ne hayallerle o masaya yatıyoruz ınan cok üzüldüm fakat bende dıgerlerı gıbı kesınlıkle dava açmanı tavsıye ederım inan kazanırsın da böle doktorlar cezalarını çekmeli..görünen o ki hıc bır destek ve açıklamada bıle bulunmuyor.öncelikle cok gecmis olsun cok kötü bi durum gercekten. ne umutlarla oluyoruz bu ameliyatı.benim sana tavsiyem,eğer bu olanlarda doktor ihmali , hatası gibi şeyler olduğunu düsünüyosan vakit kaybetmenden dava açmandır.
Ayarlarını bi kontrol et istersen.. gözükmüyorSeni izlemeye aldım canm görmen gerekiyor fotoları
Canım bende hala göremiyorum...Nulguncum fotografimdan bakabilirsin
canım okurken ınan cok üzüldüm öncelikle çok gecmış olsun nasıl bir operasyondur bu böyle ne hayallerle o masaya yatıyoruz ınan cok üzüldüm fakat bende dıgerlerı gıbı kesınlıkle dava açmanı tavsıye ederım inan kazanırsın da böle doktorlar cezalarını çekmeli..görünen o ki hıc bır destek ve açıklamada bıle bulunmuyor.
lhuzunlugusel Merhaba , Yazdıklarını tek tek okudum ve çok üzüldüm, Seni çok iyi anlayabiliyorum.Lütfen dava açmayı düşün .4 yıl geçmiş ve şimdiye kadar keşke açsaydın.Bende Ameliyat olmayı baya kafama koymuştum senin yazdıklarını okuyunca çok endişelendim.Lütfen benide izlemeye alırmısın.
Çok iyi Bi karar almışsın eminim sonunda sen galip çıkıcaksın canım hala resimlerin gorunmuyo.l
Canm benm durumum seni endişelendirmisin bu tamamen benim hatam hiç arastirmadan ilk muayne olduğum Dr ameliyat olmam kesinlikle hayallerinden vazgeçme doktorunu iyi araştır tanı. Bu operasyonlardan sonra çok mutlu olan arkadaşlarımızı da gördük
Çok iyi Bi karar almışsın eminim sonunda sen galip çıkıcaksın canım hala resimlerin gorunmuyo.
Canım ya çok haklısın nee şans kor talih ama Allah çok buyuk duzelicek inş ne vicdansız doktor muş resimlerini gordum çok uzulfum meme başına ne yapmış sanki deri incelmiş şekli değişmiş ordanmı silikonu koyuyolar yoksa koyduğu silikonmu bu hale getirdi sen kesinlikle davanı aç doktorun yanına kalmasın4 yılın yarısı gecmeyen yaralarımın iyileşmesi ile gecti diğer yarısı ise uygun doktor aramakla gecti canm uygun doktoru bulmak hiç kolay degil maddi durumum buna uygun değildi tekrar tekrar operasyonlara ucret odemek zor . doktorum bana ameliyatımı yapıp basarısz gectiğinde kendini hazır hissettiğinde gel düzelteceğim dedi. o 4 yılım agrı sızı sabahlara kadar gozyası pskoljk yıkıntı, sonra eşimle aramın bozulmasına kadar gıttı..ve yazamadıgım bır cok sey.. yeni bir operasyona kendimi hazırlamam bukadar kolay olmadı halada korkularım endişelerim soru işaretlerim var neyseki onları aşmaya calıstım gibiyken doktoruma gittim hadi ben geldim bu halimi duzeltmeni istiyorum hazırım o bana hoşgeldin tekrar ucret oduceksin dedi bensok oldum bana söz vermşti..birde görüntünün nesinden rahatsz oluyorsun hangi teknikle yapalım fiyatlar şu şu die sıraladı